Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 524
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 250
Ами аз нося 90С,отговарят си,тези не ми изглеждат с дебела подплънка .Моите от лидъл са тънички и без дебели възглавници в тях.

# 2 251
Моя големия син е с обикновена тротинетка за около 40-45 лв. Но има седалка и дръжката става дълга. Още в кара така- със седалка и като се измори баща му дърпа дръжката да стане дълга и го дърпа към вкъщи

# 2 252
Харесах си миксера и формата за кекс. Заслужават ли си? Силиконови формички за мъфини имам и съм много доволна, не залепват. ММ ги беше купил от някакво намаление.

# 2 253
Аз там изобщо не мога да си представя къде може да се строи. Може би, където беше пазара?

Има някакъв голям празен парцел на картата

# 2 254
За портокалите от 4 кг, много кисели и дребни.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 12:54 от Tony Maria 22

# 2 255
Кой е ликьорЪТ ?

Червената леща е окей, за мен е вкусна. Рядко я готвя само нея, обикновено добавям по малко в супа при други продукти.

Мисля да ида за китка лалета, но ще вляза с по-голяма количка, за всеки случай Smile
Шведски кюфтенца вземам и замразявам за когато ме мързи да готвя. Сьомгата в многолистно тесто уважихме миналия път и ни хареса, пак ще вземам. Рибата тон в бурканче с олио е много добра, но адски скъпа, ще видим дали ще ме изкуши, слагам я в салата и богата манджа става. Всякакви козунако-панетонета харесвам, и кръглото плато скариди. Може да взема шоколадовите топчета да сложа в някое печиво по Великден.

Силиконова четка ще си търся, че моята изчезна та се не видя. ММ я изми и някъде я е забатачил, все така става като ми "помага" в кухнята Rolling Eyes

# 2 256
  • София
А шведските кюфтенца доближават ли се до икейските? Капризното у нас все мрънка, че не мога да направя кюфтета като техните.

# 2 257
Взех шабър за тесто, имаше само няколко бройки. От пижамите (от понеделник) вече нямаше и помен. Имаше един самотен зелен гел Skin Foodies, но реших да оставя късметчето за някой друг.

# 2 258
  • Пловдив
Момичета, някой взе ли от гръцките разядки със сирене от гръцката седмица, която тече в момента? Хубави ли са?
Аз взех от маринованото сирене /добре изглежда, но не е включено в употреба още/, маслините каламата в бурканчета и сладоледа. Отидох рано преди коридора, исках да видя и дънките с коланче, но районът с дрехи беше пренаселен и се отказах. Simple Smile

# 2 259
Преди съм купувала гръцка разядка с чушки и сирене, беше прилична за такъв вид продукт, но вече си правя сама - от домашна лютеница, добавям сирене, зехтин, черен пипер и кимион.

# 2 260
Много ми е странен този гел, използвах го с почистваща четка за лице и не направи никаква пяна...Ухае приятно и сваля лесно грим, ще си го използвам.

# 2 261
Здравейте, дали хлебопекарната от понеделник ще е голямата с две бъркалки ?  За съжаление в брошурата не виждам да пише, а на сайта не я откривам.

# 2 262
  • Буркина Фасо
Здравейте, дали хлебопекарната от понеделник ще е голямата с две бъркалки ?  За съжаление в брошурата не виждам да пише, а на сайта не я откривам.
ориентираш се по формата и мощността.
продълговата, 850 W .... с 2 бъркалки

# 2 263
  • Бургас
Ето я в сайта https://www.lidl.bg/bg/p/neka-bde-velikden-kuhnya/domashna-hlebo … karna/p52747?ar=1
Гаранция, че ще е с 2 бъркалки,, както и Бонго Червений е написал Wink

За тези, дето не четат подробно разни лидълски каренца в брошурата, да кажа, че в тази за другата седмица има 3 допълнителни купона. На 3 места в брошурата има QR  кодове оградени с контур във форма на  яйчице, които се сканират с телефона и така се появяват в Лидл +.  Валидни са 7 дни от момента на сканиране! За картофен хляб с лук, някакъв био йогурт и за замразени рибени пръстчета от сьомга.

При мен се появи вчера и допълнителен купон за отстъпка от 5% от сумата на една покупка над 20лв от моя филиал и смятам утре-вдругиден да се възползвам Simple Smile

От миксерите 3 в 1 нямаше ни следа в 11:30 т.е. за 1 час със зелен коридор и за 1 час нормално пазаруващи хора, всичко се е изкупило!

# 2 264
Не знам защо си мислех, че ще има останали пижами (къс панталон) - абсолютно всички са изчезнали!
Но пък си взех един комплект от керамичните форми за печене (сини). Много са симпатични, ако пуснат с 30% отстъпка, ще взема пак.
Взех и от тези пръчки със сусам и сирене - имаше само един брой и един със спанак. Не знаех, че са за печене, мислех, че е нещо готово. Взех и набелязаните бонбони с узо, сега ще ги пробвам Simple Smile
Този път нямаше проблем със скреча, имам и нова печалба:

Ако другата седмица има екзотични орхидеи, този път ще взема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт