Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 449
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 415
При нас на разпродажбата нямаше кухненски уреди. Имаше някакви за ремонти, но не ги загледах, също и едни пейки, като ракли по 50 лв (колко ли са били преди...). Ще взема пак да им пиша, че искам шатра с намалени стоки, но едва ли ще ми обърнат внимание...
Има ли смисъл да попълвам анкета повече от веднъж?

# 2 416
  • Sofia
Леле... а аз се чудя има ли смисъл и веднъж да я попълвам...

# 2 417
  • София
Под брошура се визира хартиената, при нас обаче такива не носят. Т.е няма как хем да си отворя Лидл+ приложението, хем и кодовете от брошурата от другото приложение Лидл. Таааа...с два телефона дали ще стане, ще взема да пробвам след малко.

# 2 418
От екрана на компютъра и с телефона Simple Smile

# 2 419
  • софия
Под брошура се визира хартиената, при нас обаче такива не носят. Т.е няма как хем да си отворя Лидл+ приложението, хем и кодовете от брошурата от другото приложение Лидл. Таааа...с два телефона дали ще стане, ще взема да пробвам след малко.
Брадата писа, че е сканирала от екрана на компютър. Аз пробвах така и става 🙂

# 2 420
Мангото няма как да го сбъркаш, когато узрее - мирише много хубаво от поне метър-два. Като узрее, трябва бързо да го оползотвориш, защото след това изгнива бързо.

# 2 421
На мен ми мирише на терпентин.

# 2 422
Взимали ли сте скоро кора яйца? Последните пъти, като взимам яйца, но по 10 на Родна стряха, уж все ги гледам в магазина дали не са счупени или пукнати, и все установявам, че има по 1 яйце, което не съм видяла, че е пукнато. Един път видях и как зареждат яйца на рафта и ми стана лошо... та се чудя дали, ако взема кора яйца, пак ще има същия брак.

# 2 423
Взимали ли сте скоро кора яйца? Последните пъти, като взимам яйца, но по 10 на Родна стряха, уж все ги гледам в магазина дали не са счупени или пукнати, и все установявам, че има по 1 яйце, което не съм видяла, че е пукнато. Един път видях и как зареждат яйца на рафта и ми стана лошо... та се чудя дали, ако взема кора яйца, пак ще има същия брак.
Редовно вземам кора яйца, много много рядко се случва да има максимум едно пукнато. Но оглеждам картона преди това, да няма оцветяване.

# 2 424
  • Асеновград
Редовно вземам кора яйца, много много рядко се случва да има максимум едно пукнато. Но оглеждам картона преди това, да няма оцветяване.
И аз взимам редовно, няма спукани.Само веднъж ми се случи на касата касиерката да задели картона, беше забелязала изтекло яйце. В кутиите по често ми се случва да има пукнати.

# 2 425
И при нас(дълбоката провинция) обикновено на разпродажбата са все дрехи, коледни, хелоуински, великденски стоки. Този път обаче са ни изпратили и стоки от 50 лв, в тоя раздел е и роботът.

# 2 426
Благодаря за отзивите за корите с яйца. Значи такава ще пробвам да взема. Супер трудно намирам кутии с 10 здрави яйца, и прекарвам доста време, докато намеря няколко здрави кутии.

При нас, магазина на Раковски в София, на разпродажбата сега има само дрехи и няколко чифта по-официални обувки, които изглеждат все едно са били носени вече и то неведнъж. Другото са книгите на Манчев с детските рецепти. Имаше и някакви сутиени. По-интересни неща тип декорации за дома, отвертки, кухненски аксесоари на 30% намаление намирам в редовния кош, който си е за преоценени неща.

# 2 427
Че книгите не бяха ли безплатни? За колко ги продават? И как така не са успели да ги раздадат (аз имам две, без да се старая).
П.п. тази пейка-ракла е била 85 лв, значи 50 все пак е било добро намаление.

# 2 428
Че книгите не бяха ли безплатни? За колко ги продават? И как така не са успели да ги раздадат (аз имам две, без да се старая).

Книгите по спомен ги даваха при 5 точки, а всяка точка даваха на сума от 20/25 лв. Иначе книгата е 5 лв. сега. Само най-първата книга на Манчев и Шишков я нямам Sad Тогава не се бях запалила по Лидл.

# 2 429
  • София
На мен ми мирише на терпентин.
Абсолютно си права, това си е типична миризма.
Яла съм манго откъснато от дървото, това е миризмата.

Общи условия

Активация на акаунт