Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 364
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Велико Търново
PaulieM, като четох си мислех, че си очаквала и да ги обелва Simple Smile не се заяждам, просто ми стана смешно какво си очаквала от апаратче с няколко копченца и прост механизъм Simple Smile
Четейки темата, очевидно топселърите на Лидл са детска кухня и хлвбопекарна... А, и чопър Simple Smile
Някой има ли идея какво е РС киселото мляко по бдс което е от 02.04намаленл? Верея ли е?

# 2 656
  • Варна
Е, най-малкото биваше да се изключва. Каква е идеята само да пищи?

# 2 657
Споко, и аз съм с канче, а не е като да ям малко яйца 😉

Аз получих отговор от лидл. Горе долу ми хареса Grinning

# 2 658
  • СОФИЯ
Е, най-малкото биваше да се изключва. Каква е идеята само да пищи?
Има други модели, които се изключват, но пък не пищят Simple Smile Моята е такава.

# 2 659
  • Варна
Знам, ние имахме такава навремето (не от Лидл), но ММ не я одобри и я продаде Laughing

# 2 660
  • Sofia
И аз съм си с канчето и таймера на фурната, който пищи - "ти, ти, ти, ти", та който вкъщи реши, че на него говори, изключва и двете - и таймера и яйцата. Simple Smile

# 2 661
Днес намерих намален декаративен ароматизатор за въздух роза (признавам си, че не съм разбрала кога са били в брошурата, дали са в постоянен асортимент и т.н.). Но не усещам аромат, а са минали няколко часа. Още трябва да чакам, или не са с добро качество?

# 2 662
Ами моят започна хубаво да мирише,едва когато цялото цвете се оцвети в цвета на течността . Дори и листенцата попиват и се оцветяват.

Иначе ,лично смятам ,че за уред за 22 лв е съвсем нормално да има едно елементарно механизъмче,което да замести пищенето и просто да изключи нагревателя ( надали струва много) , а пък това капака да има малко резба и да е безопасно ако случайно го бутнеш да не се отвори също не е много скъпо да се направи;)

# 2 663
Яйцеварка:
Скрит текст:
Във Фантастико ще има  Muhler ME-271 за 14 лв, и в emag я има, и пише че се изключва автоматично https://www.emag.bg/ured-za-varene-na-jajca-muhler-me-271-me271/pd/DTF2QDMBM/

# 2 664
  • Пловдив
Търсих и питах за суш.плодове на Струма фрут. Няма! Те били стара стока от Коледа и в нашия м-н отдавна нямало.

Май проблема с приложението още действа...Появи се съобщение за скреч, ма такъв няма! Блокира, прекъсва...Rolling Eyes

# 2 665
  • Асеновград
Аман от проблемите с Лидл+.Вчера не отчита купони, връщах се сторнирахме и пак наново.Днес нямам дигитална бележка, дава някаква грешка. Два дена ходя да търся олиото на оферта, няма. Днес питах, дошла съвсем малко и веднага свършило. Щяло да има още едно зареждане не се знае кога.Добре ама с тоя коридор ,за нас няма пак шанс да купим. Ще им пиша после на тая тема, зареждат сутрин и до края на коридора почти нищо не остава от промоциите.

# 2 666
  • Бургас
Мистик, попаднала си на някой особено "заинтересован и любезен" служител май. Никога не съм виждала точно такъв микс на Струма, че и с цитрусови корички. Баш си е сега пуснат! Иначе при нас го открих на един невзрачен щанд с фурми в кутии и още 2-3 вида "сушки" както им викам на различните сушени плодове. Опитах малко днес - хареса ми Wink

Взех си и една орхидея, дето харесвам и искам от доста време, ама се оказа че е с мушици някакви хвърчащи вътре, та утре ще си им я нося обратно Rolling Eyes

# 2 667
И аз от днес нямам дигитална бележка, а ясно видях на дисплея, че пишеше, че Лидл  плюс е активиран.

Някъде да сте виждали от големите тротинетки я София?

# 2 668
Как да има олио, вчера към 10,30 видях един клиент (може би търговец) с пълна количка туби с олио. Как им ползволяват такива количества, при условие, че предните седмици, когато ходех за една бутилка служителите вдигат рамене и се оправдаваха, че им доставяли по едно пале на ден и още в 10 се изчерпвало. Цяла седмица се разкарвах та дано да сваря да си купя.

# 2 669
Явно позволяват,би трябвало да има ограничение на бройката,не са склад все пак.Аз наскоро видях количка пълна до горе с води по 1.5 л,а по 8ми март лалета по забравих колко бройки бяха взели двама мъже

Общи условия

Активация на акаунт