Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 539
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 285
При нас са на две места даже соковете.

# 286
  • Sofia
Като се има предвид колко често липсват скречовите стоки... и когато казва човекът, че "Има няколко вида сокове на Солевита, но от ябълка нямаше." изглежда, че сока от ябълка го няма, а не че не го е намерил.

Иначе и при нас соковете са на две места, като шишето ябълков сок е в хладилника - в началотото веднага след шоколадите.

# 287
Днес е нашия Лидъл беше пълен кошмар.Навсякъде неподредени стоки, служителките бързаха, но стоката си беше много.От три отворени каси, две касиерки ги нямаше, а хората си чакат.Напоследък организацията им куца, а преди не беше така.Като чета, не само в нашия магазин е така.

# 288
Като се има предвид колко често липсват скречовите стоки... и когато казва човекът, че "Има няколко вида сокове на Солевита, но от ябълка нямаше." изглежда, че сока от ябълка го няма, а не че не го е намерил.
Точно! Дори попитах жена от персонала, която ми отговори, че соковете са там и щом не намирам от ябълка, значи е свършил. Странно ми е защо печалбата не е просто сок на Солевита, все ще имат в магазина някои от соковете, хем и ние ще може да си избираме какъвто ни харесва.

# 289
Точно! Дори попитах жена от персонала, която ми отговори, че соковете са там и щом не намирам от ябълка, значи е свършил. Странно ми е защо печалбата не е просто сок на Солевита, все ще имат в магазина някои от соковете, хем и ние ще може да си избираме какъвто ни харесва.
The Stranger, имахме проблеми с намирането на този сок. Не разчитай винаги на персонала... И те не знаят често или бързат да те отпратят, защото са преуморени и претоварени. Сокът не е при другите, а при нас беше в хладилна витрина най-отдолу, сравнително близо до Клийн Лейбъл нещата. Доколкото съм се ориентирала, ти си мъж, нали? Вероятно си висок и изобщо не е попаднал в зрителното ти поле, поставен толкова ниско. Ако имаш още време от купона, потърси го пак.

# 290
Зехтинът по 4 литра в тенекии на вкус нагарча ли, ако някой го е пробвал моля за мнение!
Извън битовизма
Честит празник!
на 18-та страница имаш отговор. Smiley

Стана много дълга приказката за зехтина, но може би не попитах правилно.
Хубав зехтин за всеки е различно, вкусът на различните видове е специфичен, понякога нагарча, друг път е леко солен, по гъст,леко лютив, салатен,за готвене, по зеленикав и още и още.
Аз исках да знам дали нагарча.
Дано да го обясних, на всички които се включиха благодаря.

# 291
И аз съм от разочарованите от Лидл на "Раковска"- пазарувах, че ми беше удобно вечер след работа към 20ч , но тази постоянна тъпканица- много хора на малко площ + голямото чакане по опашки ме отказа. Останахме приятно изненадани от плодовата извара, която се оказа сметанов десерт с ягоди и извара.Ябълките бяха хубави макар и по- дребни.

# 292
  • Sofia
... Аз исках да знам дали нагарча. ...
Не нагарча и е лееко пикантен.

# 293
А на някои магазина на Раковски ни е единственият удобен Grinning Там най-добрата опция е да се отиде преди коридора, аз тогава пазарувам. Има по-малко хора и всичко е заредено. Магазинът е страшно малък, но досега не съм забелязала нещо, което да търся, да го няма. Извън нещата от скреч картите, де.

Искам да изкажа разочарованието от лука на глави, някой писа по-назад. Големи, хубави глави, но като се срещат, вътре цели пластове са скапани. И то вътрешни, не може да се заподозре в магазина, че е такъв.

# 294
... Аз исках да знам дали нагарча. ...
Не нагарча и е лееко пикантен.

Благодаря!

# 295
тези наденици стават на вкус, но се изненадах неприятно, че лютят, но сама съм си виновна като не чета състава

# 296
  • Sofia
Забравям да кажа... в понеделник взехме от  митите картофи и се оказаха неочаквано сладки. Направо като сладки картофи.

# 297
Някой друг освен Ивчето намери ли шоколадите с пекан и кокос? При нас и днес ги нямаше.

# 298
Вчера в Бургас, в кв. Славейков имаше и от двата вида нови шоколади, при другите шоколади стояха. Взех, но не съм ги опитала още.

# 299
Aз намерих сока от скреча, но пък киселото мляко 2% на РС,не ми го намалиха с активиран купон. Майната му, така или иначе ми трябва за айрян. Днес при нас имаше много промо стоки. На касата един младеж ми намята всичко с такава сила, че ми идеше да го ошамаря.

Общи условия

Активация на акаунт