Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 739
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 605
Веднъж няма ли да пуснат дънки в нормална класическа кройка .
Ще взема да си купя мъжки и готово .

# 1 606
Олеле, ще има разоряване. Мм ще е доволен, най сетне гръцко!

# 1 607
Аз се зарадвах на пуешката шунка чисто производство. Искам и тениска с цветя. Гръцки изкушения също, но не кой знае какво. Вие какво гръцко харесвате?

# 1 608
И аз не съм доволна от женските панталони на Лидл. В другите магазини вече често пускат с широки крачоли или прави, а тук винаги едно и също - или клинове, или шалвари.

П.п. май не съм яла сусамови пръчици със сирене или спанак. Това соленки ли са или нещо за печене?
Бонбони с узо звучи интересно.
Харесвам и намалените ядки.
Освен това забелязах цикламови уреди, специално за жени?!

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 07:37 от pppqqq

# 1 609
Благодаря за брошурата. Ще заредя гръцки подправки. Другото го забравих.

# 1 610
Лазанята от Лидъл...отвратителна...слез засичането стана нещо като каша, кисела. Всичко в едно - кори, кайма, рядка, блудкава каша! Развалихме си вкуса за цяла вечер.Rage

# 1 611
Soul може ли снимка на това мицеларното за лице? Интересува ме има ли в Лидл крем за лице за смесена, на моменти склонна към акне кожа,  с разширени пори?              
  Тези от уча се.бг доста хитро подхождат- първоначалното впечатление е , че с Лидл плюс получаваш един месец безплатен, а то е, ако се абонираш за 12 месеца, получаваш бонус + 1. Ми мерси!) Така ли го разбирате и вие( справка новата брошура)?

# 1 612
  • Майничка
Че то и без Лидл получаваш 1 безплатен месец при годишен абонамент.

# 1 613
# 1 614
........       
  Тези от уча се.бг доста хитро подхождат- първоначалното впечатление е , че с Лидл плюс получаваш един месец безплатен, а то е, ако се абонираш за 12 месеца, получаваш бонус + 1. Ми мерси!) Така ли го разбирате и вие( справка новата брошура)?
И аз така го разбирам, плащаш 12мес. и получаваш 1 месец безплатно с Лидл плюс.

От гръцката седмица харесвам козето сирене, халуми, питки, които са по две в опаковка, локума.
Днес след коридора отивам за креативния комплект, дано е наличен.

# 1 615
Скрит текст:
........       
И аз така го разбирам, плащаш 12мес. и получаваш 1 месец безплатно с Лидл плюс.

От гръцката седмица харесвам козето сирене, халуми, питки, които са по две в опаковка, локума.

За каква възраст е подходящ?

# 1 616
Аз от гръцката седмица съм фен на фетата за мазане с патладжан и тази с чушка. Харесвам и пълнените кюфтенца.

Имам спомен, че преди сте обсъждали трите зехтина от гръцката седмица. Аз пък съм фен на горчивите зехтини, та ако можете да препоръчате...

Иначе наистина се повтарят с промотата. За руколата се сещам, преди една брошура пак беше намалена.

# 1 617

Това би трябвало да е като диамантен гоблен, нали? Поръчах да ми купят, но ще го видя чак довечера, много ми е любопитно.

# 1 618
Emma T, не знам за каква възраст е подходящ. Моята щерка е на 8 години, обича да се занимава с такива неща. Ако ѝ е трудно, ще помагам, ще се занимаваме двете.
mima_r, и аз така си го представям. Ще споделя на обяд .

# 1 619
  • софия
Не се очертава скорошно ходене на юг и направих тлъст списък - фета, манури, подправка за кюфтета, вино, локум. Ще погледна и градинските неща - четката за плевели ми е интересна и комплекта за поливане с допълнителните уреди.
Отдавна не съм имала такъв списък.

Общи условия

Активация на акаунт