Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 609
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Стара Загора
Мен ме дразнят тези анкети, тъй като има въпроси относно зеленчуци, месо и т.н., а аз много рядко купувам такива от там и не е коректно да отговарям на такъв въпрос след като не съм пазарувала такива продукти. Другото е за тоалетната... Аз няколко пъти съм писала, че във филиала ни няма такава.

# 1 921
Във Варна има на Битоля със сигурност,за Мир не съм сигурна,на Младост не съм ходила.На зеленчуковата борса нямат,пускат бременни в тяхната,аз я ползвах веднъж  .

# 1 922
Днес правих застраховка към SDI, служителката се затрудни с тези 10% отстъпка, на които имаме право по програмата Лидл плюс. За първи път правеше такава, звъня, пита...
Стана де.
Само 10% отстъпка ли ти направиха? В приложението пише 20%. Thinking

Сега каго ми обърна внимание, се обадих.
Каза следното: ползвам или 20% от лидл картата, или 10% от тяхната sdi клубна карта.
Ясно заявих още като влязох, че искам да ползвам тяхната отстъпка ако ми се полага, и тази от лидл.
Не ми го каза тогава това, че може само едната да се ползва Rolling Eyes

Пийк, при теб какво намалиха?

Отивам пак да чета условията.

ПС...всичко е точно. То си пише сумата с лидл плюс в самото приложение. Grinning

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:31 от teta75

# 1 923
Ето я моята оферта
Доколкото разбрах да отстъпки с натрупване - sdi карта + Лидл плюс
Аз все още не съм платила, другата седмица
Скрит текст:

# 1 924
Във Варна има на Битоля със сигурност,за Мир не съм сигурна,на Младост не съм ходила.На зеленчуковата борса нямат,пускат бременни в тяхната,аз я ползвах веднъж  .
Младост, възраждане, зеленчуковата борса нямат. Не бях Чувала за Битоля. Вече ще знам. Къде се намира?

# 1 925
А към коя компания е застрахвката? И ако се случи авария кого търсите?

# 1 926
  • Пловдив
Как ги виждате тия неща? Не съм разбрала за никва отстъпка аз Joy

Мисля, че зареждането за сл.седмица е редно да го правят поне след 17ч. Знам, че е много, ама почват при нас в 11 Rolling Eyes  едва се минава, а и махат стока, която можеш още да си купиш. Не е ок.
Инак взех наградата от скреча-чипс с чушка и имам нова-скир, плодов.

# 1 927
Sdi

# 1 928
  • София
Тези отстъпки ги виждам аз в брошурата в Лидл приложението, там видях OMV, Уча.се.

# 1 929
Мен ме дразнят тези анкети, тъй като има въпроси относно зеленчуци, месо и т.н., а аз много рядко купувам такива от там и не е коректно да отговарям на такъв въпрос след като не съм пазарувала такива продукти. Другото е за тоалетната... Аз няколко пъти съм писала, че във филиала ни няма такава.

Има, ама в новоиздградените филиали..не и в наше село Frowning1

# 1 930
  • Sofia

Има, ама в новоиздградените филиали..не и в наше село Frowning1
А видна ли трябва да е или с питане да я издирвам?!  Нашият филал е на 1 година и просто ми е интересно дали има, не че ще я ползвам, като съм на 7мин.пешачката разстояние.

# 1 931
Тоалетната е видима, при нас е вратата до склада. Доста добра, между другото, огромна и с всякакви консумативи, поддържана. В друг близък филиал е направо в дъното след влизане по коридора след касите. Има филиали без, но ако клиент закъса, сигурно ще го допуснат в служебната. Мен в Гърция в служебната ме вкараха, в склада. А вътре на мивката, освен всичко друго, беше оставен и парфюм за общо ползване. 😜

# 1 932
  • Sofia
Благодаря, Соул! Simple Smile

# 1 933
В Борово на Ладога тоалетната е в дъното до склада. Хубава е, широка, има тоалетна хартия и хартия за ръцете, мивка с топла вода, но често е доста мизерна.
На Каблешков тоалетната е след касите.
В Младост и на Ботевградско няма тоалетна, в габровските филиали също. Това са лидълите, в които ходя често.
В Габрово са ме пускали в служебната с детето, беше много спешно.

# 1 934
Sdi

SDI са само брокер/посредник. Можеш да си избереш различна компания за различните застраховки.
Тази за дома мисля, че беше към Булстрад.

Общи условия

Активация на акаунт