Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 517
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 265
Благодаря ви! сега остава някак да се доредим до нея.

# 2 266
  • София
За тези, дето не четат подробно разни лидълски каренца в брошурата, да кажа, че в тази за другата седмица има 3 допълнителни купона. На 3 места в брошурата има QR  кодове оградени с контур във форма на  яйчице, които се сканират с телефона и така се появяват в Лидл +.  Валидни са 7 дни от момента на сканиране! За картофен хляб с лук, някакъв био йогурт и за замразени рибени пръстчета от сьомга.

Как се сканират? През Лидл + или трябва да има конкретен инсталиран четец на QR?

# 2 267
  • Бургас
През Лидл +  се влиза в менюто купони и там горе вдясно има иконка на камера Wink Аз сканирах директно от монитора на компа Simple Smile

# 2 268
  • Буркина Фасо
За тези, дето не четат подробно разни лидълски каренца в брошурата, да кажа, че в тази за другата седмица има 3 допълнителни купона. На 3 места в брошурата има QR  кодове оградени с контур във форма на  яйчице, които се сканират с телефона и така се появяват в Лидл +.  Валидни са 7 дни от момента на сканиране! За картофен хляб с лук, някакъв био йогурт и за замразени рибени пръстчета от сьомга.

Как се сканират? През Лидл + или трябва да има конкретен инсталиран четец на QR?
тел. трябва да има функцията NFC или да си изтеглиш приложение за четене на QR код ако нямаш NFC.
после снимаш като обикновена снимка.

# 2 269
  • Sofia
Аз там изобщо не мога да си представя къде може да се строи. Може би, където беше пазара?

Има някакъв голям празен парцел на картата

Питах щерката, от там минава за у-ще и нали походи малко преди около месец, та каза, че баш там (срещу синята сграда и последно беше паркинг някакъв ) са поразбутали, та явно там ще е (съжалявам за тафтологията).  Някак много близо до Лидл на Каблешков и княжевския.

# 2 270
Днес сутринта към 8 ходих да взема пасатор и чорапи, от чорапите имаше точно 2 черни пакета и 1 от цветните , но бяха малки номера. Как за половин час са успели да ги изкупят не ми е ясно. Някой ако е видял в Младост 2 или 4 (София) и има шарени чорапи, моля да свирка.

# 2 271
От ХАРТИЕНАТА брошура ли трябва да снимам кода, или как...

# 2 272
  • Бургас
Както писах, става и от монитор на компютър от електронната брошура. Само трябва да се увеличи страницата Wink

# 2 273
  • Козлодуй
Пробвах от монитора - при мен не стана иначе прищраква сякаш го сканира но не успява Simple Smile Като дойде хартиената ще пробвам пак.

# 2 274
  • Варна
На 3 места в брошурата има QR  кодове оградени с контур във форма на  яйчице, които се сканират с телефона и така се появяват в Лидл +.  Валидни са 7 дни от момента на сканиране!
Егати идиотщината, тва ми прилича на някакъв IQ тест за супер напреднали. Кому са нужни подобни глупости??? Почвам яко да се нервя, или пускай за всички или не пускай, то намаления с купони, без купони, сега скрити купончета... Знам, ще кажете, че никой не ме кара да ползвам лидъл плюс и че не са длъжни изобщо да пускат намаления, но това... Разсъждавам си просто.

# 2 275
  • Бургас
Явно положението е "тука има, тука нЕма" Grinning

# 2 276
  • Русе
За портокалите от 4 кг, много кисели и дребни.
Сакън! Що ли.не купих от Кауфланд. Поне са на килограм.

# 2 277
Съгласна съм с Месечината...

То да бяха скрили там поне некой свинЦки врат , или джиджани гащи..да щракам кат чичо Манчо Joy
Па то...ляб.
Мерси съм...

# 2 278
Похвалвам бонбоните много ми харесаха, трябваше да взема две кутии Simple Smile Мислех, че вътре ще е направо течност, като тези, дето приличат на бобчета, а то е крем с алкохолен вкус.
Похвалвам и мангото - зелено е, но е вкусно.

# 2 279
Тези купони и приложения ни идват в повече.
Днес чаках двама човека на касата 10 минути, то проблем с приложението, купона не е активен, няма интернет.
Голяма глупост!
Точно казано по-горе,прилича ми на игра, тука има, тука няма!
Само, че най- големите играчи бяха на Петолъчката, не в маркетите.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 14:40 от Tony Maria 22

Общи условия

Активация на акаунт