Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 565
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз от Лидл свикнах да си разнасям телефона из магазините. Примерно преди седмица в Лили - половината неща, които бях набелязала като намалени в сайта, бяха с редовни цени в магазина, само че от Фб страницата ми казаха, че всичко, което е намалено в сайта им, е с тази цена и във физическите магазини. И затова аз си държах телехона отворен, за да им покажа истинските цени, в случай на нужда на касата.
Между другото, касата отчете правилно намаленията, ама ако не бях видяла от нета, нямаше да знам за тях.

# 2 281
Да кажа за снимането на яйцата, за мен беше като игра, любопитно ми беше какво се крие зад кодовете. Прочетох за тях на стр. 9, там е описано какво се прави. Намерих двата, но не откривах 3-тия, той бил преди това. За да не се лутате като мен, кодовете са на стр. 5, 15 и 45.

# 2 282
  • На изток от Ада
Който има хлебопекарната да каже какви програми има. Благодаря предварително!

# 2 283
Много ми е странен този гел, използвах го с почистваща четка за лице и не направи никаква пяна...Ухае приятно и сваля лесно грим, ще си го използвам.
Не може пенители в гел за суха и чувствителна кожа, ще я смъкне тотално. Консистенцията е перфектна за мен, ефектът - също.

# 2 284
При мен се появи вчера и допълнителен купон за отстъпка от 5% от сумата на една покупка над 20лв от моя филиал и смятам утре-вдругиден да се възползвам Simple Smile
Аз дори успях да го използвам вчера. Много странно, защото съм го отбелязала като филиал на два различни акаунта, пък само на единия имаше купон бонус. Големи скръндзи се оказаха тези от Лидл Simple Smile

# 2 285
  • Буркина Фасо
Който има хлебопекарната да каже какви програми има. Благодаря предварително!
всички програми при различните машини са почти еднакви.
от тях се използват 3-4. останалите са за привличане.
най-доброто на тази машина (от другата седмица) е , че може да си програмираш
до 8 собствени.  на практика зададените в машината програми ще са ти излишни.

# 2 286
Някой купи ли си кухненска везна?
Дали си заслужава?
Имам нужда, че старата ми се развали, та се чудя.

# 2 287
  • Русе
Дали си заслужава?
Писах преди.няколко дена, че имам зелената от миналата година. Тегли точно, до грам. Сравнявала съм с везните в Кауфланд и в квартални супермаркети. Не ми харесва това, че за леки неща не се включва. Трябва да сложа нещо тежко, за да се включи, после да го махна и да тегля, каквото искам. Не е болка за умиране, но е губене на време.

# 2 288
Купоните са за картофен хляб, био кисело мляко и рибни пръчици, нали - не съм пропуснала някой?
Сега видях в брошурата, че има яйцеварка - има ли отзиви за нея? Баща ми сигурно ще я иска, той обича варени яйца.

# 2 289
Дали си заслужава?
Писах преди.няколко дена, че имам зелената от миналата година. Тегли точно, до грам. Сравнявала съм с везните в Кауфланд и в квартални супермаркети. Не ми харесва това, че за леки неща не се включва. Трябва да сложа нещо тежко, за да се включи, после да го махна и да тегля, каквото искам. Не е болка за умиране, но е губене на време.
Благодаря!
Сетих се , че някой беше писал нещо отрицателно, но не запомних какво точно беше.
Ще си я купя, не ми пречи това. Важното е да е точна.

# 2 290
Соул, Блондибери, за какво гелче става въпрос? Simple Smile
Имам лидълски везни (2 бр), идеално теглят и се включват, минималното измерване мисля беше 5 гр. Но не знам сега какви са, не съм гледала брошурата.
Морена, да, точно за това овесено "нещо" писах Grinning Но се надявах да е с по-добър състав (като състав на продукти не е чак толкова зле, но въглехидратите и захарите не ми допадат). Но може да взема 1 брой за проба, евентуално като добавка към нещо друго понякога (моето човече овесени ядки натюр недолюбва). Thinking

# 2 291
Това в средата, има и други продукти, но май не са ги заредили по нашите ширини

# 2 292
  • Варна
Имам Лидълска везна от много години - работи безотказно (само батериите сменям). За малките грамажи имам лъжица, пак Лидл - от нея също съм много доволна.

# 2 293
Бих взела мерителна лъжица, ако я видя на -30%, че не ми е свръх необходима (но понякога имам нужда от нещо подобно). Simple Smile
Блондибери, постоянно ли са в асортимента или са били от седмична акция?

# 2 294
Мисля, че са от седмична акция, но ако някъде останат бройки ще има още време (поне с други продукти е било така)

Общи условия

Активация на акаунт