Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 454
  • 2 767
  •   2
Отговори
# 2 310
  • Sofia
Долче, с най-голямо удоволствие, ама не вдявам за кое говориш?!

# 2 311
  • Русе
Везната няма бутон за пускане. Като сложиш това, което ще теглиш или ако чукнеш по-силно отгоре, сама се включва. Ето я как изглежда. С два "бутона" е само

# 2 312
Вики, може конкретният модел нещо да е бъгав...обикновено бутонът за включване и тара е един и същ.
Скрит текст:

Моята е такава, слагам в скрит текст, че не съм я почистила Grinning

Морена, е как, онзи на който отгоре се слагат приставки за стъргане, рязане на филийки, май и чопър приставка имаше. Мисля, че ти си го беше купила като оферта при отваряне на вашия филиал... Grinning Та вероятно е бил по-евтин.

# 2 313
Аз писах преди една-две страници, но ако видите изостанал такер в някой софийски Лидл, моля да ми пишете.

# 2 314
  • Sofia
Ако това имаш предвид - 500 вата е, ама него съм купувала не при отварянето на нашия филиал, а доста по-отдавана и вероятно от овчакупелския Лидл.

# 2 315
Да, май е това, мерси Grinning

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:14 от dolce miele

# 2 316
Като говорите за роботи, някой знае ли колко струва този и дали е добър

# 2 317
Някакви отзиви за миксера другата седмица?Не е ли доста слабичък,300 вата е...

# 2 318
Според мен е пушка и здрава хала, но така се случи, че го ползвах само 1 път дотук. Нека се включат и други. Simple Smile Има 5 степени и на последната ми се струва, че ще излетим заедно към Марс. Много добре ми разби крема. Simple Smile

# 2 319
  • Sofia
Ползвам миксер АЕG 380 вата и нямам оплаквания.

# 2 320
И миксера и везната ги имам от 4-5 години, супер са.

# 2 321
  • София
Този шприц бива ли го? Имам нужда от шприц.

# 2 322
Важно ми е да разбива добре и бързо,сегашния ми миксер, който е над 12 год.и нито му знам марката,нито мощността, много бавно и трудно ми разбива яйца със захар за кекс.Бъркам над 15 мин и пак не е като трябва.

# 2 323
  • Русе
Според мен е пушка и здрава хала, но така се случи, че го ползвах само 1 път дотук. Нека се включат и други. Simple Smile Има 5 степени и на последната ми се струва, че ще излетим заедно към Марс. Много добре ми разби крема. Simple Smile
Ами, аз писах днес - имам го от миналата година. Доволна съм, но много пръска при разбиване и може би е малко по-шумен. Мулинекса ми(на 25 години 180W) не бръмчи толкова.

# 2 324
Миксерът е идеален. Шприцът (ако става дума за комплектът пош с накрайници) също ми харесва, имам го.
Мариат, ще има от силиконовите подложки които искаше миналата година по това време. Simple Smile
Вики, 180 и 300 вата звучат различно- според мен. Grinning И нашият "от едно време" беше 150-180 вата, с лидълския става много по-бързо.
Contempladora, Joy Ще летим към Марс, а? Laughing Аз не помня да съм го използвала на макс степен- освен в редките случи когато ми е трябвал турбо бутона...
За пръскането си мисля, че има значение и в какъв съд се разбива...неслучайно продават и купи за миксер (с капак).

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 23:08 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт