Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 439
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 325
За пръскането си мисля, че има значение и в какъв съд се разбива...неслучайно продават и купи за миксер (с капак).
Такава купа си взех пак от Лидл, обаче месеци след като ползвах миксера. Иначе разбивах в сравнително разлата и широка купа и не ми пръскаше, а за всеки случай бях заела стратегическа отбранителна позиция, за да чистя по-малка площ. Joy Може би зависи и какво се разбива...

# 2 326
  • София
Да ви се оплача, каква голяма бяла птица съм.... напазарувах на богато и чак на скреч картата след покупка разгледах купоните... оказа се, че за моя филиал има купон за 5% отстъпка. Да си знаете и друг път да гледате преди, а не след пазар Mr. Green

# 2 327
Contempladora, освен какво, има значение и как се разбива, докъде е сместа...ако е по-малко е нормално да има повече пръскане.

# 2 328
Здравейте, пиша ви с една огромна молба. Ако някой си е купил от тези купички на лидъл и иска да се раздели с тях ще се радвам да ми изпрати за моя сметка. Трябват ми 2 или 4 бройки може и да са друг цвят. Навсякъде са се изчерпали затова се обръщам с тази молба към вас

Звъннете или им пишете с молба да доставят артикула до Вашият филиал. Аз преди време помолих за куфарче за рисуване и след няколко дни ми намериха и се обадиха да си го взема от нашият магазин.

# 2 329
Долче, благодаря, че ме мислиш. Още миналата година си купих от черното фолио(намерих изостанало и намалено) и да ти кажа не останах очарована. Пак го ползвам, когато правя някакви сладкиши го слагам под хартията за печене, но определено не е нещо особено.

# 2 330
Да ви се оплача, каква голяма бяла птица съм.... напазарувах на богато и чак на скреч картата след покупка разгледах купоните... оказа се, че за моя филиал има купон за 5% отстъпка. Да си знаете и друг път да гледате преди, а не след пазар Mr. Green

Гледах аз още снощи когато Брадата писа за такъв купон...но упорито нямам аз. Не знам на какъв принцип ги раздават...

# 2 331
  • Варна
Миксерът е чудесна придобивка. Не му помня годините на моя,но е поне на  4-5. Купуван е случайно намален. Работи безотказно включително и тесто меси с бъркалките за тесто тъй,че си му стига мощността от 300В.
Купата,която са показали с него не ще пръска ами много ще пръска. Винаги ползвам дълбока.
Понш ще си взема другата седмица и силиконова подложка ако се доредя. Ще погледна и райфовете,че моят нещо сдава багажа.

# 2 332
Някой опита ли хумуса със сьомга и салам Милано?

# 2 333
Някой погледна ли дамските дънки? Как са като материя?

# 2 334
  • Варна
Тия с копчетата са любимата ми/малко лигава, мекичка материя/мразя твърди дънки. С връзките са по-дебели и груби. С копчетата са дълбоки другите предполагам също.

# 2 335
Бельото отговаря ли на размера?От Лидъл купувам за себе си детски якета и блузи -158см и ме интересува боксерки размер С,дали отговарят на размера си?

# 2 336
Гръцките плоски замразени питки отлистени ли са? Cry Сутринта ходих на пазар и ги нямаше... Следобед сигурно до по-голям Лидл ще ида, дано просто ги няма временно, че са ни сред топ любимите покупки. И на котарака любимата храна я нямаше...

В Лидл на Раковски имаше бая неща с оранжеви стикери, та напълних фризера. Успях и ел. везна да взема, макар че ако следобед на Възраждане я видя в жълто, ще върна моята, която дори не съм я отваряла още. Иначе и на Раковски имаше разпродажби на дрехи, имаше я и на Манчев книгата с детските рецепти за 5 лв. Уви, само тя беше, иначе ми се губи една книга от лидлските. Ех, защо няма пак книги и точки, това ми беше любимата кукичка за пазар.

# 2 337
За кантарчетата: Да знаете, че в момента в Метро има с копченца - оферта 2 за 1, мисля, че двете струват 20 лв. Аз нямам нужда, защото имам лидлско, просто ги забелязах.

# 2 338
Ако са плоските питки, които не са замразени, аз видях в нашият филиал да има от тях

# 2 339
В брошурата сега гледам пак гръцки плоски пиитки замразени.
Какво е разликата между тях, и онези със синьото на плика, пак замразении пак гръцки-редовен асортимент ?

Общи условия

Активация на акаунт