Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 405
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Sofia
Взех и стъргало дългото ...
Да знаеш, че е супер остро.

# 2 551
  • софия
Захар и серен диоксид сложили ли са?
Ако можем да вярваме на написаното - не. Произход Гърция.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:28 от zvаnchе

# 2 552
  • София
Мъжката половина на някоя мила съфорумка дали се е пробвал с тия джаджи? Чудя им се дали вършат работа, а не ми се дават 30лв. за нищо неправене
Скрит текст:

Не мъжката половина, аз го пробвах това за фаровете преди няколко дни, бях го взела при предишно пускане. Не очаквай чудеса, но определено върши работа-фаровете ми са в пъти по- добре от преди. Яд ме е, че не снимах. Ползвах половината материали, т. е. ще имам за още веднъж.

# 2 553
Скрит текст:
Мъжката половина на някоя мила съфорумка дали се е пробвал с тия джаджи? Чудя им се дали вършат работа, а не ми се дават 30лв. за нищо неправене
Скрит текст:

Не мъжката половина, аз го пробвах това за фаровете преди няколко дни, бях го взела при предишно пускане. Не очаквай чудеса, но определено върши работа-фаровете ми са в пъти по- добре от преди. Яд ме е, че не снимах. Ползвах половината материали, т. е. ще имам за още веднъж.

Мой приятел преди време ми тръкна една малка деруга на моята кола и излезе, една по- дълбока се позакри, не изчезна напълно. Боята ми е черен металик. На предишното пускане и аз си купих комплекта, но още не съм го тествала лично.

Сега мисля да взема този за фаровете.

# 2 554
Скрит текст:

Не е много за вярване! Даже хич! Обожавам фурмите им с орех,но не ги намирам почти никъде. Отидох от завода да си понакупя,та в едно село близо до Кюстендил е.

# 2 555
  • софия
Скрит текст:
Не е много за вярване! Даже хич! Обожавам фурмите им с орех,но не ги намирам почти никъде. Отидох от завода да си понакупя,та в едно село близо до Кюстендил е.
И? Това с какво доказва, че "Не е много за вярване! Даже хич!"? Ти видя ли процеса на производство/пакетиране, някой нещо каза ли ти?
Не се заяждам, питам, защото не разбирам какво общо има ходенето до завода и къде е. Адресът е даден на опаковката. Селото е Раждавица.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:36 от zvаnchе

# 2 556
  • София
То си пише вляво Ръждавица, Кюстендилско.
Плодовете явно са с произход Гърция и затова така е написано.

# 2 557
Понеже имам много проблемен стомах искам да кажа, че продуктите на марката Струма фрут са сред малкото, от които не ми се подува коремът, не ме болят червата, не ходя превита на две, не съжалявам с дни, че съм ги яла. Та и да има химия, не е като на други марки.

Мерси, че писахте за боята за яйца, и за дипа с патладжан и манатарки. Явно за пореден път в нашия Лидл просто няма дадения продукт.

# 2 558
Напротив, може да се вярва на написаното. Познавам собствениците на фирмата от зората на бизнеса им. Първо изнасяха само за Западна Европа, радвам се, че вече са на българския пазар в по-големи обеми и разширяват производството. Сигурно е излишно да казвам, че и аз съм ходила в базата, вкъщи ползваме продукцията на фирмата от години. В конкретния продукт има захар - коричките са озахарени (типично), добре е, че няма консервант, на едни сушени кайсии имаше.

# 2 559
  • софия
Не знам дали са озахарени коричките. Не съм отваряла пакета да опитам. Не изглежда да има нещо, но е възможно.
Скрит текст:

# 2 560
  • Пловдив
Морена, къде намери микса от ядки? Къде стои?

# 2 561
Звънче, те са го написали: "захаросани корички".

# 2 562
  • софия
Да бе, много съм зле.
Като се замисля, портокалови корички неозахарени не съм срещала. Ако са такива, са изсушени. Още от отдавна тези за сладкиши са със захар. Леля-баба държеше в бурканчета в шкафа и все бяха захаросани.

# 2 563
Лъскат ги с палмова мазнина или едни лъскала подобни на тия за шоколадови дражета, пак са на основата на мазнина Simple Smile ... Защо не ги декларират на етикета си е тяхно решение.

# 2 564
Лъскат ги с палмова мазнина или едни лъскала подобни на тия за шоколадови дражета, пак са на основата на мазнина Simple Smile ... Защо не ги декларират на етикета си е тяхно решение.
вероятно са под някакъв процент съдържание и може да не се декларира.

Общи условия

Активация на акаунт