Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 187
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 730
# 2 731
Супер скучна брошура. Само едни щипки за пакети мога да взема. Спестихме някой лев.

# 2 732
  • Варна
Не харесах нищо хранително, освен бананите, но пък съм луда на тема кухненски уреди и посуда и там ми е интересно всичко. Харесах тенджерите и тиганите, ще ги огледам на място и ще преценявам. Пак гофретник и акумулаторна прахосмукачка  за всички, които не са се вредили предните пъти.

# 2 733
Някой търсеше ръчна прахосмукачка за кола, удебелявам нарочно, за да обърне внимание. В новата брошура е.
На пръв поглед нищо не си харесах и аз. Ще спестявам за по-следващата брошура. Grin

# 2 734
Точно силиконова смазка търсих ,и закачалките са супер оферта.

# 2 735
Ооо, кафенце за мен, ще заредя.
И сушените домати за ми любим артикул, въпреки че заредих от К, ще си купя и от тези.

# 2 736
Аз си търсех прахосмукачка, дано да дърпа добре 😊

# 2 737
Не беше ли сравнително скоро алпийска седмица пак? В някои магазини доскоро се търкаляха фест бири, а все едно вчера се обсъждаше в темата за какво се ползва роте грютцето. Ох, кога ще дойде мексиканска/иберийска Cry Иначе си харесах бая неща, но предимно хранителни.

# 2 738
Тенджеретата си заплюх. Някой има ли ги от предно пускане? Питането ми е за дъното им. На другата страница има по- нисък и по- широк съд за готвене, на който е отбелязано, че дъното е релефно(за мен това е по- трудо да се поддържа чисто). Дали и на стандартните тенджери е такова дъното? А прахоскукачаката има си включени принадлежности? Има го упоменато като опция но са показали само зареждачката.

# 2 739
Скритите купони са за торта гараш, млечен шоколад и паста за зъби. Аз нищо конкретно не харесах, но ако ида все ще направя голяма сметка Rolling Eyes

# 2 740
Аз харесах доста хранителни неща. Пак намалени миксове ядки (днес също ще взема от промоционалните), неща на Кенар (имат игра, но и ми харесаха), кремовете брюле в стъклени купички и др.
Пак ще има аксесоари за коса. Аз все пак успях да съсипят два от пластмасовите ластици, което е дразнещо.

# 2 741
Здравейте Simple Smile
Някой има ли впечатления от парочистачката в новата брошура?

# 2 742
  • Буркина Фасо
ха ... вече няма агнешко Smiley

# 2 743
Аз имам тенджери комплект, който е около 150 лева по принцип. Ако тенджерите са такива, са страхотни. Имам ги от 5+години и са много хубави.

# 2 744
  • Пловдив
Не са в комплект, но незнам как да се разбере дали са от същата серия?

Общи условия

Активация на акаунт