Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 142 589
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 715
За любимите продукти имах предвид. Луканка, кренвирши, кашкавал.

# 2 716
толстолобът как е, да се изкуша ли?
интересно, че в йогурта са си спестили какви са бактериите. със сигурност не са нашите, де. аз лично без кисела жилка не признавам мляко.

# 2 717
  • софия
Вкъщи уважаваме гръцкото мляко с добавка плодове и мед. Може да се ръснат и стафиди/овесени ядки. Купувам голямата кофа.
Но го свързваме с Гърция и сме силно пристрастни.

# 2 718
Аз да ви занимая пак с моите маслени бисквити...обади ми се любезна дама, поговорихме, обясни че направили проверка и отворили една кутия и да, били по-различни, златисти употреби тя, на цвят. Но били в срок на годност. Аз обясних че претенции относно годността им нямам никакви, че знам че не са вредни за здравето, просто за МЕН не отговарят на това какви следва да бъдат и как да изглеждат едни маслени бисквити.
Каза че ще предадат инфото към доставчика. Това исках и аз всъщност..нека имат обратна връзка.

Та така...Grinning

А, и при нас са заредили вече от ония парфюмчета по 75 мл. за 9.99 лв. Взех си едночко и мирисах всичките тестери .

# 2 719
  • в кукувиче гнездо
Аз да ви занимая пак с моите маслени бисквити...обади ми се любезна дама, поговорихме, обясни че направили проверка и отворили една кутия и да, били по-различни, златисти употреби тя, на цвят. Но били в срок на годност. Аз обясних че претенции относно годността им нямам никакви, че знам че не са вредни за здравето, просто за МЕН не отговарят на това какви следва да бъдат и как да изглеждат едни маслени бисквити.
Каза че ще предадат инфото към доставчика. Това исках и аз всъщност..нека имат обратна връзка.

Та така...Grinning

А, и при нас са заредили вече от ония парфюмчета по 75 мл. за 9.99 лв. Взех си едночко и мирисах всичките тестери .
Това с бисквитите за мен е много тъпо. Дори бих се срамувала да водя подобен разговор.

# 2 720
  • Варна

Я дай една снимка на тез бисквити да ги видим черни ли са, златисти ли (ако не си ги изпапкала вече) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 721
При нас имаше от търсените сушени плодове. Стоят до поръските оттатък до хладилните витрини...

# 2 722
Тези бисквити на кутията наистина са снимани като златисти към карамелени, не бели като масленки. Какво има в кутията, обаче, не ме влече да проверявам, ще ги пропусна.

# 2 723
  • русе

Този кашкавал е супер гаден и безвкусен😡

# 2 724
Как ви отчитат намалението с лев от скреч? Не видях къде е в дигиталната ми бележка, а купона изчезна.
Не съм за лев, ама не разбрах получих ли го или не...

# 2 725
  • София
Лъки, обикновено ги разхвърля на всички артикули,тук стотинка,там две.

# 2 726
Лъки, обикновено ги разхвърля на всички артикули,тук стотинка,там две.
Благодаря. Така е.Имам някакви отстъпки на немалени стоки.

# 2 727
  • shumen
В Лидл има ли хубаво авокадо?

# 2 728
# 2 729
  • София
Суфлетата от Делукс сериите са много хубави, много ги харесваме и редовно вземаме. Най - много ни харесва шоколадово суфле със бял шоколада вътре. Тази зима и тези с малини и портокали също бяха супер.

Общи условия

Активация на акаунт