Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 341
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Sofia
. намалените продукти с 30 процента от март дали ще продължат и през април? Искам да знам дали има нужда да запасявам нещо.
Ако имаш предвид месечната промоция, другия месец трябва да са други подукти. Поне февруари бяха други (май месни).

# 2 701
  • София
. намалените продукти с 30 процента от март дали ще продължат и през април? Искам да знам дали има нужда да запасявам нещо.
Ако имаш предвид месечната промоция, другия месец трябва да са други подукти. Поне февруари бяха други (май месни).
Да други трябва да са.
Февруари имаше купони за зеленчуци, с някакви отстъпки ако събереш определена сума, общо за месеца бяха 10лв.

# 2 702
  • Пловдив
Скреча от снощи ми се зареди и печеля левче Simple Smile Аз доволен!

# 2 703
Козметиката 1 или 2 пъти годишно я намаляваха, как беше? 🤔

# 2 704

От микса на Струма фрут имаше количества, но не се радваха на голям интерес.
Включвам се да дам една идея, която ми хрумна чак днес (плясване по челото)-фолиото за печене може да се изреже, според  желания размер и да се ползва във фраер. Почиства се много лесно и бързо. Стоеше забутано в шкафа от предно пускане и днес ми просветна за какво да го ползвам. Ако има още в петък като ходя за прясното сирене, ще взема  няколко.

Това за фолиото ми хрумна и на мен,защото мразя да го чистя, но не знач дали ще е подходящо. Нали идеята на фраера е да върти горещият въздух,а така запечатваме дъното. Варианта е да се надупчи самото фолио и да може въздуха да циркулира. Но може и да не съм права. Моля те да споделиш,след като пробваш Simple Smile

Тези суфлета от Делукс серията хубави ли са?

# 2 705
  • Варна
Това за фолиото ми хрумна и на мен,защото мразя да го чистя, но не знач дали ще е подходящо. Нали идеята на фраера е да върти горещият въздух,а така запечатваме дъното. Варианта е да се надупчи самото фолио и да може въздуха да циркулира. Но може и да не съм права. Моля те да споделиш,след като пробваш Simple Smile

Пробвах още вчера с пълнени гъби, имаше изтекла част от плънката по фолиото и се почисти супер лесно. Мислех да го продупча, но се отказах засега. Идеята ми е да го използвам за неща  с панировка например или месо с марината, които залепват и после трябва много търкане.

# 2 706
  • Sofia
Моля, покажете как изглежда този продукт, че търсих,  но не видях.

Точно този взех  в началото на годината беше на промоция пак и имаше нишесте пише си го на състава.
...

# 2 707
Ra4oni, ще пробвам. Ще спести много чистене Simple Smile

# 2 708
  • София
Въобще не разбирам интереса към гръцко-полския йогурт със сухо мляко вътре, но всеки си има преценка, де Simple Smile Не бих купил категорично.

# 2 709
Не използвах олио. Много добра работа свърши подложката. Само докато беше във включената фурна , отдолу се виждаха мехури (пекох бисквити, не беше изцяло покрита), но сега, след като се поохлади, изглежда е добре.

# 2 710
  • София
Аз пък не разбирам каква е драмата със сухото мляко? Във фрера също ползвам хартия за печене надупчена. Не ми изтича нищо и не се цапа. Последно сиренца с корнфлейкс така правих и фраера си беше чист накрая. Не съм ходила в любимия магазин от 10 дни сигурно, но в петък ще ида за прясно сирене и толстолоб.

# 2 711
В гръцкия Лидл има едно фантастично овче мляко и много съжалявам, че не се предлага тук поне в гръцките седмици. Сега ме подсетихте да им пиша.

# 2 712
Бактериите какви ли са...полски, гръцки или ? Joy

Аз заквасената сметанка Пилос не я заменям за нищо. Имитации само ..недостижими Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 713
  • СОФИЯ
….Във фрера също ползвам хартия за печене надупчена. Не ми изтича нищо и не се цапа. Последно сиренца с корнфлейкс така правих и фраера си беше чист накрая.....
Във фраера ползвам обикновено фолио, напр. за запичане на сирене със сухи подправки. Не дупча фолиото, супер става и много бързо /в сравнение с фурната/, удобството е че после само изхвърлям. По твоята идея ще опитам нещо с хартия.

Биволската моцарела от това пускане не ми хареса.

# 2 714
На предното пускане взех биволска моцарела (Делукс) 2 опаковки - първо ми хареса, после втората опаковка нещо пък не, макар че беше още в срок и уж бяха еднакви 🤨.
Тавата на дупки засега я одобрявам.

Общи условия

Активация на акаунт