Лидл 149 - Мартенска, предпролетна :)

• 145 351
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 2 685
Ограниченията на количествата спират само обикновените клиенти, тези които купуват артикули с търговска цел не можеш да ги спреш изобщо. Той си е решил какво количество иска да вземе, прави му се забележка на касата, той взема допустимото количество и оставя другото. Плаща, товари в колата и се връща отново, и отново, и отново, не можеш да му кажеш копче. За продукти, които не са в промоция, ограничение няма. Продаваме и по цяло пале с вода, клиента плаща на касата и му изкарваме палето на рампата, където сваляме стек по стек водата и клиента си я товари.

# 2 686
  • София
И аз гледам да не оставам без гръцкия йогурт кофичка  400г. Харесва ми, на гъстота е като 12 % та сметана. Нали не е цедено мляко.

И съдържа нишесте, за разлика от този от 1 кг.
Чета и не виждам нишесте , дали говорим за едно и също - пастьоризирана сметана ,млечен белтък,сухо обезмаслено мляко, и на-важното -  млемно кисели бактерии, които в последните години често липсват от бълг. кисело мляко

# 2 687
И аз гледам да не оставам без гръцкия йогурт кофичка  400г. Харесва ми, на гъстота е като 12 % та сметана. Нали не е цедено мляко.

И съдържа нишесте, за разлика от този от 1 кг.
Чета и не виждам нишесте , дали говорим за едно и също - пастьоризирана сметана ,млечен белтък,сухо обезмаслено мляко, и на-важното -  млемно кисели бактерии, които в последните години често липсват от бълг. кисело мляко
    Моля, покажете как изглежда този продукт, че търсих,  но не видях.

# 2 688
  • Sofia

# 2 689
  • София
Морена, дали случайно във вашия филиал се е появила пак боя за яйца? В Борово (където по принцип пазарувам) изобщо не намерих, а всъщност вие не сте ми много по- далеч. И отдавна се каня да кажа- баницата у дома вече се прави само по твоята рецепта, страхотна е! Благодаря и на Звънче, че я спомена.

# 2 690

Точно този взех  в началото на годината беше на промоция пак и имаше нишесте пише си го на състава.
Едната опаковка седя  1м и нито беше мухлясала нито развалена. Не знам какво има вътре ,но повече не съм взимала. Голямата опаковка е много по - вкусна.

# 2 691
Тази вечер в Борово имаше боя за яйца. От пастелните цветове нямаше.

# 2 692
  • София
Тази вечер в Борово имаше боя за яйца. От пастелните цветове нямаше.

Моля те, кажи къде я откри? Много е вероятно аз да съм кьорава и да не съм я видяла. Търсих при великденските стоки и при понеделнишките промоции.

# 2 693
При великденските неща, където са и кошничките за яйца, дървените фигурки и т.н. Като тръгнеш по първия коридор с новите промоции, завиваш от обратната страна и почти в края.

# 2 694
  • Sofia
При великденските неща, където са и кошничките за яйца, дървените фигурки и т.н. Като тръгнеш по първия коридор с новите промоции, завиваш от обратната страна и почти в края.
Същото, но са по средата на регала при нас.
Сара, вчера изобщо не погледнах за боята (нали си взех..). За днес нямам мърдане засега, ако изскочи, ще видя, ако не ти е късно...

А вчера пък попаднах на намалено пр. мляко (с 30% на Пилос картонената кутия), от това което купуваме. Simple Smile
Кога ли/дали ония зърнените/ядковите ще вземат да поевтинеят... много ми е чудна цената им, та те са основно вода...

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 14:45 от Morena

# 2 695
Вода, но нали се водят здравословни, това е достатъчно да им изпляскат цена, мноооого далече от себестойност на продукта. Домашно приготвени стават и бързо, и вкусно, и по-евтино, и с по-добър състав.

# 2 696
  • Пловдив
Незнам кой по-адекватен да питам щом управителя не е Smiley  Карай...ще питам пак, ама се чудя що трябва да е толкоз трудно и да търсим с лупа желани стоки? Rolling Eyes

Вчера пак имаше разместване по фризерите при нас...вместо в единия край изместили в другия замр.калмари, риби и т.н...

# 2 697
Мисля днес да изпробвам силиконовата подложка за печене. Според вас, да слагам ли олио? Според мен няма нужда, в инструкциите не пише нищо, но мисля все пак да капна малко.

# 2 698
Няма нужда от олио, но ако искаш, можеш да сложиш.

# 2 699
Мишка и Търтийн, момичета намалените продукти с 30 процента от март дали ще продължат и през април? Искам да знам дали има нужда да запасявам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт