Сънувах сън..............

• 2 104
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Аз също сънувам починал близък.И всичко е реално - каквото сме правели преди,същото. Но като се събудя съм щастлива,че е бил при мен  Heart Eyes

# 16
Най-страшните ми кошмари са били,когато се събуждам в кошмара си и си мисля че съм буден,а кошмара продължава..
И на мен ми се случва.

# 17
Ооо, много често сънувам кошмари и като се събудя съм много щастлива, че е било само сън и се моля такъв да си остане  Grinning

# 18
Сънувам като луда , дори и да заспя на обяд за 10 мин пак сънувам. От малка - само кошмари . Вече така съм свикнала с тях че не им обръщам внимание и като се събудя , на момента съм забравила.

# 19
Сънувам най-редовно, при това цветно Laughing. Но изключително рядко си помня сънищата Confused. Когато се случи да се сетя за някой, търся начин да го разгадая, но никога не успявам - дори и с помощта на съновници (трудно ми е да напиша някаква конкретна дума/действие) Rolling Eyes

# 20
От години сънувам един и същ кошмар,повтаря се на няколко месеца!От дете почти!Много е гаден!Хем искам да го споделя,за да чуя мнението ви,хем ми е кофти,защото е отвратителен!Но ще ви кажа:сънувам как от устата ми започва нещо да иска да излезе!В един момент започва да излиза нещо като огромнен маркуч от твърда слуз или силикон,незнам с сакво да го сравня-абе слуз!Отвратително,аз го хващам и започвам да го дърпам с надеждата да го извадя,но това нещо няма край!Изваждам метър след метър и се крия от хората и ме е срам и ми е гадно!И се събуждам!!!Какво е това?

# 21
  • София
Сънувам много, понякога по 3-4 филма на нощ. Laughing

# 22
...Отвратително...с надеждата...няма край...и ме е срам и ми е гадно!...Какво е това?
Слаба психика.  Страх.  Някаква конкретна психо-травма, щом е един и същи сън.  С детайли си спомни гадорията.  Какво асоциираш, за какво ти напомня?

# 23
Сънувам всяка нощ.От това което съм сънувала,знам какъв ще бъде денят ми. Naughty

# 24
Обстановката е различна,да речем вървя и изведнъж се започва или съм спряла до една кола и пак или говоря с някого и като го усетя изпадам в панически страх,че трябва да се скрия,изпитвам силен срам,но не успявам да го предотвратя-грозно и гадно е и ме е страх,че няма да свърши и ме е срам,че някой ме вижда!Дърпам,дърпам,а то се лигави из ръцете ми,опитвам се да се криа,но има и слуз,която тече,абе ужас!!!Понякога си мисля,че ще го откъсна,но не успявам,то се плъзга из ръцете ми,натупва се на земята!До сега не съм успявала да го извадя!!!!И това всичкото нещо го усещам,като че е наистина и като се събудя дълго време усещането е с мен!Извинете ме,ако съм Ви отвратила,но това е истината!!!

# 25
  • Варна
Най-страшните ми кошмари са били,когато се събуждам в кошмара си и си мисля че съм буден,а кошмара продължава..
И на мен ми се случва.

А пробвали ли сте да контролирате съня си щом се усетите, че сънувате ? Много е интересно, особено ако успееш да излезеш от физическото тяло и да полетиш. Peace

# 26
Всяка вечер сънувам.Кошмари - рядко.
Попринцип сънищата ми са доста реални.
А често ми се случва като сънувам човек,който не съм виждала много време,след това го срещам.
Като стана доста често ползвам http://www.mysticbg.com/content/sunovnik/sunovnik_main.asp
все едно аз съм го писала Wink

# 27
При мен сънищата се сбъдват,не веднага след време,но се случват и затова се страхувам,когато сънувам кошмари..............отказвам да се събудя,докато не променя нещо в съня си,а немога.

# 28
Аз съм фабрика за сънища,все едно работя на поточна линия и имам норматив за ноща. Mr. GreenНякои от тях са достойни за сценарий за Холивуд. LaughingЗа съжаление обаче доста често сънувам кошмари,особено ако съм прекалила с яденето преди това и настроението ми се скапва за следващата сутрин.

# 29
Обстановката е различна,да речем вървя и изведнъж се започва или съм спряла до една кола и пак или говоря с някого и като го усетя изпадам в панически страх,че трябва да се скрия,изпитвам силен срам,но не успявам да го предотвратя-грозно и гадно е и ме е страх,че няма да свърши и ме е срам,че някой ме вижда!Дърпам,дърпам,а то се лигави из ръцете ми,опитвам се да се криа,но има и слуз,която тече,абе ужас!!!Понякога си мисля,че ще го откъсна,но не успявам,то се плъзга из ръцете ми,натупва се на земята!До сега не съм успявала да го извадя!!!!И това всичкото нещо го усещам,като че е наистина и като се събудя дълго време усещането е с мен!Извинете ме,ако съм Ви отвратила,но това е истината!!!
Обстановката около теб в съня ти няма значение, а само с какво асоциираш гадорията в реалния живот.  Ако не можеш сама да стигнеш до този отговор, обърни се към психоаналитик, който ще ти зададе правилните въпроси.

Ако не те интересува какво е породило тази гадост, а просто искаш да се оттървеш от нея, то в съня ти се отпусни и приеми всичко, каквото се случва - гадост, задушаване, гледането на хората, абе всички страхове.  Знам, че звучи лесно, но всъщност е супер-трудно, изправяш се срещу себе си.  Иска ти се да реагираш на страха и отвращението, които не разбираш, но се опитай да ги приемеш.  Все пак нищо лошо не може да ти се случи насън, нали Wink

А пробвали ли сте да контролирате съня си щом се усетите, че сънувате ? Много е интересно, особено ако успееш да излезеш от физическото тяло и да полетиш. Peace
Аз не знам защо реши, че трябва да "се освобождаваш" от нещо си насън.  Лично аз си перкам без липси.

За първи път ми се случи да полетя насън когато бях дете - хванах в ръце двете картонени части на кутия от бонбони, размахах ги, помислих си "сега да не би да хвръкна?" и полетях.  Колко бях разочарован, че не работи и в реалността!  Но сънувах пак, и пак полетях така Simple Smile  Задълбочените изследвания насън показаха, че 1. аксесоарите са излишни;  2. ако си помислиш "а сега да не би да стане xxxx", то веднага става xxxx.  Така съм сънувал и отвратителни кошмари, и определено хубави сънища.

Понеже вече знаех, че в действителност не мога да летя, то щом се усетех "в полет", то се усещах и че сънувам.  Оттам със знанието за "да не би да..." мога да контролирам съня си, ама тотално.  Както художник може с един замах да изтрие всичко и да започне отначало, така и аз като се усетя, започвам да "съграждам" светът си насън както ми хрумне.  Не е лесно да строиш от нулата, да знаете Simple Smile  Но, както казват другарите от Helloween - "I Can".

Интересно е да отбележа, че има сънища, които сякаш друг ти "строи".  С времето добих умението да разпознавам кое и защо (от коя мисъл) се е пръкнало в съня ми.  Но се случва, макар и рядко, да сънувам сън, в който нямам никакъв, ама никакъв контрол.  Изникват неща и събития, които няма как да произлизат от съзнанието ми - нищо общо нито с деня преди съня, нито с настроението ми, нито със знанията ми.  Все едно ми се прожектира филм.  Много интересно.  Тогава запомням съня ми най-отчетливо, защото събитията в него са новост за мен.

Общи условия

Активация на акаунт