COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 873
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 8 280
  • sofia
Как лъже Ангелов обаче. Преди малко, каза, че можело спокойно да си задават въпросите, до 12, ако трябвало ще отговаряли. Изведнъж се забърза за Русе и приключи брефинга..

# 8 281
Гледах брифинга и през цялото време на булеварда вият линейки((
За Спутник няма да дойде април, казаха първо ще им гледат заводите през месец май и чак тогава ще взимали решение за одобрение, а после внос евентуално. Та...до есента сигурно няма да има поне у нас Спутник си мисля.

# 8 282
Само не разбрах чия психика ще пазят, тази на хората чиито близки не могат да се доберат до болница и се чудят как да им помогнат или на хората които загубиха близките си лекувани само по телефона, те сигурно са най - спокойни.

# 8 283
  • София
Майка ми чула днес по новините, че още през април ще получим някакви хиляди дози Спутник. Тя е много доволна, защото иска да се ваксинира със Спутник...
Вие чули ли сте такава новина?
Не, няма как да стане.
Чак пък по новините?! В България?

Освен нещо току предизборно Бойко да прави някакви фортиции, ама - съмнително, много съмнително. Той е казал, че България ще слуша ЕМА и точка.

# 8 284
Много е хлъзгав тоя...и как успива аудиторията с големи приказки за лекарски дълг и отговорност....

# 8 285
  • София
Спутник - тепърва от ЕМА ще проверяват производствените мощности в Русия, което било стандартна процедура, и тогава щели да продължат с разглеждането на документите им.

# 8 286
Не можах да слушам много внимателно, но това, което аз синтезирах  от жалката клоунада, наречена брифинг, беше:
- всичко е наред, много сме си добре, все още не сме оглавили трагичните класации, има и по-зле от нас
- още не сме постигнали очаквания максимум хоспитализирани и умрели, но ще продължим да се стараем
- отваряме всичко, щото иначе ни пишат мейли, че им липсва това и онова
- само част от медиците от СП пишели, че батакът е пълен, не е още
- и редовното - вие сте си виновни, че се разболявате, щото не се пазите

Изтървала ли съм нещо съществено?

# 8 287
Абсолютно пълно резюме на брифинга си направила. Пълен потрес - "пишели им мейли и не били доволни". Да взема и аз един мейл да напиша, може да ме уважат.

# 8 288
Не сте разбрали правилно сега.
Те им пишат мейли и когато отпускат. Един вид и Що си с шапка?, и Що си без? Те милите, милеят за нас, пускат сълзи пред екраните, докато четат мейлите и се разкъсват ли, разкъсват какво да правят.

Щом сега смъртността била по-ниска (м'чи чудно що ли, май някой не знае кога има пик на смъртност), значи всичко е ок. И да, натъртването колко нисък(25% лол) процент положителност има при тестовете, показва точно колко не са тествали преди.

Иначе ще се съглася с тях за 300 000-500 000 прекарали безсимптомно. Така съвпада на официално обявените смъртни случаи.

# 8 289
От всичката гавра и още нещо се подразбира - РНК ваксини през портала до края на месеца да не се очакват.
Пълно информационно затъмнение е кого ваксинират с тях.
Ангелов спомена, че не може да се обявява, заради личните данни.
Защо журналистката не настоя, че не става дума за персонални досиета, а за ФИРМИ.

Направо не знам какво да напиша.

# 8 290
  • София
Как лъже Ангелов обаче. Преди малко, каза, че можело спокойно да си задават въпросите, до 12, ако трябвало ще отговаряли. Изведнъж се забърза за Русе и приключи брефинга..

То само за това да лъжеше.. питат го нещо и той захваща някакви монолози и отива в угодни посоки и реално нищо.
Толкова видимо ни баламосват, че се чудя как не ги е срам. Да нямат никакво неудобство.

# 8 291
Питаха за Мутафчийски. Да не търсели сензации, човекът отсъствал, защото имал добър семеен повод. Че какъв ли е?

Какъвто и да е, едва ли започва от 10 ч сутринта.

# 8 292
Аз все още не мога да осъзная по какво сегашната вълна е по-добра от ноемврийската, като имаме по-заразен вариант и лесно вкарващ в болница хора, нуждаещи се от кислород, които са повече сега? Каквито и графики да ми показват, явно това което върлува в момента не е онова, а е по-лошо - по-заразно и по-свирепо. И какво правим, пускаме градините на заведенията, че психиката на хората била много важна.....

# 8 293
Вчера колега е ваксиниран с Пфайзер, ваксинацията е от местоработата ни. Не влизаме в трета група. Явно който има връзки или е достатъчно нахален, може да издейства безценни ваксини за служителите си.

# 8 294
Аз знам за работодатели, които са си платили РНК ваксини и си ваксинират служителите. Как точно е станало е загадка.

Общи условия

Активация на акаунт