COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 313 889
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 3 045
  • на пъпа на Златията
Ха, та ние сме си 1-2 място по поставени  ваксини??
И защо мрънкаме??

# 3 046
  • на пистата
Между другото сега прочетох нещо и ми се струва много логично.
Нали флакона съдържа 10 дози, другите 9 човека как са след ваксинирането?

# 3 047
  • Варна
43-ма са вече починалите в Австрия след ваксинация

BASG е докладвала 43 смъртни случая около времето на ваксинация срещу COVID-19 (42 – Pfizer/BioNTech, 1 - AstraZeneca), се казва в доклада. Според документа "към днешна дата няма факти за връзка с ваксината, разследването продължава".
https://novini.bg/sviat/eu/650148

Добре де, не ви ли е странно, че съобщават за 42-ма почнали след Пфайзер и нищо не се случва, казват за 1 починал след Астра Зенека - и, хоп, веднага започват да спират поставянето й в редица страни. Според мен, си е чиста война за пазари, в която едните (АЗ) са постоянно под обстрел - вероятно заради ниската цена и по-лесното съхранение.

# 3 048
  • София
Между другото сега прочетох нещо и ми се струва много логично.
Нали флакона съдържа 10 дози, другите 9 човека как са след ваксинирането?

Напълно ок най-вероятно. Засега връзката ваксина - тромбоза не е доказана и се смята за по-скоро случайност.

# 3 049
В немските медии няма информация, че са починали 42 човека след Пфайзер в Австрия. За пореден път призовавам за двойна проверка на източниците. В Австрия официално информират за две починали дами - една след Астра и една след Пфайзер.

# 3 050
Роналд, нищо не стана, приятелю! Sad
Кой ме прокле, не знам, но да се радват душманите.
Няма ваксина.
Нямало е Пфайзер, щели с АЗ да ваксинират, но ББ е спрял процеса.
Имаше залепени листовки на входа.
За всеки случай ходих до кабинета, но... карък!

# 3 051
Аз от историята с АЗ си правя извод, че е трябвало наистина да се поставя на лица до 55г. Или поне за хора в недобро здраве да се даде рнк. А не като при нас за връзкарите.
Моята ваксинация днес пропадна. За трети път не мога да се ваксинирим с АЗ. Точно пред мен и хлопва вратата.
Починалите в Норвегия 33-ма възрастни пациенти със сериозни заболявания са били ваксинирани с Pfizer/BioNTech. Здравните власти в Норвегия твърдят, че няма данни за пряка връзка между смъртта на 33-те души и ваксината, която са получили.
от ТУК
За нищо няма гаранция, за жалост.
А дали ще има желаещи у нас да се ваксинират след печалната история с починалата жена?
За други не знам, аз си чакам втората доза АЗ.
При 272 700 официално потвърдени случая на COVID у нас имаме 11 094 починали.
При 324 446 поставени дози ваксина имаме една починала, и то не е ясно доколко това е предизвикано от ваксината.

А какво трябва да се случи за да кажат, че смъртта има връзка със ваксината? Да умре някой веднага след боцването ли? Тогава пак ще кажат, че не може да се каже че има пряка връзка. Не е нужно да се появи реакция на момента. Може да е в следващите дни, че дори и месеци.

# 3 052
  • София
Ей, Дева, съжалявам. Записана съм за вторник, но почти нямам надежда.

# 3 053
До вторник много неща може да се променят, виждате че за часове се обръща палачинката.

# 3 054
  • София
Дано!

# 3 055

Ти имаш шанс.
При мен се получи много лошо, сега наново трябва да се запиша, за кога?!
Или зелен коридор да чакам?
Ох, идва ми да се гръмна вече.
Трети ден губя заради чужди неуредици.
Много мразя така да става.

# 3 056
  • София
DeVa, явно това не е твоята ваксина. Запиши се за РНК, дано да стане. Това в кръга на шегата, разбира се 😀
Иначе, за мен всяко едно лекарствено средство има полза и риск. Ваксините не са изключени и да, ще има и починали ОТ ваксината. Не мисля, че това не е ясно на всички. Така или иначе, от Ковид ще има стотици и хиляди пъти повече починали.

# 3 057
  • София

Ти имаш шанс.
При мен се получи много лошо, сега наново трябва да се запиша, за кога?!
Или зелен коридор да чакам?

Ох, идва ми да се гръмна вече.
Трети ден губя заради чужди неуредици.
Много мразя така да става.
Дева, и двете според мен, пък което първо се получи.

# 3 058
DeVa, явно това не е твоята ваксина. Запиши се за РНК, дано да стане. Това в кръга на шегата, разбира се 😀

Точно за РНК бях записана.
Нямало, но сега и АЗ няма.

Александрия, ако не работя и не излизам от къщи, като теб, ще се пазя повече.
Няма какво да се радвам, че не мога да се ваксинирам.

# 3 059
  • София
Аз от историята с АЗ си правя извод, че е трябвало наистина да се поставя на лица до 55г. Или поне за хора в недобро здраве да се даде рнк. А не като при нас за връзкарите.
Моята ваксинация днес пропадна. За трети път не мога да се ваксинирим с АЗ. Точно пред мен и хлопва вратата.
Починалите в Норвегия 33-ма възрастни пациенти със сериозни заболявания са били ваксинирани с Pfizer/BioNTech. Здравните власти в Норвегия твърдят, че няма данни за пряка връзка между смъртта на 33-те души и ваксината, която са получили.
от ТУК
За нищо няма гаранция, за жалост.
А дали ще има желаещи у нас да се ваксинират след печалната история с починалата жена?
За други не знам, аз си чакам втората доза АЗ.
При 272 700 официално потвърдени случая на COVID у нас имаме 11 094 починали.
При 324 446 поставени дози ваксина имаме една починала, и то не е ясно доколко това е предизвикано от ваксината.

Е добре. Какво ще правим тогава. Аз за себе си се притеснявам умерено, решили сме да се ваксинираме. Но какво правим с възрастните ни родители, които са с наистина с много здравословни и то сериозни проблеми. Какво. Ще пуснем топчето в рулетката ли.
Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт