COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 311 032
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 8 235
Ааа болничната смъртност е намаляла, какво мрънкате бе...припадам. Просто припадам.

# 8 236
Мутафчийски го няма.

# 8 237
Вече сме на второ след Унгария по смъртност, стара им е информация та. Но иначе се справяме отлично. Сигурно скоро ще се похвалим като първенци по този показател. Не ги гледам, но си представям какви са поредните тъпотии. А всичко е, за да не плащат компенсации и да не дразнят много електората.

# 8 238
  • София
По, и Балтов пее в хора, че се оправяме.

# 8 239
Балтов е вместо Мутафчийски днес. Явно ще се редуват.
За съжаление ми се струва, че Балтов е поддал. Нещо ...всичко наред било-места има, кислород има, бе всичко е шест. Не го очаквах от него, отчайващо е. Нямало натиск над болниците.

# 8 240
И аз се чудя защо и Балтов запя в хора.

# 8 241
За мен фактът, че Мутафчийски го няма е показателен. Естествено може да си има и други причини да липсва от брифинга, но според мен просто не иска "да пее в общия хор" на текущия брифинг. Ето сега и Балтов и той..."няма недостиг, да натоварени сме, но не се наблюдава натиск".

# 8 242
  • София
Как спят тия хора..

# 8 243
Балтов отдавна пее в хора, аз пък ви се чудя че очаквате друго. Политкоректен до мозъка на костите си.

# 8 244
Балтов неприятно ме изненада, но то е очаквано. Въпросите на журналята и те угодни.

# 8 245
Ааа болничната смъртност е намаляла, какво мрънкате бе...припадам. Просто припадам.

Не познах гласа, кой герой каза да сме спокойни, защото смъртността пада?
Това да го броим първоаприлско ли?

# 8 246
Е как кой, Кунчев

# 8 247
Защо ли имам чувството, че изведнъж времето се е върнало с 40 години назад и гледам по единствената телевизия реч от конгрес на единствената партия, когато ни обясняваха как почти сме построили комунизма...
Според мене отсъствието на генерала говори много.
Нещо ме е налегнал песимизъм. Май светулката в края на дългия тъмен тунел е изчезнала.

# 8 248
Кунчев размяташе графики, че ноември била така смъртността, пък сега била двойно по-ниска.
Наистина първоаприлска си е, защото главният здравен инспектор да ти плямпа глупости, сравнявайки ябълки с дини си е като сцена от някой комедиен сериал.

# 8 249
Върхът на наглостта - м-ра обясни за възрастните хора, че те били по-различни от тези на запад и повечето от тях работели, ерго попадат в приоритетните групи.....Как му роди мисълта тази логическа конструкция да си оправдаят безобразиято по ваксинирането....И още - РНК ваксините отивали за присетили се сега лекари и сестри, да не си помислите друго.

Общи условия

Активация на акаунт