COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 310 974
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 8 250
Айде продължават - мерките не били отхлабени.

# 8 251
Защо ли имам чувството, че изведнъж времето се е върнало с 40 години назад и гледам по единствената телевизия реч от конгрес на единствената партия, когато ни обясняваха как почти сме построили комунизма...
Според мене отсъствието на генерала говори много.
Нещо ме е налегнал песимизъм. Май светулката в края на дългия тъмен тунел е изчезнала.

Напротив, свети все по-силно. Жалко, че не е светулка, а фарът на идващия насреща ни влак.

# 8 252
  • София
Пресконфеенцията на НОЩ е направо подигравка. Обясняват ни как всичко е наред и как няма проблем да има ресторанти, фитнеси и т.н.
НАГЛОСТ!!!

# 8 253
  • София
Не знам защо, но вече ми се струва, че Janssen ще внесат по-малко от обявеното...

# 8 254
В заведенията не се ходело по задължение, а училището било задължително. "Чудесно" умазоключение. Гърция имала много случаи, но разхлабвала мерките.

# 8 255
  • София
Ами като няма проблем със заведенията, защо ги затвориха?? Нали няма проблем?
В пик сме, но ние отваряме всичко. 

# 8 256
Кунчев продължава с настояването, че смъртността била малка. Гърция отхлабвала мерките.

# 8 257
Сега умирали по малък процент от хоспитализираните спрямо ноември.
Наглост!

# 8 258
Кунчев получавал имейли гневни за фитнеси, ресторанти и т.н. Ми хората си ластят, дърпат, отпускат ..какво сега.
И пак Гърция били отпускали след вчерашния ден на голяма смъртност и заболявания. Ама какви са техните мерки и колко следят ...ми там няма общо с нас, може да позволят нещо дребно, те няма да си рискуват сезона и да са като нас. Днес е ден за Гърция си мисля, все ни я навират в очите не знам защо.
Балтов не го очаквах от него, защото преди надигаше глас и казваше реално нещата. Май е натиснат, затова и Мутафчийски го няма, той си държи човека на мнението явно, щом го няма-зле е и не иска да участва в тази пародия.

# 8 259
При тази вълна ясно се вижда колко по-слабо е било тестването ноември месец, когато ПСР тестовете все още се заплащаха. Сега абсолютната стойност на заразените са същите, но процентът е по-малък поради по-големия брой тестове. Смъртността като абсолютно число мисля, че е същата като през ноемврийския пик, даже в някой дни май че беше и по-висока.
Да, умират по-малко хора като процент, защото ходпитализираните са по-голямо абсолютно число.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 11:19 от brumm

# 8 260
Добре де, имам въпрос към съфорумките от други държави.

Има ли така масово и при вас случаи на родилки и бременни в тежко и критично състояние? Струва ми се, че се събират много такива случаи вече.
В Унгария не знам колко такива случаи има, но тази седмица масово ваксинират бременни и кърмещи с Файзер и Модерна.

# 8 261
  • София
Именно и това е показателно, кой каквото ще да си мисли. Той е част от НОЩ, освен че е директор, хирург и пр.
В циркове на човека не му се участва.

Другият четвъртък казаха ли ще има ли брифинг, кой ще го води...

# 8 262
  • София
В заведенията не се ходело по задължение, а училището било задължително. "Чудесно" умазоключение. Гърция имала много случаи, но разхлабвала мерките.
Браво, бе...с Гърция се сравняват. 3600 от 56 хиляди теста. Как не ги е срам.

# 8 263
Имам позната, която почна наскоро като учителка и иска да се ваксинира, казали и да се запише във електронния регистър и да си чака. Та, тази удължена втора фаза с РНК ваксини, не знам как и за кого я удължават. 😐

# 8 264
На Мутафчийски му отнеха микрофона след интервюто с Бенатова, за да не се психясва народа. Преди това си бяхме добре. Сега министъра гледа да не ни психясва и затова сме в това положение.
Весело беше мойто погребение, всички бяха във ведро настроение...

Общи условия

Активация на акаунт