COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 990
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 11 310
а дали има мишлета със синусова тромбоза? Simple Smile
интересно, на фона на кофтите новини за АЗ от Европа, акциите им леко се покачват, за сметка на леко понижение при Пфайзър

# 11 311
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Знае ли някой колко случаи има в Италия или Испания на тези реакции след ваксиниране?

# 11 312
Цитат
Конкретно комбинацията от векторна + иРНК ваксина може да доведе до "най-доброто от двата свята" т.е. висок титър неутрализиращите антитела и силен клетъчен имунитет.

По този повод се замислям за втора доза РНК. От друга страна пък ми е важно да сложа втора доза възможно най-скоро, така че след 2-ри май се ваксинирам с каквото има налично. И вече наесен бустъри.
Абе и аз си го мислех това за втора доза да е рнк след АЗ, обаче след като днес казаха, че всъщност ще са 2 дози рнк, за да ти издадат сертификат, вече ми стана много..3 боцкания

# 11 313
  • София
Току що по новините казаха,че СЗО не препоръчва смесване на ваксините.
Не изразявам мнение, само споделям.

# 11 314
Много е, реално третата доза е излишна, като при преболедувалите. Абе накрая ще си се боцна с втора АЗ и да приключва вече. И дано не се появи в България юарския вариант, преди да дойдат бустърите, което е едно голямо дано, защото на всички ни е ясно какво става тук.

# 11 315
А като знаем кой се задава да ни управлява, ептен мерки няма да има. Не е хубаво да се сменя властта по време на пандемия, ама на, такъв ни бил късмета.
То не е до късмет, а до акъл. Наши решения са това.

Може ли да се получи отказ от директора за минаване на ДО на ученик? Изисква ли се неговото разрешение?

# 11 316
Знае ли някой колко случаи има в Италия или Испания на тези реакции след ваксиниране?
Ако няма, може ли да се окаже, че проблемът е в недостига на вит. Д, който е сигурен при всички северни страни? И в повечето случаи е сериозен дефицит.

# 11 317
  • в страната на чудесата
В Италия има дефицит на Вит Д.

# 11 318
В случая с противогрипната ваксина и нарколепсията доколкото си спомням после откриха, че е свързана с някакъв много рядък ген, който повече бил разпространен в Северна Европа, затова случаите бяха концентрирани основно там.

# 11 319
Здравейте,
Дали някой има опит с ваксината на Модерна ?
Може ли слагането на втората доза да се забави с 4 дена ?!

# 11 320
Много е вероятно "ваксините" на черния пазар да са или дестилирана вода, или физиологичен или рингер разтвор. В по-лошия вариант - нещо токсично. Всеки днес може да напълни флаконче с нещо, да му лепне нужния етикет и да го продава.
     По гръцката ТВ отдавна го казаха това. Бяха заловени пратки още в Япония. Най-вероятно там ги пълнят. И започна разследване къде се разпространяват из ЕС.
     Казаха че са ментета на японски ваксини, пълни с вода или физ. разтвор. Водеха разследване и как са се сдобили със самите флакони.

# 11 321
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В Индия разследват 13 случая след 91 милиона ваксинирани, но още не са готови със становището

" in India over 91.1 million doses have been given.
However, India’s AEFI committee has so far given final reviews for only 13 cases of severe adverse side effects"

И те са разбрали за това, след като ЕМА е обявила за случаи в Европа

# 11 322
Може ли да се използва направление за ПСР за пътувания в чужбина?
Имам някои познати, които не искат да се ваксинират и си правят планове за почивка без да плащат за тест.

# 11 323
  • София
Аз не изключвам и някои правителства да продават на черно. Грях ми на душата, ама и нашите ги заподозрях в един момент, като започнаха да потъват рнк-та като в черна дупка.

# 11 324
Може ли да се използва направление за ПСР за пътувания в чужбина?
Имам някои познати, които не искат да се ваксинират и си правят планове за почивка без да плащат за тест.
Хаха. Нещо криви сметки си правят вашите познати.

Общи условия

Активация на акаунт