COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 331 469
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 11 490
И аз идвах с новината за НОЩ. Почувствах се така, сякаш сме изоставени на произвола на съдбата - всеки да се спасява сам, както може Sad
И аз го усетих по същия начин...добре, че си сложих поне една доза от ваксината.
Най-щастлив сигурно е Мутафчийски. Представям си сега как вдига банкет и от утре ще си гледа само болницата.

# 11 491
Нищо не се променя, НОЩ никога не са взимали решения за нищо, уж консултираха, но колко ги слушаше човекът Х всички знаем. Мутафчийски със сигурност е много доволен, той отдавна искаше да се отърве от тази длъжност.

# 11 492
  • София
И означава ли това, че оставаме на тъмно със  статистическата информация?
Нима досега бяхме на светло? С това побеждаване на всяка вълна за 10 дни, ако е останал някой, който да вярва на "данните", искам да го видя.

Иначе е лошо, че Борисов се сърди по този начин, но това говори достатъчно и за самия него, за да се налага да казваме нещо повече.

# 11 493
Добре, но защо тогава твърдят, че след Модерна и Пфайзер нямало нито един подобен случай?
Като много добре помня /не ми се търсят линкове/, че се имаше регистрирани такива случаи?

# 11 494
Разпускането на нощ е контрареакция на деня в парламента,знаем,че той не счита този орган за нещо значимо,а за останалите партии това е недопустимо и сега се отвръща на удара-ето оставям ви всичко да е без наследство и махам тези дето ви дразнят,нищо че те от лятото насам са само фиктивен щаб

# 11 495
Нищо не се променя, НОЩ никога не са взимали решения за нищо, уж консултираха, но колко ги слушаше човекът Х всички знаем. Мутафчийски със сигурност е много доволен, той отдавна искаше да се отърве от тази длъжност.
Въпросът е какво става с единния информационен портал?

# 11 496
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре, но защо тогава твърдят, че след Модерна и Пфайзер нямало нито един подобен случай?
Като много добре помня /не ми се търсят линкове/, че се имаше регистрирани такива случаи?

Кой твърди това ?
Може би някой неразбрал журналист
Не е добре да се четат медии по време на чума.
Само мед. литература
ЕМА не е разследвала тези ваксини, защото на Европейска почва няма достатъчно случаи

# 11 497
От днес имаме нов работещ парламент.
Още утре могат да се заемат със създаването на нов щаб и стратегия за пандемията. Могат да създадат специална комисия в парламента. Чорбанов и Симидчиев са там, могат да ги консултират и направляват мерките за пандемията.
Манолова днес е заявила, че имат готов нов ваксинационен план. Дано не забравят все пак , че той зависи и от доставките на ваксини.

# 11 498
То напоследък нощ и не правеше нищо реално,решенията ги вземаше друг...
Мен единствено ме притеснява,да не реши ББ напук да не удължи мерките

Най важно е някой да удължи положението. Днес ДОКАТО мая казваше, че са се провалили и тук, камерата,се фокусира върху К Ангелов и той не можеше да повярва на ушите си.

# 11 499
Дано не прецакат зелените коридори, че мисля през тях да сложим втора доза.

Как може човек да планира нормално каквото и да било с такава несигурност?

# 11 500
  • София
Защо се изненадвате за НОЩ? Те бяха в ролята на съветник на кабинета. В момента кабинетът е в оставка, логично е и функцията на НОЩ да се прекрати.

# 11 501
  • София
Още утре могат да се заемат със създаването на нов щаб и стратегия за пандемията.
Манолова днес е заявила, че имат готов нов ваксинационен план. Дано не забравят все пак , че той зависи от доставките на ваксини все пак.

Не мога да си представя кой би могъл да бъде в новосъздаден щаб. В този бяха всичките директори на големи болници, както и много други специалисти. Кой друг - Мангъров?

# 11 502
Мен единствено ме притеснява,да не реши ББ напук да не удължи мерките
А в момента кои са мерките, освен зелените коридори, които са най-тъпата мярка изобщо, и ротацията на учениците ?

# 11 503
  • София
Още утре могат да се заемат със създаването на нов щаб и стратегия за пандемията. Могат да създадат специална комисия в парламента. Чорбанов и Симидчиев са там, могат да ги консултират и направляват мерките за пандемията.
Манолова днес е заявила, че имат готов нов ваксинационен план. Дано не забравят все пак , че той зависи от доставките на ваксини все пак.
До избирането на ново правителство сърдитото правителство в оставка отговаря за всичко, включително за пандемията. Колкото и да не им се иска. С онова, което правят през последните седмици се излагат повече от всякога. Сред хората, които ще умрат и умират, благодарение на безумията и сръдните им, има и техни избиратели. Поне това да помислят преди да си взимат куклите.

А Симидчиев се надявам най-скоро да оглави контрола над епидемията у нас, защото е човек морален, освен подготвен и умерен. И сам каза, че няма много начини за управление на кризата от научна гледна точка, та поне ще имаме шанса да видим научен подход, а не ластиците на Борисов, от които и здравето, и образованието, и бизнеса пострадаха жестоко.

# 11 504
Бояна,
Нека Симидчиев да поеме. Народното събрание е най-висшият орган в страната. Те могат да му възложат на Симидчиев да се справи с кризата. А ти да му ръкопляскаш.
Само не знам как ще се справи със силните на деня, защото те имат по различно мнение за пандемията от година насам.
Репортера на Слави, дето искаше чувалите е в парламента, може пък и той да оглави новия НОЩ.

Общи условия

Активация на акаунт