COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 333 666
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 21 120
  • Mostly in my mind
Ваксинирани срещу COVID-19 служители може да не носят маска за л … аботните си места
Става въпрос за България.
Абсолютна и поредна дискриминация спрямо преболедувалите и с антитела. Не е нормално! Лоша работа, накъде вървим...

# 21 121
Което супер глупост,да задължиш човек да си сложи ваксината,защото иначе не може това,не може онова....Това говори за безсилие...Не е това начина..

# 21 122
  • Bristol
И моята дъщеря чете разни такива неща и периодично ме изненадва с интересни заключения. Проблемът е, че тинейджърите ползват много социалните медии и не споделят всичко с родителите си. Отдавна се боря с това, да се гледа критично на информацията от тези медии и да се търси потвърждение от официални сайтове. Определено има напредък, но все още може да ме изненада, на 16 години е. Тя също за сега казва, че няма да се ваксинира, но не сме обсъждали причините. Синът също отначало твърдеше, че нямало да се ваксинира, но като дойде ред на неговата възрастова група и се записа.

# 21 123
Скрит текст:
Което супер глупост,да задължиш човек да си сложи ваксината,защото иначе не може това,не може онова....Това говори за безсилие...Не е това начина..
Barsa,
Безсилие срещу какво?
А какъв е начинът да се отървем от Ковид?

# 21 124
Ваксинирани срещу COVID-19 служители може да не носят маска за л … аботните си места
Абсолютна и поредна дискриминация спрямо преболедувалите и с антитела. Не е нормално! Лоша работа, накъде вървим...
Номерът не е служителите да не носят маски, клиентите трябва да не носят маски. Влизам да си купя кафе в някакъв магазин, ваксиниран съм, прекарал ковид, няма шанс и 0.0001% да заразя когот и да било и трябва ф съм с маска! Абсурд!

# 21 125
  • Пловдив

На преболедувалите никой не им пречи да се ваксинират.

# 21 126
Русия  е регистрирала най-големия брой смъртни случаи от Covid-19 за един ден от началото на пандемията, като 737 смъртни случая са официално съобщени през последните 24 часа.
В Русия разликата между "официалните"Ковид жертви и свръхсмъртноста е 7 пъти.
Традиционно руските власти са сред най-лъжливите в света . Явно е мор там.
В руските социални мрежи такава тролска кампания срещу ваксините се вихри че ние бледнеем .

# 21 127
  • Пловдив
Номерът не е служителите да не носят маски, клиентите трябва да не носят маски. Влизам да си купя кафе в някакъв магазин, ваксиниран съм, прекарал ковид, няма шанс и 0.0001% да заразя когот и да било и трябва ф съм с маска! Абсурд!

А не беше абсурд, когато имаше шанс да заразиш и общуваше с хора ?!
Ето затова маските трябва да са за всички, след като не може да се разчита на самосъзнание.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:17 от marzeliva

# 21 128

И защо да се ваксинират преболедувалите?

# 21 129
  • Пловдив

Този въпрос защо е към мен?
Лолита написа, че се чувства дискриминирана от заповедта, която цитира.

# 21 130
В началото сме на новата вълна.
Миналата седмица ви говорих, че в Гърция вече започна и днес вече имат 1800 заразени, а преди две седмици бяха с по 300-400. Доста бързо катерят и това трябва да е червена лампичка за всички дето мислят да ходят скоро на море там. Не е добра идея, а до края на месеца и ние ще отбележим сериозен скок.

# 21 131

Лолита написа, че се чувства дискриминирана от заповедта, която цитира. Не разбирам защо, като никой не й пречи да се ваксинира.
Лолита е права запреболедувалите и с антитела-те също могат да работят без маски...Каквото за изкуствено имунизираните,такова и за естествено имунизираните...

# 21 132
  • Пловдив
Simple Smile

Лолита написа, че се чувства дискриминирана от заповедта, която цитира. Не разбирам защо, като никой не й пречи да се ваксинира.
Лолита е права запреболедувалите и с антитела-те също могат да работят без маски...Каквото за изкуствено имунизираните,такова и за естествено имунизираните...

Дали е права или не, не съм коментирала и не е това въпросът. Когато имаш възможност да направиш нещо, не може да се чувстваш дискриминиран, че не си го направил. Дано вече ме разбра, но и да не си, няма да обяснявам повече какво съм искала да кажа. Simple Smile
Така или иначе, аз също не одобрявам тази заповед. Моето мнение е, че всички трябва да  бъдат с маски на работните си места.

# 21 133
Барса, понеже спориш излишно, върни се и намери поста на Астралина, ако не се лъжа.
В USA, а и не само там, преболедуването не е достатъчно за сертификат. Искат ваксина хората.
Това трябва да ти говори нещо, ако схващаш.

# 21 134
Абе тези псевдо научни измислици се разпространяват по-бързо и от вируса бе. Поне малко имунитет в мозъка нямате ли срещу тях?
За съжаление много нашенци са така, включително и високо образовани не първо поколение. Пример - сестра ми, зет ми и племенничката, живеещи зад океана. Категоричен отказ от ваксинация. Племенничката е много умна, на 21, следва в престижен университет. Със сигурност не чете в нета на български (като малка беше голям зор, докато се научи да чете на български при българи родители, но тя е родена там). Преди може би две седмици говорих с нея, и тя заяви, че няма да се ваксинира, защото ваксината предизвикала стерилитет (не знае българската дума, с малко разяснения на английски я уточнихме). При въпрос къде го е разбрала - от мрежата. Мигновена реакция от моя страна - забрави за тъпия фейсбук. Отговор - аз нямам акаунт там...
Явно на всякакви езици и всякакви платформи се разпространява един и същ фейк и антиваксерски настроения.

То вярно, че нашето е винаги най-хубаво и умно, но приеми, че племенницата ти не е никак умна. Зад кой океан е и на какъв език чете е без никакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт