COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 7

• 1 333 641
  • 22 610
  •   1
Отговори
# 21 135
Барса, понеже спориш излишно, върни се и намери поста на Астралина, ако не се лъжа.
В USA, а и не само там, преболедуването не е достатъчно за сертификат. Искат ваксина хората.
Това трябва да ти говори нещо, ако схващаш.
Да,всички разбрахме-трябва да си сложим ваксина,но...защо ТРЯБВА,не е ясно...
Това с ваксинирането и преболедуването стана като онова с яйцето и кокошката

# 21 136
Такива са препоръките на CDC.
Питай ги, като пак не вярваш.
Даже при тях е веднага след преминаване на симптомите, никакви месеци не чакат.

# 21 137

Недейте като не искате, но вчера нали ти казах да не ревете после, че сте дискриминирани. Защото ако се наложи до безкрай ваксинираните да търпим ограничения заради вас, гледай ние как ще ревнем.
Накрая ще си останете напълно незащитени със спомена от силната хрема дето била корона или ще се ваксинирате. Друг избор нямате.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:05 от Анонимен

# 21 138

Недейте като не искате, но вчера нали ти казах да не ревете после, че сте дискриминирани. Защото ако се наложи до безкрай ваксинираните да търпим ограничения заради нас, гледай ние как ще ревнем.
Накрая ще си останете напълно незащитени със спомена от силната хрема дето била корона или ще се ваксинирате. Друг избор нямате.
Ще поживеем,ще видим...Когато реша да сложа ваксина,то ще е по мое лично убеждение,че трябва ,Не защото някой ми е наредил..
Апропо ти боледува ли?

# 21 139
Ако ще има рестрикции, бизнесът със сертификати ще започне да процъфтява. Една част от населението няма начин да убедим, че трябва да се ваксинират и ще имат сложена ваксина само на документ. А с толкова скептични лекари у нас, това няма да е много трудно.

# 21 140
Премиерът на Люксембург Ксавие Бетъл остана в „сериозно, но стабилно“ състояние, след като беше приет в болница с Covid-19 в неделя, заяви правителството вчера
...............................................
https://www.bbc.co.uk/news/live/uk-57688355

Допълвам информацията - Премиерът е 48 годишен, ваксиниран е в началото на месец май с Астра Зенека. Вече не знам какво можем да очакваме. Той е в тежко състояние, но същевременно и ваксиниран с първа доза...
https://today.rtl.lu/news/luxembourg/a/1749798.html

# 21 141

Апропо ти боледува ли?

Ако се позовавам на тежки симптоми, каквито и ти описваш, поне три пъти. Обаче тестовете показаха обратното.

# 21 142
В новините показаха млади момичета,работещи в заведение.Не са склонни да се ваксинират.Ами те да си работят с маски.Ресторантьор каза,че ако иска служителите му да се ваксинират,щели масово да напуснат.ThinkingНямало персонал.Поръчал трима готвачи от Киргистан.
Хубаво е,че обявиха кога и как ще затварят бизнеси и у-ща.Много по-добре е хората да са наясно,вместо да чакат,кога точно ще се разтяга ластика.За ваксинирани заразени,не бих се учудила.Аз съм ваксинирана с ясното съзнание,че не съм 100% застрахована,защитена.Просто се надявам,всичко да се размине,както до момента.Устояхме постфактум научили,че някой с когото тези дни сме се видяли е заразен.Дано и в бъдеще да ни се размине!

# 21 143
  • Mostly in my mind
Ваксинирани срещу COVID-19 служители може да не носят маска за л … аботните си места
Става въпрос за България.
Абсолютна и поредна дискриминация спрямо преболедувалите и с антитела. Не е нормално! Лоша работа, накъде вървим...
Не съм

На преболедувалите никой не им пречи да се ваксинират.
Пречи им. Simple Smile

# 21 144
Барса, понеже спориш излишно, върни се и намери поста на Астралина, ако не се лъжа.
В USA, а и не само там, преболедуването не е достатъчно за сертификат. Искат ваксина хората.
Това трябва да ти говори нещо, ако схващаш.
Говори и то много. Точно поради това на много хора им свети червената лапичка относно ваксините.

# 21 145
  • Пловдив
Ваксинирани срещу COVID-19 служители може да не носят маска за л … аботните си места
Става въпрос за България.
Абсолютна и поредна дискриминация спрямо преболедувалите и с антитела. Не е нормално! Лоша работа, накъде вървим...
Не съм

На преболедувалите никой не им пречи да се ваксинират.
Пречи им. Simple Smile

Добре, успя да ме убедиш. Simple Smile

# 21 146

Апропо ти боледува ли?
[/quote

Ако се позовавам на тежки симптоми, каквито и ти описваш, поне три пъти. Обаче тестовете показаха обратното.
Мдааммм,съседката пък със рутинните изследвания си пуснала и антитела,и...о,чудо...има...без нито един симптом,никога,на 74 години,със заболявания....И ко прайм ся?!Кое е Ковид,кое не е?Има ли симптоми,няма ли?Айде ковидваксърите се разберете вече  ....

# 21 147
  • Mostly in my mind
marzeliva, изобщо не държа да те убеждавам в това, което мисля. В тази тема няма смисъл просто. Simple Smile

# 21 148
  • София
Моля ви за информация. Ако нечие дете скоро е боледувало от ковид (доказано и скоро, че нали е нов щам) на 6-9 години. Какви са били първоначалните симптоми?
Детето ми е с болки в стомаха, разстройство 1-2 пъти и сега вдигна 38,5. Много благодаря.

# 21 149
Моля ви за информация. Ако нечие дете скоро е боледувало от ковид (доказано и скоро, че нали е нов щам) на 6-9 години. Какви са били първоначалните симптоми?
Детето ми е с болки в стомаха, разстройство 1-2 пъти и сега вдигна 38,5. Много благодаря.
Не е Ковид,споко.И ние минахме за два дни

Общи условия

Активация на акаунт