Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 132 647
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Благодаря на всички за отговорите относно Ramon Monegal.
Не съм пробвала с поръчка в официалния сайт, но ми хареса възможността срещу 30 евро да получа 7 мостри и после тази сума да ми бъде приспадната при поръчка на голяма бутилка. А дали правят намаления? И дали ваучерът може да се ползва при намаление?
Интресуват ме 100 мл, не съм сигурна дали в Campomarzio имат и дали цената е същата като в сайта.
В Auzliebezumduft и Sprayperfumes не видях 100 мл бутилки.
Може би ще се пробвам с поръчка в официалния сайт.

# 1 051
Не съм пробвала с поръчка в официалния сайт, но ми хареса възможността срещу 30 евро да получа 7 мостри и после тази сума да ми бъде приспадната при поръчка на голяма бутилка. А дали правят намаления? И дали ваучерът може да се ползва при намаление?
Интресуват ме 100 мл, не съм сигурна дали в Campomarzio имат и дали цената е същата като в сайта.
Скоро не съм ходила до Campomarzio, но съм си купувала 100мл Рамон Монегал от тях. Цената беше, каквато е в официалния сайт. Може да звъннете по телефона и да попитате с какво разполагат в момента😊

# 1 052
Дами, в момента има ли някакви кодове за парфимо за цени под 120 лева?

# 1 053
Малко ми омръзна да чакам да се покаже пак сета с 2бр, та въпросът ми е - някой дали иска да си разделим такъв сет?

https://www.franciskurkdjian.com/my-wardrobe-4-refills.html

След всеки аромат му е написана цената. Simple Smile

# 1 054
Това може и да е старо: notino - код 20LUXE , не важи за намалени продукти и такива в промоция. На тази страница: Luxury special offer promo

# 1 055
Milen поръчах сет с мостри и получих и няколко екстра .Ще пиша пак .С Хектор Монегал се разбрахме ,че одобрява избора ми. Smirk

От немския Кирнер аз поръчах благодарение на Ковачева Flowers Hibiscus Flowers Tulip Малко повече от седмица ,но сравнително бързо с много мостри .Очарована съм ,ще поръчвам пак.

В parfumdreams  има и 100 мл и дори Flowerpower който поръчах е на цената на 50 мл.Така,че  на Хектор ще поръчам друг може би Оле.Защото сега чакам Flamenco

# 1 056
  • София

Подкрепям мнението след вашето,че е най-добре да се обадите в Кампомарцио70. Ако имат това, което ви интересува, ще получите (предполагам) доста мостри, които няма да заплащате и няма да чакате два пъти доставка от Испания. Цените са същите като на официалния сайт.

kovatcheva, разбира се всеки сам преценява. На мен ми подариха Фламенко във флакон от 50 мл. и изключително много ми харесва това, че трябва да държа бутилката с две ръце и да пръскам. Това ми се налага само с любимите ми Герлен от линиите в бутилка с помпа. Ритуалът на парфюмиране е удоволствие за един парфюман, независимо от гимнастиките, които го съпътстват.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 10:14 от veka

# 1 057
  • София
В Parfumdreams с код за 20% намаление Монегал излизат много добре като цена. Жалко че няма 100 мл от Фламенко и Оле.

# 1 058
В Parfumdreams с код за 20% намаление Монегал излизат много добре като цена. Жалко че няма 100 мл от Фламенко и Оле.

Пак ли имат код ?
Flowerpower е 100 на цената на 50..

# 1 059
# 1 060
  • София
87,20 лв. e вече, но е сладък е, на мен ми мирише на миришещите листчета от едно време Bowtie Да предупредя, че не е за насляпо.

# 1 061
В колко неизгодна позиция е българският парфюмоман: малко официално представени  марки, много, които не може да тества и заради целия му ентусиазъм продължава да поръчва на сляпо...

# 1 062
  • София
Flowerpower е 100 на цената на 50..
И трите парфюма от Ibiza серията са на такива цени във всички сайтове - около 160-170 евро за 100 мл.
Аз се спрях на La Isla Blanca по описание, но още се чудя дали да поръчам на сляпо.

# 1 063
...продължава да поръчва на сляпо...
Нещо в което постоянно се опитвам да разколебавам другите,  но винаги могат да ми отговорят : Акъл как да си харча парите, не ща Simple Smile
На мен ми е много забатачващо да препродавам и разменям после и  няма да си го причинявам повече.

# 1 064
Здравейте,
Някой скоро поръчвал мостри по пощата от JHG, може ли да ми припомни дали пускаха плика директно в пощ. кутия или ги даваха срещу известие?
Видях преди малко имейл за премиера на нов "крушов" аромат и поръчах мостра с безплатна доставка, като са ми приложили доколкото виждам и подарък сет мостри от три други аромата (not a perfume, vanilla vibes, musc invisible) и някаква брошура.
https://www.juliettehasagun.com/en/
От години не съм поръчвала от там, даже си бях забравила данните на акаунта.

Общи условия

Активация на акаунт