Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 039
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 440
  • София
Ей, подслушват ни значи - тъкмо говорим за Гоя и хоп - и те се намесиха Joy
Само дължината на панталона не ми харесва, сакенцето е много симпатично.
И обувките са кокетни...и с доста нисък ток

В градчето Фуендетодос са, където е роден Гоя.
С местните жители

Фелипе добре е влязал в роля - даже и бастун като на Гоя има Simple Smile
Херцогът на Алба също е присъствал.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 14:43 от Lana

# 4 441
Момичета, дайте някакво по-опростено родословно дърво на испанското РФ, под по-опростено има предвид само с водещите им имена, че иначе ще се загубя. ...
За начало, кралската двойка Фелипе VI и Летиция, с децата Леонор (престолонаследницата) и София...
Като допълнение към предния пост: Фамилията на 80-ти рожден ден на кралица София през 2018г.

Горния ред от ляво надясно: Ирене - дъщеря на инфанта Кристина, Виктория и Фройлан - деца на инфанта Елена, Елена, Кристина, тримата сина на Кристина - Хуан Валентин, Мигел и Пабло Никола.
Липсват двамата зетьове - единият е разведен с Елена, а вторият е "персона нон грата"
На долния ред всички са известни.
http://epicenter.bg/article/Padenieto-na-printsesata-/76953/7/0
Една интересна статия за Фамилията

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 15:11 от MoSt new

# 4 442
Летисия този път голямо не. Сакото изобщо не върви с този панталон. Много странен силует се получава.
Обувките обаче много ми харесаха. Рядко виждам някоя кралска дама да е със среден ток.

# 4 443
Ей, затопли се малко и нахлузиха пак странните широки панталони. Надявах се да им е минала модата. 20 см повече каква разлика щяха да направят.
Но пък в какъв синхрон сме с испанците Grinning

# 4 444
Търсех информация за Гари Голдсмит и ми попаднаха тези снимки

Младоженецът е Гари и е вуйчо на Кейт Мидълтън, брат на майка й. За шаферките вече се сещате кои са. Дамата с бялата шапка и върастният господин са родителите на Карол и Гари.
Излезе ми информация, че се подготвя филм по случай 10 години от сватбата на Уилям и Кейт и въпросният вуйчо се е изказал: "През всичките години, през които Кейт е в светлината на прожекторите, тя никога не е грешала. Тя е родена за ролята. Когато я критикуваха, тя просто вдига глава и продължава да работи".

Това е от втората му сватба през 1997г. Шаферките вече са тийнейджърки,облечени като от началото на 20-ти век, а майка им с минижуп.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 17:40 от MoSt new

# 4 445
На втората снимка вуйчото ми заприлича на нашия Драго Чая Simple Smile

Сега се замислих - упреквате Уилям, че пускал информация на жълтурите, но пътечката може по-длъжка и лъкатушна да е Wink

С тези крачоли и ръкавчета Летисия прилича на израсло от дрехите си гаврошче... Може пък да е решила да доизносва омалелите дрешки на дъщерите си Joy

# 4 446
  • Някъде там
Майката на Маргрете е била много хубава  жена. На 28 март преди 111 години кралица Ингрид се ражда в Стокхолмския замък Ингрид Виктория София Луиза Маргарета, принцеса на Швеция.

Скрит текст:
Ингрид е родена на 28 март 1910 г. в Стокхолм, като Ингрид Виктория София Луизе Маргарета, принцеса на Швеция. Тя е трето дете на шведския крал Густав VI Адолф, тогава още кронпринц на Швеция, и на британската принцеса Маргарет Конаут, която е внучка на кралица Виктория. Майката на Ингрид умира през 1920 г., след което баща ѝ се жени повторно за лейди Луиза Маунтбатън.

На 24 август 1935 г., в Стокхолм, Ингрид се омъжва за своя трети братовчед – датския кронпринц Фредерик. Двамата имат три дъщери:

Принцеса Маргрете Датска (р. 1940), която през 1972 г. се възкачва на датския престол като Маргрете II
Принцеса Бенедикте Датска (р. 1944)
Принцеса Анна-Мария Датска (р. 1946), която през 1964 г. се омъжва за гръцкия крал Константинос II.
По време на немската окупация на Дания през Втората световна война кронпринцесата на Дания оказва голямо влияние върху отношенията между двореца и немските окупационни власти. Ингрид се превръща в символ на тихата съпротива срещу немските окупатори, показвайки непрекъснато солидарността си към датския народ и афиширайки подкрепата си за Англия и антихитлеристката коалиция.

Ингрид става кралица на Дания през 1947 г., когато съпругът ѝ се възкачва на датския престол като крал Фредерик IX. Като датска кралица Ингрид реформира етикета в датския двор и премахва много от остарелите обичаи в двореца, изграждайки една непринудена атмосфера по време на официалните приеми.

Съпругът на Ингрид умира през 1972 г. и на датския престол се възкачва най-голямата им дъщеря Маргрете II. Същата година, след като се заклева в датската конституция, Ингрид е обявена за Регент и представител на монархията в отсъствието на дъщеря ѝ и внука ѝ.

Ингрид умира в двореца Фреденсборг на 7 ноември 2000. Погребана е до съпруга си в копенхагенската катедрала Роскиле.
Още информация за живота й.
https://www.instagram.com/p/CM9ubnhH7_N/?igshid=6ohxw3puk877

# 4 447
Скрит текст:
Булката е сякаш натикана между другите, горката!

# 4 448
Скрит текст:
Булката е сякаш натикана между другите, горката!
Направо ще я избутат още малко.
Аз сега се загледах, че на втората снимка даже я няма булката Joy

# 4 449
Там е семейството само, булката да си знае мястото Wink
(Тази нали е първата? Нея ли я е побийвал или втората?)

Сладурковци:
[img width= height=]https://resize-parismatch.lanmedia.fr/f/webp/r/625/img/var/news/storage/images/paris-match/royal-blog/famille-royale-suede/alexander-a-vraiment-pris-part-a-son-bapteme-1065191/le-prince-alexander-de-suede-avec-ses-parents-la-princesse-victoria-et-son-fils-oscar-a-stockholm-le-9-septembre-2016/15230462-1-fre-FR/Le-prince-Alexander-de-Suede-avec-ses-parents-la-princesse-Victoria-et-son-fils-Oscar-a-Stockholm-le-9-septembre-2016.jpg[/img]

[img width= height=]https://resize-parismatch.lanmedia.fr/f/webp/r/625/img/var/news/storage/images/paris-match/royal-blog/famille-royale-suede/alexander-a-vraiment-pris-part-a-son-bapteme-1065191/les-princesses-victoria-et-sofia-de-suede-avec-leurs-fils-les-princes-oscar-et-alexander-a-stockholm-le-9-septembre-2016/15230318-1-fre-FR/Les-princesses-Victoria-et-Sofia-de-Suede-avec-leurs-fils-les-princes-Oscar-et-Alexander-a-Stockholm-le-9-septembre-2016.jpg[/img]

https://www.parismatch.com/Royal-Blog/famille-royale-Suede/Alexa … n-bapteme-1065191
Александър Шведски наистина взе участие в кръщенето си

ПП. Виждате ли снимките? При мен нещо не се получава.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:32 от птица

# 4 450
  • Някъде там
Втората трябва да е, скоро беше. Какво ти побийвал, направо пребил🤐.

Птица снимките не се виждат.

Виктория

https://www.instagram.com/tv/CM_sksMA5_z/?igshid=jmfh7burohf8
Миналия петък престолонаследницата имаше дигитална среща със служители, които в момента присъстват на дипломатическите, чуждестранните административни или помощни програми в @Utrikesdep. Програмите подготвят участниците за служба във Външната служба, т.е. в Министерството на външните работи в Стокхолм или в шведските посолства, представителства и консулства в чужбина.  По време на срещата престолонаследницата сподели опит от официални пътувания и посещения в чужбина.  Освен това престолонаследницата говори за важността на работата, извършена от аполитичните служители в органите и министерствата.  По време на видео срещата участниците в курса също имаха възможност да зададат въпроси на принцесата.

# 4 451
Там е семейството само, булката да си знае мястото Wink
(Тази нали е първата? Нея ли я е побийвал или втората?)
ПП. Виждате ли снимките? При мен нещо не се получава.
Четвъртата си жена е побийвал, даже наскоро е изтърпява някакво обществено наказание тип пробация.
Това е тя - Julie Ann, малко прилича на Карол  на външен вид

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:07 от MoSt new

# 4 452
И аз не виждам снимки

# 4 453
Голдсмит с еврейски корен ли е?
За момент си помислих, че Вики е сложила огромна панделка на главата си Joy
Слава богу, не е и сакото й много ми харесва.

# 4 454
  • Някъде там
Дали ще я видим скоро отново пълна ? Днес има празник.

Скрит текст:
Намира се в северния край на Южен Кенсингтън, на южния край на Кенсингтънските градини. Открита е през 1871 година, като е построена от кралица Виктория в памет на нейния починал съпруг принц Алберт фон Сакс-Кобург-Гота. Оттогава насам в залата са изнасяли концерти водещи изпълнители от различни жанрове, като всяка година в нея се провеждат над 350 представления на класическа, поп и рок музика, балет и опера, спортни събития, церемонии по награждаване, училищни и обществени прояви, благотворителни представления и банкети.

В залата има 5000 места, от които 1300 са частни (годишния наем е между 30 – 50 000 лири с право на 2/3 от представленията). Ложата има 12 места, които се наследяват.

Тирамису, англичани са си.
https://en.wikipedia.org/wiki/Carole_Middleton

Общи условия

Активация на акаунт