Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 835
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Казвала ли съм ви, че мразя неделите.
Имам да довършвам един доклад, който е пълен с данни и таблици, а ме мързи за цяло стадо ленивци.

# 1 786
Добро утро, момичета!
Балонче, не му дължиш вече обяснения. Нали си гледате и двамата детето и се разбирате за него, останалата част от живота ти е лична.А и не ти го остави заради друг, така че в момента имаш пълно право без изобщо да ти е съвестно за всичко, което ти се случва със съседа. Явно е очаквал, че ще страдаш по- дълго.
Яна, страхотни снимки. Обожавам морето. В Испания никога не съм ходила, но легенди се носят за забавленията там и че за почивка е идеално. Май е трябвало по- млада да отида там на море, но защо не и след като премине всичко това с пандемията.
Днес времето изглежда  ще е хубаво и ще ходим на разходка в парка. Преди това трябва и да изчистя. Издържах лунуването, с много вода и кафе. Имам още няколко часа де, но те няма да са проблем. Хубав ден на всички!

# 1 787
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 1 788
Добро утро, за мен само черно кафе!

В Испания съм била само в Барселона, но сърцето ми остана там. Младежът ходи често покрай работата си и се надявам някой ден да успея да отидя с него ако намеря кой да гледа децата за няколко дена.

Бившия като научи за младежа, ми даде нареждане веднага да се кача на колата, да отида у тях и да скъсам с него Joy Незапочнат отвсякъде!

# 1 789
Сиско, аз предпочетох Кло, защото българите четат буквално, това което виждат, като Camille Clo, много на Камила го оприличаваха, малко бяха тези, които знаеха, коя е Camille Claudel (Камий Клодел), пък и аз го изкилифещих,  заради форума.

Добри, аз бих казала, че за хубавото време днес е отговорна цялата ни банда, всички сме слънчеви момичета. Heart

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 10:48 от 💜 Clo 💜

# 1 790
  • Somewhere in the World
Добро утро, момичета.
И аз чакам с нетърпение 14.05 и паля към Гърция- толкова да обичам и да ме презарежда. И в Испания и Италия ми харесва, ама не ми е същото.
Вчера се скАпах, бях при мама, готвих чистих изпокарахме се, после при децата да им занеса супичка та неусетих как мина деня. Те поне са дбре и тестовете за ковид са отрицателни. Не съм искала прошка вчера, ама днес по телефона ще е!
Айде останете си със здраве и се наслаждавайте на хубавия ден 🤗

# 1 791
Scania, разсмя ме.
Аз когато още бях в началото на връзката с БНД, някъде от 6 мес имахме връзка, бившия ми на гледачка беше ходил заради мен и ми написа какво му била казала. Пазя го този смс и се сбъдна. Абсолютно никой не знаеше още, с човек от каква националност съм, а той ми го беше написал, както и за дете, че ще имам от него и други неща. Не знам къде беше ходил, но тогава ме остави с отворена уста. Единствено аз си знаех какво ми се случва в живота.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 09:59 от Sunnyhobi

# 1 792
  • София
Боже, къде ги намирате тези мъже бе 🤣. Моят само на гугъл вярва, даже е убеден, че му е сърдита, защото не искаше да му каже времето 🤣.

# 1 793
  • София
Здравейте!

Прекрасни снимки тук! Едните пълнят сърцето с радост, но и копнеж, а другите - устата с лиги.

Скания, този вЕрно е незапочнат. 😆 Повярвал си е нещо.

Съни, ти поне си запазила този SMS. Аз лично ходих при една гледачка когато напуснах БНД. Не помня къде сложих листа, на който си записвах, а помня само част от това, което каза, но засега се сбъдва. Надявам се, че има опция да променя хода на някои предречени събития. Още не са станали, а и хич не ми звучаха като характерни за мен действия. Не искам и да става така.

Хубаво време е навън! Браво на отговорните!

Хубав ден да имате.

# 1 794
Мараба, Шушани! Излюпих сЪ, обличам сЪ и изчезвам-време за разходки! После ша ви нагледам! Да слушкате! 😀

# 1 795
Добро утро! Миналата година изкарахме 6 месеца в Испания, обичам я тази страна, зарежда ме много. Сега се пооправяме и палим към Пловдив, друга любима дестинация. Хубав и слънчев ден на всички!

# 1 796
Боже, къде ги намирате тези мъже бе 🤣.
С конкурс Laughing

# 1 797
Не знам къде е хубаво времето,но ме подлъгахте да стана ,а тук вали и е мрачно и студено 😒
Ре да приключва набързо с работата и да идва да си бърборим,айде и без туткане!
Ма вие ако на казано от гледачки почнете да се връзвате,съвсем на О'Рахал е работата!
И у нас мъжо е суеверния 🤣😂

# 1 798
Добро утро!
Боли ме половината глава.

# 1 799
Сиси, аз не вярвам.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 10:34 от Sunnyhobi

Общи условия

Активация на акаунт