Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

  • 82 036
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 750
  • Мнения: 968
Елиф, от момента в които единия от двамата не иска само секс. Поне за мен, в момента, това е началото, щото не ми се губят нерви да възпитавам отново. В смисъл така го виждам сега, ама съм живяла с човек който не знае как се пуска пералня. Та обяснявах преди време, че ако е в моя дом значи знае къде е мивката, миялната и коша за боклук, къде е рафта за обувки и как се ползва гъба за забърсване на маса, ей такива дребни неща ама отнемат време и енергия.
Сиси, моят съвет е да поговориш с него и просто да си поделите задълженията, за да имате повече време с малката. Не ви знам семейната рутина и уредите в къщата, за да дам пример. Но говори с него, със скандали трудно се постига нещо.Hug

# 3 751
  • Мнения: 1 889
Балонче,далеч съм от решаване на проблеми със скандал. Знам си стоката,заедно сме с ММ повече от 15 години, затова и зададох директни въпроси,на които получих директни отговори. Не е като да не пипва нищо в къщи,но каквото и да захване го прави като лисицата с опашката. Не му се нрави домашната работа,не му идва от вътре.
Anyway,на мен се ядосвам,че се бутам там , където нямам сили да бъда. Остава ми само да говоря с хората за непълен работен ден,пък ако стане добре!

# 3 752
  • Мнения: 3 373
Сис, казваш, че е сезонна. Значи ще е 6 месеца. За това време ще издържите с намалено качество на ОИ. Задай си следните въпроси:
- в дългосрочен план, тази работа ще ти осигури ли развитие, контакти, квалификация
- парите достатъчно ли са да плащаш за помощ веднъж седмично
-  каква ще е положителната промяна за теб лично и каква за семейството
- каква ще е отрицателната
Помисли и има ли вариант работното време да не е каквото е било, предвид ограниченото пътуване.

# 3 753
  • sf
  • Мнения: 7 694
Няма пък да ви чета, нъцки! Реших вече да не отказвам като ме канят, та сега се прибирам. 🤣
Ае лека нощ!

# 3 754

Общи условия

Активация на акаунт