Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 398
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 735
Аз съм била много цивилизован човек бре... А наздраве.
До сега пих вино с новата жена до БНД, да си сверим часовниците за някои неща. Ми то като го няма него всичко е шест Grinning Нали ви казах не съм дзен ама съм дзЪн.
Сиси, не е прав твоя мъж, съжалявам ама малко... нали, поне да си ги поделите задълженията някак си?
Елиф, нищо не му пречи поне част от нещата да поеме или ще му паднат ръцете да пусне пералня. Както го научиш е, доказах си го. Можело, ама условията са ясни и сложени на масата в началото.

# 3 736
  • Mediterraneo
С риск да ви издразня, ММ се оправяше чудесно с две деца и домакинство. Дни наред отсъствах, вечно бях в някакви луди дълги командировки. Бебе на 2, кака на 5, къща в строеж, домакинство, зеленчукова градина и няколко заека за отглеждане. Вярно, веднъж заварих прането навън, което бях простряла преди 4-5 дни, както и сума ти и други издънки( като да оставя каката сама да се облича за градина), ама не непоправими. Работеше нощни смени, които успяваше да напасне по моя график. Абе златен!

# 3 737
Айде,айде да забия барабаните.Моя се оправяше чудесно,като беше ножа до кокъла.Просто така им е утодно.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 04:42 от Кротал

# 3 738
И не е необходимо да го правят като жените. 
Но е задължително, да се включват адекватно в семейните задължения. И могат определено. Това според мен. Както аз мога всичко, така и той. С това компромис няма да направя. Е, ако ме остави на длъжност принцеса, ще бърша прах без да мрънкам. Но като сме на равна нога, ще бърше и той.

# 3 739
Радвам се, че има недовършени, които могат докато гледат малко дете и ОИ да въртят. Аз съм с три ръце "за". Дайте обаче работещо решение на Сиси за НЕЙНИЯ мъж. Обещавам ще слушам внимателно и ще записвам.
Както го научиш е, доказах си го. Можело, ама условията са ясни и сложени на масата в началото.
Така е. От кога се брои началото? От загаджването, от началото на съвместния живот, от раждането на детето?

# 3 740
Няма да сме на равна нога, затова тръгна спора! Кандидатствах за добре платена сезонна работа в известна бижутерия и тази вечер ми се обадиха! Знаят коя съм и съм добре дошла в удобно за мен време,за да обсъдим детайлите! Работното време е убийствено и няма как да се справя с всичко. Работи се по 9-10 часа на ден,с една или две почивки в месеца най -много.

# 3 741
  • France
Бой?! Майтапа на страна, до сега не съм чула за поправен недовършен.
Едно не мога да му отреча на моя недовършен, винаги ме подкрепя. Има си своите кусури, но никога не съм се чувствала по-малко човек от него.

Писна ми от дертове. Чак главата ме заболя.

# 3 742
Сиси, според мен е по- добре майката да прекарва повече време с детето и грижи за домакинството, а мъжа да подсигури финансовата част, но зависи и от работата ви и как ви е удобно на вас.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 23:42 от Sunnyhobi

# 3 743
Добра вечер!
Крот и Добри ме натъжиха.
Никога не съм имала село. Другите деца отиваха лятото по селата, ние съм сестра ми в махалата, в Бургас.
Но откакто запътувахме с миУтУ из Бг...ами тъжна гледка. Изоставени къщи, почти паднали, празни дупки вместо прзозорци. Изоставени дворове, изтърбушени стаи.. По уличките едно куче и някоя баба... Мъртвило. Голяма мъка. А е такава красота природата натам..
На нищо я направиха тази държава.
С буца в гърлото.. лека ви нощ!

# 3 744
Няма универсално работещо решение, Елиф. Зависи от конкретното семейство. Както са ок и както се разберат. У дома не бих допуснала, да се мери кой колко изкарва, че и кое вкъщи да поеме- домакинството, детето. Но това е у нас.
МУ се прибра снощи. Днес нито съм готвила,  нито очите съм им видяла.  Работих цял ден и имах вечеря на масата. Така ги разбирам нещата. Е, ако веднъж погледна от позицията на принцеса, може и друго да ми се прииска. Знам ли? Но един да работи, другия да клинчи,  тцъ.

# 3 745
Сис, хващай работата и не се хващай за домакинстването. Ще ти кажа аз какво бих направила - ще кажа ок, но приключвам с домакинстването за неговите нужди. Ще готвя за детето, докато аз карам на кисело мляко, мезета и салати и ще пускам пералня с мои и на детето дрехи. От чистенето не можеш да избягаш, така или иначе. Но и мъжът ти ме съмнява да реши да живее в безпорядък, когато ти отсъстваш повече.

# 3 746
Работното време е убийствено и няма как да се справя с всичко. Работи се по 9-10 часа на ден,с една или две почивки в месеца най -много.
Работила съм по 10 часа на ден, с пътуването - 12. Нямаш сили нито за чистене, нито за готвене тепърва, най-много пералня. В почивните дни наваксвах, но не много. Тогава избивах умората. А! Нямах и малко дете, което да ме чака.
Със скандали Сиси няма да промени мъжа си. Да помисли много добре, без емоции и тогава да решава.

# 3 747
Сиси, като се абстрахираме от семейните ангажименти, дори да беше волна птичка (сингъл без деца), това работно време не е ли прекалено уморително? Аз да се обадя като един виден мързел... Blush

# 3 748
+ 100.
Със скандал не става. Преценяват и двамата приоритети, временно положение ли е, бъдещето как го виждат. И решават. Понякога трябват пари, друг път време. Според ситуацията, а тя никога не остава константна, особено като има дете. Поглед в една посока трябва, иначе става война. Тиха и не толкова.

# 3 749
Съни,аз също мисля,че за малката аз съм по-добрият вариант. Имам си причини да вярвам в това! Това означава, че трябва да откажа и тази работа. Тогава защо по-ягодите се бъхтя да търся работа,да изпращам СV -та и да ходя по интервюта,като не мога да работя нищо по-натоварено от сегашната ми работа?!
Лори,така е сезонната работа тук,но затова пък зимата почиваш и ти плащат от борсата! През годините преди детето не бих започнала на такава работа, точно защото тогава ми се живееше по друг начин и не ме вълнуваха толкова парите!

Общи условия

Активация на акаунт