Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 197
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
излей си мъката.
ще помагаме с каквото трябва.

# 2 296
За да ме намразите още повече, ще се похваля, че е много хубаво да се събудиш сам в къщи. Добро ви утро по тоя случай.

# 2 297
последен понеделник за седмицата.
почти зен съм вече. Wink да се чете "дзън"

# 2 298
  • Пловдив
Добри, нещо взе да ме притесняваш...почна от бейлис и виж до къде я докара...Innocent

Добро петъчно от мен! Нещо ми е неврозно и мисля едни работи, ма кат не съм решителна от раз е така...

# 2 299
излей си мъката.
ще помагаме с каквото трябва.
Не става,но мерси.
Майка ми май ще танцува китайския танц.Ще видим,може и да не е.Тя по принцип е най болна от най болните.Ядосана съм,защото не се спря.

# 2 300
Ох, Кроте дано не е или да минава леко и без поражения. Не знам дали съм писала, но моята майка е хипохондричка, а с годините почва и да се се вдетенява. Вируса го изкара без да и казваме какво и има, добре че докторката я познава и прецени, че ще играем цирк, иначе паниката щеше да я убие. Тя си има придружаващи и не го изкара леко, но в къщи все пак. Абе гадна работа е това.

# 2 301
Хей, Добри, пиши ме като представителка на халите, моля! Вчера при нас по едно време заваля нещо като дребна градушка, макар и за 30 секунди. Привечер слънце изгря. Хала хахава съм отвсякъде Wink

# 2 302
искаш да си хала ли?
Simple Smile то вярно, че вчера всички времена се смениха, та ако искате, мога да ви пиша в променливите.

# 2 303
А, аз само за себе си казвам - при мен си беше халесто, та ако може да си ме турнеш на място Simple Smile

# 2 304
  • Sofia
Добър петък за всички!
Вчера наистина беше хахаво време, в центъра влизам в Декатлона да взема нещо - валеше ситен снежец и духаше, излизам след 10мин. пече слънце, до ъгъла на булеварда изчезна, забрули лют вятър, по пътя влизам в хранителен магазин, излизам - пролет. Марта, к'во да я правиш, вечно не е наясно със себе си.
Днес ще заформя "Красива всеки ден...у дома.", Сиси, едва намерих само лореалската гел линия в близките дрогерии и понеже вкъщи се оказа, че незнайно защо имам специална четка за очна линия, реших да дам шанс на всички.
Крот, може да не е китайският. Каквото и да е, да минава леко.
Лек ден на всички, не се преуморявайте, че почивните дни идат и там сили трябват.

# 2 305
тетке, оправих те. Simple Smile

# 2 306
Хей, Добри, пиши ме като представителка на халите, моля! Вчера при нас по едно време заваля нещо като дребна градушка, макар и за 30 секунди. Привечер слънце изгря. Хала хахава съм отвсякъде Wink
Ти почакай да стане 22-ри, да видиш какво е хала. Simple Smile

# 2 307
Аз вече предупредих на 24 да не си правите планове за хубаво време. Joy
Добро ви утро, искам и аз от на Добри кафето.
Малкият човек е доста по-добре, връщам се от вторичен преглед, явно чистият въздух му е помогнал. Ама трафика до поликлиниката беше покъртителен. Ако звездите ми се наредят довечера ще пътуваме пак извън София ако не утре.

# 2 308
"Конския" доктор е изписал антибиотик.Гърдите на слушалка са добре.Температурата втори ден,е загадката.И пак думи... "Като спадне температурата,ще отида при..." и побеснявам.

# 2 309
Кроте, дано се оправи бързо!
Пак че не си чула, като "оздравея ще отида на лекар", че това като го чух есента и бях хванала метлата за отлитане.

Общи условия

Активация на акаунт