Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 921
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 135
Честит нов месец и честита Баба Марта! Нека всички да сме здрави и засмени! Heart Eyes
Захарче, благодаря за темата! Станимир, благодаря ти за труда, още повече информация си включил, голямо удобство за всички нас!
Мъжът ми се върна от Кауфланд със синя бележка, много лошо се вижда. Не спечелих от Милка, но ще регистрирам до 3, за да участвам за телефоните, а тази бележка ще избледнява все повече. Ама аз да спечеля, пък ще го мисля. Joy
Доста игри започват, ще се включа в някои, дуги ще пропусна. Преди нямаше избор, а сега се раздвижиха нещата, доволна съм!
В Кит кат според мен бележките ще важат за всички тегления, имаше питания.
Милка са ме пропуснали.
С нетърпение чакам Маги с еърфрайърите, че нашия се счупи, имам няколко участия и се надявам.
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 136
  • София
Openpush  ми изпратиха имейл, че печеля ваучер 20лв. за фантастико. Simple Smile
И аз имам мейл. Хубав подарък за празника днес 🙃

# 137
Има номер като на ММ в Милка, няма смс, но се надявам да е той 😁

В Маги и двамата сме с по едно участие, и там се надявам да ме огрее 🙂

Днес си взех ваучер за Макдоналдс от зайците, доволна съм.

# 138
  • София
Получих мейл от Либрес, че печеля дневна награда Simple Smile Пише, че оператор ще се свърже с мен, след колко време се обаждат?

# 139
  • Елхово
Получих мейл от Либрес, че печеля дневна награда Simple Smile Пише, че оператор ще се свърже с мен, след колко време се обаждат?

Още утре ще се обадят! Аз също имам съобщение за дневна награда от 27.02. Много им харесвам козметиката!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:38 от ma6kata7

# 140
Аз пък не им харесвам превръзките. Фен съм на Евридей. Smile

# 141
  • Сф
И номер като моя има в Милка,ама нямам смс. 😁 Ще чакаме. 🥰
Мда и после до 45 раб дни-мм вика ,ние ще сме на море вече,а шоколадчето разтопено. Joy

# 142
Милка какво се услушват 😀, още няма победител при лаптопите, или пък го пазят за сем. Пеневи 😂

# 143
Еее на Женката Джеферович бързо й го бяха метнали,като е за реклама,но ние ще чакаме. 😁 Дано не е чак толкоз де. НО първо да спечелим. 😆

# 144
За Захарчето 💐, а за Станимир 🍷и благодарност за труда им!
На 15.02 спечелих продуктов пакет от Молпед и преди малко Интерлогистика го донесе( задължително к.б.!). Очарована съм!

Скрит текст:
6 вида по 3 броя от вид

# 145
Някой успя ли да се регистрира в играта на Била?Аз опитах няколко пъти,но не успявам.

# 146
След 40(+/-) на нула за пиринско, приключвам с тях, освен ако не пуснат бирата някъде на промоция.

# 147
  • София
Някой успя ли да се регистрира в играта на Била?Аз опитах няколко пъти,но не успявам.

Аз се регистрирах 2 пъти без проблем.

# 148
sis_ko за синия бон според Кауфланд

Скрит текст:
Вече с всяка своя покупка ще получаваш 100% рециклируем син касов бон...
🔹 който е напълно безвреден за здравето, дори при допир с храна
🔹 продукт на отговорно стопанисвани гори
🔹 не избледнява, дори при влага или омазняване

# 149
  • София
И аз получих смс преди малко от милка за продуктов пакет, а от пиринско - 40:0

Общи условия

Активация на акаунт