Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 987
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Станимир, ако можеш добави и тези двете
https://igra.bonduelle.bg/
https://www.kinder.com/bg/bg/xp/semifreddi
Благодаря за труда ти да ни информираш Hug

# 1 936
Да се похваля Simple Smile

# 1 937
В пиринско по кое време се печели? Имам няколко кода и не знам кога да ги регистрирам. Досега поне 20 и нищо.

# 1 938
В Толк онлайн има анкета за изборите - 90 точки. Трябваха ми още 30 точки за ваучер, поръчах си идън ред.

# 1 939
Докато разбера, че печелиш бинокъл, в зор се видях. Толкова ли не могат да го напишат на български, а държат да е на шльокавица?

# 1 940
Имам 1 код на Прингълс и не мога да го регистрирам. Пробвах през всички браузъри. Някой успял ли е да регистрира днес код?

# 1 941
Най-накрая спечелих ваучер от колата за Технополис, току що. След около тридесет кода. Доволна съм Bowtie

# 1 942
Нес кафе събират ли бележките за чашите или само сверяват номерата, понеже на бележката имам и други продукти с игри.

# 1 943
Нес кафе събират ли бележките за чашите или само сверяват номерата, понеже на бележката имам и други продукти с игри.
На мен нищо не искаха.

# 1 944
В Толк онлайн има анкета за изборите - 90 точки. Трябваха ми още 30 точки за ваучер, поръчах си идън ред.

При мен няма
marketlinks пращат ли ви анкети? При мен нищо от месеци, а съм на ръба за ваучер ...или каквото там дават.

# 1 945

Толка са много коректни - не съм имала проблем с ваучер до момента, винаги в срок ги получавам.
Обаче анкетите са безумни. Получавам имейл в 11:09 за анкета, в 11:12 я отварям - "Квотата е запълнена" или "Не отговаряте на техническите изисквания", при положение, че в имейла изрично пише анкетата да се попълни от компютър и аз това правя. Joy Много им се ядосвам.
Другото е - попълвам и след известно време се появява бял екран "Съжаляваме, но прекратихме участието ви в анкетата, защото кликвате твърде бързо" или нещо от сорта, което е безумно.

# 1 946
Участвай в томболата и спечели един от два ваучера за пазаруване на стойност 100 лв. от GO!Be
Попълни формата, за да се регистрираш за участие! Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип в нашата Facebook страница на 31 Март!

https://gobewear.com/pages/march-giveaway?fbclid=PAAaZ8ir9WDHI6x … eA_R_O_FRtGC8Ru7w

# 1 947
  • София

При мен няма
marketlinks пращат ли ви анкети? При мен нищо от месеци, а съм на ръба за ваучер ...или каквото там дават.
И аз много се надявах да си направя точките покрай изборите, че тогава са най-активни, но не пускат нищо. Явно пари за социология няма.

# 1 948
Скрит текст:

Скрит текст:
При мен няма
И аз много се надявах да си направя точките покрай изборите, че тогава са най-активни, но не пускат нищо. Явно пари за социология няма.

e-RG/Elite - Bulgaria  днес ми пратиха анкета за 0.70 EUR.  Имам 9.50 EUR от 10 необходими за превод в Paypal

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 17:11 от Velosport

# 1 949
И аз не мога да си регистрирам кода в Pringels. Пробвах през различни устройства, браузъри, даже с различен имейл за вход. Никак не става. Ако някой го е разгадал как се получава да сподели. Или къде можем да им пишем за проблема. В предишни игри съм участвал и не съм имала проблем с регистрацията

Общи условия

Активация на акаунт