Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 011
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 655
Току що се включих в играта на КК и Кауфланд. На информация ми подпълниха номера на бележката, а аз останалата информация. Явно има неясноти какво да се нанася.
А кой номер ти попълниха? Този срещу датата или този дето е горе?
Номерът отгоре на бележката.

# 2 656
От незнайно колко опита в КК имам вече втори код Wink Много съм щастлива, защото е за Технополис, какъвто имаме в града. Ако някой иска да размени Технополис за Техномаркет да ми пише, защото първия ми е за Техномаркет Simple Smile Няма пълно щастие Simple Smile
Милка пак яко ме дразнят, сигурно 10 и повече бележки имам там и все опитай пак, ама кила се качват така Simple Smile
Аз искам

# 2 657
А в нашия Кауфланд преди около 3 седмици нямаше картончета за играта на Кола и ме накараха да пусна касовата бележка. Дано да ми е на късмет.😃

# 2 658
  • Пловдив
Старопрамен искат ли бележката? Спечелих часовник,но бележката е на 300км от мен?

# 2 659
  • Бургас
Старопрамен искат ли бележката? Спечелих часовник,но бележката е на 300км от мен?
Да.

# 2 660
  • Под Слънцето
Искат я, да.  И я сравняват. И я вземат от М енд БМ .

Утре ще им връщам часовника аз -пищи когат си иска, не ще да седи на Целзий, предпочита си Фаренхайт и разни такива дразнещи процедури..

# 2 661
Имам начислени зайци от анкетата.
Проверете и вие.

# 2 662
Аз пък още нямам начислени зайци. 😬

Относно часовника на Старопрамен, случайно попаднах на такъв в Алито, и същите оплаквания от няколко закупили го. Дано тези от Старопрамен ти го сменят. 🤞

# 2 663
Мрън Мрън няма ме в бондуеле но бях с 1 бележка дано април ми по върви малко от към награди

# 2 664
Подарявам промо код за 15 лв отстъпка за сума над 100 лв от Trendo.

# 2 665
Някой да си е получил бельото от играта на Либрес? Поръчах преди месец, а преди няколко дни им писах, но не ми отговарят. Успешна нова седмица на всички и най- вече здрава!

# 2 666
Някой да си е получил бельото от играта на Либрес? Поръчах преди месец, а преди няколко дни им писах, но не ми отговарят. Успешна нова седмица на всички и най- вече здрава!

На мен ми отговориха, че е подготвена поръчката ми и "Вашата поръчка е насрочена за изпращане в идния понеделеник.". Съобщението е от петък. Дано днес да е "идния понеделник" Simple Smile
Моята поръчка е от 8.03.2021г.

# 2 667
От Либрес и аз си поръчах,но не са ми искали ваучера.Сега не знам имам ли поръчка и кога се дава този ваучер.

# 2 668
Таня67, телефонът излиза на "Nadejda Kqedit".
За игрите чакам края на месеца за тегления.
Иначе на всички ли пристигна наградата от Активия? За постелките питам Simple Smile
Имам постелка и ластици от Активия от последното теглене, но още не са дошли.

# 2 669
  • Бургас
Зайците много се бавят. Още нищо нямам!
Днес май трябва да има обявени Пюрината!
Друго чакаме ли?

Общи условия

Активация на акаунт