Звездни компромати - Март'21

• 270 065
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 010
Дупарата много обработена Joy повярвахме веднага

# 2 011
Ужасно изглежда Тервелица.

# 2 012
Съжалявам, че ще го кажа , но ми се струва че след всяко излагане или забежка Тервел прави дете, за да докаже любовта си. Предния път с Лиана, а миналата година с някаква друга..
Жена му изглежда готина и нормална , явно си го обича. Но той ми е анти.

# 2 013
Съжалявам, че ще го кажа , но ми се струва че след всяко излагане или забежка Тервел прави дете, за да докаже любовта си. Предния път с Лиана, а миналата година с някаква друга..
Жена му изглежда готина и нормална , явно си го обича. Но той ми е анти.
Мислех нещо такова " да кажа" ама се въздържах

# 2 014
  • Варна/Амстердам
Имам спомен, че Дупарата е казвала, че в повечето случаи фотографът зад снимките е майка й. Мога да си я представя:
-Гери, хайде, мамо, изпъчи дупето още малко. Такааа. Сега изплези езиче...още мъничкооо. А, така! Топ си, маме!

# 2 015
  • Бургас
Иво Сиромахов явно пише книгите си по действителни случки!
Как може такива снимки?!Ако пък и мама е фотографа...

# 2 016
Тя мама е и стилиста й. Стайлинга й чудесно се връзва с художествено издържаните фотографии.

# 2 017
Мойта мома ако заеме таква поза за снимка, такъв шут ще и бия, че ме помни дорде е жива!
Тва с корема не ме умилява и аз имам снимка таква, но си е в личния ми албум и не я вея, личното вече за нищо го нямат.

# 2 018
Той Тервел говори в множествено число, все едно е краля слънце

# 2 019
Ако Тервел има мераци да кръшка, съчувствам на жена му, Чак пък и фотосесии бременна - тя си знае, явно така си иска. Да са живи и здрави.

Виж, дупарата на Гери-Никол е ту мач. Твърде голяма и прекалено като за сайт от един определен бизнес.

# 2 020
Е тя майката на дупарата е на акъла на майката на Сузанита. То едни мами..... орлици. Жал ми е за децата. В общи линии случая “Бритни” в бг вариант. Само в бг версия се чудя тези напъни на мамите за пари ли са, за популярност ли или мамите са мн прости и го намират за редно. Няма аз да мотивирам дъщеря ми да учи, да има професия, ще я мотивирам да се гъзурчи полу гола, че половин България да ѝ се подиграва....

# 2 021
Eто още една "мамина слаТка". Аз обаче не различавам това Дара Екимова ли е, Тита или Михаела Маринова.
Скрит текст:

# 2 022
# 2 023
Тоалетът кърти ....🤭😂🤭😂

# 2 024
Как ,бе??? Очната линия до ушите показва, че е Дара

Общи условия

Активация на акаунт