Звездни компромати - Март'21

• 270 026
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 115
  • при моите любими
Били не знам що се прави на такова депресе на всички снимки. Тук според мен си е доста усмихната и определено си промених мнението за нея. На който му се гледа. https://youtu.be/uh2qGWfmESk

# 2 116
Gaga
Скрит текст:

# 2 117
Гага на мен ми е много грозновата.

# 2 118
  • Mediterraneo
Аз пък Гага много я харесвам. Не е класическа хубавица, но е хубава. Били също, еднакъв типаж са ми.

# 2 119
гроновата ми е доста и на мен Гага, но с нормални дрехи изглежда прилично /иначе ми е чучело/.
Били не ми е грозновата, просто тийн. има потенциал в нея.

# 2 120
Гага без грим не е нищо особено, но самочувствието и точното позиране я правят много фотогенична. С грим всеки може, другото е до талант.

# 2 121
За мен Гага е грозна всякак.

# 2 122
Аз пък Гага много я харесвам. Не е класическа хубавица, но е хубава.
Много я харесвам и аз Simple Smile

# 2 123
И аз харесвам Гага. Е, без пържолите по главата.

# 2 124
Петък е! Все пак

# 2 125
Били Айлиш има доста по-правилни черти от Гага. Ако не е примрялата и физиономия и е усмихната, щеше да има доста по-приятно излъчване. Сега гледам, че нашата Виктория Георгиева се спуква да я имитира като визия и начин на пеене, в последния си клип прави някакви тикове и е отврат.
Гага има доста хитове, знае как да се държи за да извлече потенциала от себе си. Не е красива, но има някакъв чар в нея, интересна е.

# 2 126
  • София
Оо Гага е супер, без грим и с естествена коса е във филма Роди се звезда. Брадли Купър е държал да я покаже в естествения й вид с всичките й несъвършенства, дори в него се набляга на кривия й нос. И е чудесна 🥰 Не е красавица, но е харизматична, за разлика от много красавици, които са антипатични Simple Smile
Сега снима нов филм за историята на Гучи и е екранна половинка на друг страхотен, харизматичен, грозник Адъм Драйвър. Нямам търпение да ги гледам- грозни и много талантливи ❤
Скрит текст:

# 2 127
Cillian Murphy - не знам дали е типичен красавец, но страшно ме впечатли в сериала, който гледах с него....

# 2 128
Като говорим за чаровни грозници, ето един като за петък. Ами харесвам го-заради таланта, височината, усмивката и неговата лудост(балканска 😉) Grinning
Скрит текст:
, , ,

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 13:45 от Вив*

# 2 129
Неглиже по ирландски

Общи условия

Активация на акаунт