Звездни компромати - Март'21

• 269 863
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 90
  • DE
Благодаря Радика, но изобщо не знам кой е тоя младеж Flushed Grinning
Спрях да слушам кпоп когато любими групи влезнаха в казармата и корейския шоу бизнес наблегна на скандалите и на производство на 123456... групи с Х брой членове Rolling Eyes
Но съм наясно какво се случва на китайската сцена Grin а там се случват много хубави неща Heart
Поздрав с любимо изпълнение на Супер вокалите в най-гледаното музикално предаване на изток Singer.
Скрит текст:

# 91
  • До сърцето...
Страхотно изпълнение, Дането, напълни ми душата.

Като стана дума за Singer, се сетих за още едно невероятно изпълнение в този формат.
Полина Гагарина изпълнява песента на Виктор Цой "Кукушка", уникално!
Скрит текст:

# 92
  • DE
Страхотни изпълнения има там. Гледам го от 2015 и имам много любими.
Пускам ти още едно, за да покажа вокалното майсторство на какво ниво е, винаги на живо(в Китай има закон за забрана да се пее на плейбек) и приключвам, че темата не е за това. Изпълнителя е един от финалистите на Гласа на Китай 2016 май беше, към момента е една от големите звезди на музикалната сцена там. Джоу Шън.
Скрит текст:

2019 когато участва Полина, участва и нашето момче Кристиян Костов, който пя уникално на китайски, но не стигна финала.

# 93
Тази МонДьо ли целува, Азис ли? https://www.instagram.com/p/CLr8uJTlQB8/?igshid=7u0g5y1i3l3h

# 94
  • София
Гуен Стефани, която е една от онези жени, които все едно не остаряват, въпреки че принципно не съм й кой знае какъв фен:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 95
  • Rock & Roll feeling ...
Сърдечно благодаря, момичета! Heart Flowers Four Leaf Clover

Гуен е не човек, времето не е величина за нея, както и за Шакира.

+1 съм към очарованите от червената рокля на Мария Бакалова. Страхотна е и й стои страхотно. Много нежна линия на раменете и деколтето.

Гафове с лафове на принц Филип:

Скрит текст:

"Обявявам това нещо за открито, каквото и да е то" - по време на посещение в Канада през1969 г.

"С какво правите гаргара, с камъчета?" - към певеца Том Джоунс през 1969 г.

"Ако останете тук твърде дълго, ще се сдобиете с дръпнати очи" - към британски студенти по време на визита в Китай през 1986 г.

"Едва ли сте тук от толкова дълго време, нямате бирено коремче" - към британец в Унгария през 1993 г.

"Как държите местните настрана от пиенето достатъчно дълго, за да изкарат шофьорския изпит?" - към инструктор по кормуване в Шотландия през 1995 г.

"Това е сериозно разхищение на пространство" - на прием през 2000 г. по случай откриването на новото британско посолство в Берлин.

"Прекалено си дебел за астронавт" - към 13-годишно момче, което през 2001 г. му споделя, че мечтае да пътува в космоса.

"Изглеждате сякаш сте готов за лягане" - към нигерийския президент през 2003 г. по повод традиционната му роба.

"О, не, може да хвана някоя страховита болест" - в отговор на предложението да погали коала по време на визита в Австралия през 1992 г.

"Децата ходят на училище, защото родителите им не ги искат вкъщи" - към пакистанската активистка и най-млада носителка на Нобелова награда за мир Малала Юсуфзай през 2013 г.

# 96
  • Down south
Цитат
Леле, майчице, проверих в Пийпъл какво става с Болдуинови.
Измислици от страна на дамата, за нейно нещастие "леко" разобличени.

Изненадана съм, че много хора са очаквали Мария Бакалова да получи статуетката. Красавица е, но на този етап данни, конкуренция и резултати, са все различни неща.

# 97
След като е номинирана, абсолютно нищо странно няма да има и надежда. Още повече постоянно я спрягаха за победителка и то не тук.
Лично аз не съм разочарована, радвам се за нея и големият отзвук, на който се радва. Много приятно ми стана от думите на Розамунд Пайк и Саша Барън Коен за нея.

# 98
Изтече кратък откъс от интервюто на Опра с Хари и Меган, което ще се излъчи на 7ми март. В него той казва, че имал голям страх "историята да не се повтори". Изтъква се и това, че обявяването на втората бременност на Меган се случва в деня на РД на Даяна.Не знам не им ли писна да експлоатират тази тема и постоянно да въртят около смъртта на Даяна. Едва ли Меган е била такава силна фигура, че да предизвика интерес и драматични последствия в кралството. Иска й се.

# 99
  • Варна
Тази Полина Гагарина има страшен глас!
Песента не ми допадна особено, но тя пее великолепни!

# 100
Сърдечно благодаря, момичета! Heart Flowers Four Leaf Clover

Гафове с лафове на принц Филип:

"Децата ходят на училище, защото родителите им не ги искат вкъщи" - към пакистанската активистка и най-млада носителка на Нобелова награда за мир Малала Юсуфзай през 2013 г.

Точно си го е казал човека единствено е сбъркал държавата. 😁

# 101
  • София
На Хилария сърцето защо не го броите, нейното трябва да е седмото на снимката. Grinning
Защото тя в стори беше сложила същата снимка и пишеше ”Пребройте бебетата на снимката”. После я поства и пише 7...

# 102
Като се замисля, Болдуин може да са осиновили момиченце, защото много искаха, а все момчета се раждаха.

# 103
Въпросът е, че аз броя 6 деца...дали обявява, че чака 7мо?

# 104
Въпросът е, че аз броя 6 деца...дали обявява, че чака 7мо?

Тя нали пометна едно, може и него да брои.

Общи условия

Активация на акаунт