Звездни компромати - Март'21

• 270 077
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Viena
50-те години на миналия век, Мерилин Монро е обвинена,че дължи красотата си на скъпите си дрехи.... отговора е фотосесия облечена в чувал.😁😁😁

# 2 056
# 2 057
Не знам аз Мерилин не я намирам за толкова красива.Миловидна,секси ,хубавелка ,но не и красива.
За мен красиви са Елизабет Тейлър и Грейс Кели.Лъха аристократичност от тях,освен съвършени черти.

# 2 058
  • Пловдив
Симона Згорова, месец след раждането...
Скрит текст:

# 2 059
Честито бебе и на Надето. Нея с кой я свързваха? Май с някой от екипа на Слави или?

# 2 060
Криси Тейгън със смущаваща снимка в IG. Ако беше мъж, обвинението в педофилия нямаше да й се размине.
Скрит текст:

# 2 061
Бебето е от сценариста на Слави Драгомир Петров. За него е трето дете.

# 2 062
Да, с Драгомир Петров. От сценаристите на Слави него го харесвам най-много. Преди малко му разгледах снимки и е поостарял човека, но е запазил чара си. Надя е много красива и най-накрая се е задомила със стабилен мъж, дано да са щастливи и бебчето да расте здраво!

# 2 063
  • Варна/Амстердам
Отвратителна снимка от Криси Тейгън! Съвсем е превъртяла тази жена. Освен че държи да се изказва по всякакви теми без да е компетентна, някои от снимките й са меко казани неадекватни.

# 2 064
  • До морето
Нали точно нея и мъжа й ги замесиха в педофилски скандал преди време?

# 2 065
  • Варна/Амстердам
Имаше нещо такова...
Не знам, но си мисля, че ако на снимката вместо цветнокожата и екзотична Криси Тейгън беше бяла жена, коментарите никак нямаше да бъдат толкова положителни.

# 2 066
Безумна снимка действително, какво се е раз"сиси"ла  над детето 🙄. Деца нямат място в еротични кадри, пък макар и замисълът да е бил друг. Не че личи да е мислила въобще.

# 2 067
Много хубав кадър на Мис България 2009 и Мисис Русия 2012, на който се вижда как гълта корем на Малдивите. За още многобройни еднотипни фотоси, последвайте интса-профила на Антония Батинкова.
Скрит текст:

# 2 068
Страхотна си, Тоце! Не ги слушай тия глигани тука!

# 2 069
Много хубав кадър на Мис България 2009 и Мисис Русия 2012, на който се вижда как гълта корем на Малдивите. За още многобройни еднотипни фотоси, последвайте интса-профила на Антония Батинкова.
Скрит текст:

Еееее, Вие пък! Това е напълно натуралистично и тя си изглежда точно така без никакво усилие....

Общи условия

Активация на акаунт