Звездни компромати - Март'21

• 270 033
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 130
Златан много ме кефи! Знае си цената човека Blush
Гага също ми е любимка, откакто спря с гадостите.

# 2 131
  • София
Тина Търнър на 81 след прекаран инсулт, присаждане на бъбрек и борба с рак. Много ми стана жално като я видях. Каква жена, какъв талант. А колко препятствия в живота. А освен здравословните миналата година е погребала сина си🥺

https://www.instagram.com/p/CMuvSiColPF/?utm_source=ig_web_copy_link

# 2 132
Златан е пич! Гага е готина.

# 2 133
И аз харесвам Гага. Няма класически правилни черти, но има излъчване, харизма и чар, каквито много изписани красавици нямат. Има запомняща се индивидуалност.

# 2 134
  • София
Аз също харесвам нестандартна визия, и Ейми я харесвах. При мъжете също.

# 2 135
Знам, че е петък и мъжете, които се качват трябва да да привлекателни, но това е компромат. Дизайнерите са изтрещяли.
Скрит текст:

# 2 136
Пу за мен третия Joy
Гага е точно това-запомняща и открояваща ,иначе красавица не е в никакъв случай.Но имам чувството ,че като човек е пич.

# 2 137
Интересно каква е ролята на устораширителите в цялата картинка!? По принцип се използват когато се налага продължително стоене с отворена уста.
Можем само да гадаем...... AstonishedCloseStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 138
Обожавам Били Айлиш. Добре, че беше дъщеря ми преди 2-3 години да ме светне за нея, следя развитието ѝ почти от самото начало. Смятам, че е явление в музиката, освен това ми е много забавно какъв непукист е. Че е красива, красива е, въпреки че е пълничка.
Несравнима е с Ейми, която също обожавам, защото за разлика от нея не друса, не пие и е много дисциплинирана.
И Гага харесвам Laughing

# 2 139
  • Sofia
Радина,Донков и деца
Скрит текст:

# 2 140
  • Бургас
Фроузън явно е решила да ни спихни петъка!

# 2 141
  • Пловдив
Е, вече със секцио след 3 дни ли изписват?

# 2 142
E, ядосах се на Радина. Защо не се е пооправила малко за изписването? До Донков изглежда като с домашни дрехи.

# 2 143
Но пък в лице колко е красива.

# 2 144
  • Бургас
Красива е Радина-свежа и млада майка!
До нея Дидко е като чичак.

Общи условия

Активация на акаунт