Практични съвети при избора на подаръци за празника на жените

8 март е един от най-чистите и светли пролетни празници. Той се асоциира с пробуждането на природата, с женските усмивки, с цветя и подаръци. В навечерието на този чудесен празник много мъже на всякаква възраст се мъчат над въпроса с какво да изненадат жените, кой подарък ще бъде желан и нетривиален за любимата жена, майката, бабата, сестрата, приятелката или колежките от работата.
Когато избирате подарък за представителките на прекрасния пол, е нужно да се съобразите с възрастта на получателката и характера на вашите взаимоотношния. Баналността и опростеният подход са най-лошите врагове при избора на подарък за която и да е жена. Проявете своята фантазия, не бъдете скучни или твърде практични. Постарайте се да проявите нестандартност и ярка индивидуалност. Жените непременно ще почувстват това, ще го забележат и ще ви се отблагодарят.

И така, на кого какво да подарим?


За майката

Подаръкът за мама трябва да бъде избран с особена топлина и любов. Добре е предварително и "случайно" да се информирате за нейните желания. Не се стеснявайте да покажете своята любов и признателност. Но и не забравяйте, че тя, освен майка, е и очарователна представителка на женския пол. Затова за мама – най-доброто! Подходящи подаръци са: кутия за бижута, моден аксесоар, ваучер за спа център или козметик. За съвременните майки удачен подарък може да е и модерна технологична играчка – нов таблет, смартгривна, телефон...
И разбира се, букет цветя с вашите мили думи на любов и признателност.До 8 март можете да се възползвате от пролетните празнични оферти на еMag - ваучер за отстъпки от 10 до 30%. + още 5% екстра отстъпка в eMag Showroom (код: spring).


За любимата

Подаръкът за 8 март трябва да бъде поднесен на любимата жена с най-искрена любов и от цялата ви душа. Добре помислете с какво можете да я изненадате – все пак тя очаква именно от вас нещо по-различно от това, което ще получи от роднините, приятелите или колегите. Опитайте се чрез подаръка и думите, с които ще го поднесете, да изразите искреността, дълбочината и силата на вашите чувства, своята привързаност и любов. Избягвайте в този ден да подарявате практични подаръци. Наблегнете на романтиката и любовта. Подходящи за тази цел са бижута, козметика, парфюми, модни аксесоари, луксозно и романтично бельо... и разбира се, много пролетни цветя. Не бързайте. Избирайте подаръка внимателно, не само с ума си, но и със сърцето.
За допълнително 5% отстъпка в Parfium.bg използвайте код WOMAN5


За близките роднини – баба, сестра, тъща...

Подаръкът за тези представителки на женския пол може да бъде личен или шеговит – все пак вие добре познавате своите роднини, техните вкусове, предпочитания и даже желания. Но никога не забравяйте, че като всички жени те също искат любов, уважение, топли думи и искрени пожелания.За колежките

Подаръците за 8 март за колежките, съученичките или състудентките също трябва да се избират внимателно. Не правете грешката да подарявате различни подаръци. Те могат да породят въпроси в колектива и дори ненужни конфликти. Затова напълно подходящи са неутралните корпоративни подаръци – цветя, сувенири... Не забравяйте да се погрижите и за празничната атмосфера на работното място, както и за организацията на поздравленията и връчването на подаръците.
За учителките

Не пропускайте да поздравите с празника педагозите и възпитателите на вашите деца от детските градини и училищата. Включете в избора или приготвянето на подаръка и своите деца, които могат саморъчно да изработят поздравителни картички или други сувенири. Не е важна стойността на подаръка, а искреното ви чувство на благодарност към тези, които обучават и възпитават вашите наследници. Затова е добре да изберете неутрални и неособено скъпи неща. По-важен е жестът и уважението, което ще покажете при тяхното връчване.Пожелаваме ви весел празник и слънчево настроение!
Тази статия съдържа партньорски връзки – последван линк и евентуална покупка биха могли да генерират комисионен приход за форума.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:13 от BG-Mamma™