Отговори
# 45
Ей, девойки, как успявате така да се скарате без дори да се познавате... Thinking Толкова ли не може да се намери някакъв културен тон да се говори, нека имате различни виждания, ама защо пък с агресиране...

Калида, честита ти рожденничка! Да е здрава и така мила като майка си Simple Smile smile3525 (офф - а Калида значи ли нещо?)

Тази седмичка явно ще мине в тъжни философски размишления, струва ми се че всички усещаме като своя болката на Ружа...

# 46
Amymmomy, а ти да не си мислиш, 4е си успяла да ме изгониш, аз се махам доброволно, понеже ти от в4ера насам направи така, 4е да те намразя най-дълбоко, така 4е за мен не е проблем да си събера багажа. Само внимавай как агресираш другите хора, защото някои могат да се окажат на същото ниво като твоето и да стане въргал.

А бе я стой, тъкмо повя малко свеж вятър чрез твоите писания. Какво ще обръщаш внимание на някой си. Да не си си поставила за цел да се харесваш на всички  Laughing - не е възможно, бъди каквато си.   bouquet
Peace Hug Praynig  bouquet

# 47
Колко си права, 4умби, май вси4ки усеЩаме таzи болка. Не ми се пиШе, не ми се 4ета, не ми се връЩа на дневен ред.....макар, 4е живота продължава. Макар да поzнавам Ружа само бегло и то виртуално, съм в Шок. А тя, милата, не ми се Ще да си представям какво преживява  Cry  Cry  Cry В4ера цял ден не съм спряла да мисля zа слу4илото се, и днес продължавам.

Калида, да ти е жива и zдрава Щерката.

Моми4ета, да сте живи и zдрави вси4ките, вие, децата, блиzките......

# 48
Какво става с този форум напоследък? #Crazy

# 49
Аз да помогна на Аурелия  Peace

Момичета
правете деца, не война  Wink Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 22:10 от Eli_cz

# 50
На фона на цялата мъка дето ме е налегнала този детски цирк между Мистик и Амимами ме разсмя.
Честно да ви кажа момичета, усещам, че май на форума ще му идва пак цикъла.  Mr. Green
Отдавна не е имало конфликти. А сега в рамките на седмица няколко злобни забележки превръщат закротналия се форум пак в бръмкалник.
Моля ви само да запазите добрия тон.
Знам, че някои ще ми се смеят за подобни забележки, но човек се учи от грешките си.
Това е все пак форум за взаимопомощ, а не за оплюване де що намерим.
Обичайте се, другото е само вятър и мъгла.  Peace

# 51
Няма да пиша в седми4ната тема днес ... нямам желание  Confused

# 52
  • Italia
Няма да коментирам кой прав и кой крив,но определено ми е неприятно да 4ета 4ужди ЛСта. Ли4ната поЩа за това е ли4на за да е си остава достояние само на подателя и адресанта.Така мисля аз. Crossing Arms И забелязвам напоследък,4е резкия тон и обидите се сипят по_4ести и обилни от есенен дъжд  Thinking Хайде малко по_кротко,а. Stop

# 53
 Здравейте, момичета! Този път за съжаление ми стана много тъжно като отворих последните отговори от старата тема. Голямо нещастие! Няма нико думи нито емотикони да кажеш каквото и да е. Мир на душичката на малката Валя! Praynig

Калида, макар и със закъснение: Честит рожден ден на Дана малка сладурана! Пожелавам и от сърце едно истинско и щастливо детство, а вие дълги години да и се радвате!

Ние все още сме без нет и не знам до кога ще е така.  Confused Дидолинке сладоринке, стегна ли багажа вече! Целувки на малките мъже!  Hug

И на всички вас много целувки и прегръдки (дано да не дойда пак след няколко дена и да има лощи новини)  bouquet

# 54
Поокълцах тук и там, за да сваля малко напрежението. Моля, личните дрязги и антипатии да се изразяват на ЛС. Ако някой притеснява някого съвсем умишлено - има си модератори за "оплаквания".
Радвайте се на живота, момичета, че е много кратък!  bouquet

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 09:51 от Аурелия

# 55
Есенни и сърдечни привети, Мили Горещи Момичета!

Момичета, от сърце Ви благодаря, че намерихте сили и желание, въпреки тежката новина за Валето, да напишете тези мили думи и пожелания за Дана. Благодаря Ви за настроението което внесахте във вчерашният ни ден! Hug

...аз минавам да се сбогувам з вас. Мисля пове4е да не влизам в седми4ната тема...
Мистик, сбогуването Ти не се приема. Държим на Теб и твоето лично присъствие, уникалност и горещ нрав. Ти се появяваш и разнообразяваш, внасяш специален привкус на темите! Последвай съвета на МегиХ "...бъди такава каквато Си, на всички не можеш да се харесаш...", а и необходимо ли е?! Прочети искрените думи на Ели/ Тя рядко прави такива изявления, но хората на който Ги прави винаги Ги заслужават, познава и усеща "вътрешният Човек"./:hug: Все пак присъствието в дадена тема е лично решение, никой не може да Те накара или принуди, но да знаеш Ще Ни липсваш! Hug
Мамо Б, добре дошла отново сред нас! Целувки за Гогата! Hug
Няма да пиша в седми4ната тема днес ... нямам желание ...
Майка, напълно разбираемо е нежеланието Ти. Първо лошата новина, след това горещите страсти, но все пак, живота си тече. Митко освободили си ден за да ходите на заплануваното място? Hug
Тали Дан, вие вече сте били посетени от Феята която Ви е взела зъбчето, болеше ли? Hug А за прошката, Ти извинявай, ако има нещо, мила виртуална Приятелко, от мен- Си простена/ но няма какво/. Hug
Дидолинката, времето си напредва, и предполагам колко напечено Ти става. Ние сме до Теб, ако имаш нужда от виртуална подкрепа, нали знаеш?! Hug
Ноя, а от колко време Ния се занимава с пиано, таз страст наследствена ли е? А Дилън какъв език говори в къщи? Hug
На бременните Ни Момичета- Звездичка/ не ни забравяй, моля!/, Макдирок, Ивалекс и Амимами, желая приятни бременни моменти, по- малко негативни емоции и повече поводи за усмивки.
Амимами, сглобихте ли с Фло шкафчето?
Сонитката, къде си таз седмичка? Hug
miravmbd, добре появила Се сред нас. И Ти рядко пишеш, но хубавото е че таз седмичка за 2 път се решаваш. Дано вече се включваш по- често и по- друг повод. Поздрави на Торбей! Hug
Щтрумпфет-че, Мамо Щтрумпф, Чумби, Наничка, Амейка, Скарлетче, Татянка, Зайченце, Мимката, Румянката, благодаря Ви отново за пожеланията и Ви желая повече усмивки и ведро настроение- да нагушкате малките Си съкровища- Мати, малкото смърфче Тони, Мирянката и батко, Дон Биберончо- Габи, Шокито, Мади и Моника, Миленката, Криската, Марчелка и Дими, красивото слънчево цветенце- Габи, от нас с Даничка! Hug
...че май на форума ще му идва пак цикъла. ...че някои ще ми се смеят за подобни забележки, но човек се учи от грешките си...
Вечернице, никой не би трябвало да се смее, Ти го казваш от натрупан дълъг опит в общуването с хора. Дано всички се вслушаме в думите Ти! И дано скоро усмивката Ти отново се завърне на лицето Ти и в душата Ти! А цикли има навсякъде и в живота и във форума, но след това винаги тръгва напред, нали?!:hug:
...Радвайте се на живота, момичета, че е много кратък!...
Аурелия- бъдеща Лелю, добър съвет! Hug

Лек и хубав остатък от деня Ви желая!

# 56
  • в Tara
Kalida , a kak мина рождения ден? Wink Grinning  bouquet
ще ни разкажеш ли? Hug
пак ти пожелавам малката ти сладка везничка да е все така усмихната и чаровна  bouquet
и аз ми миналата седмица си имах рожденичка везничка, която духна 3 свещи Heart Eyes Heart Eyes

айде, сега се надявам горещите ни момичета да са се поохладили малко Peace

специално за Дид, 101 - вата войводка пускам малко летни снимки Wink подчертавам малко, защото наистина са малко Laughing Laughing
който иска може да заповяда на снимки Blush Grinning

http://community.webshots.com/user/jara04

# 57
  • Italia
Тали добре,4е про4етох Калида за да се сетя  ooooh! ( а и предвид в4ераШната новина,която ме натъжи ужасно много и ме накара да се замисля над някои прости истини  Thinking): проЩавам ти,макар,4е няма какво  Hug а и ти прости на мен ако някога съм те засегнала с неЩо  Hug  bouquet
Простете и вие моми4ета,ако има неЩо и нека да се опитаме да бъдем малко по_добри И толерантни едни към други,колкото и изтъркано и сладникаво да зву4и това.  Peace Hug  bouquet

.....
Радвайте се на живота, момичета, че е много кратък!  bouquet

Подкрепям  Peace

# 58
ХАри, благодарско за снимките   bouquet винаги много ми е харесвала къщичката ви в Сливен, както и асмата, люлката ....въобще много съм ви се радвала Hug
Много са ти хубавите момите - майка ти също е голяма симпатяга Hug

....ние днес сме в пълен състав - с малките юнаци, Вики е болен - кашля ужасно, сополки има ooooh! само дано не зарази Мишо  Praynig че... Tired а и точно преди пътуването Tired

Писка единия - изчезвам...

# 59
  • Italia
И аз да си кажа:Хари4,както винаги снимките ти са разкоШни. Blush Изгледах ги на един дъх и с голямо удоволствие  Hug ИмаШ усет за красивото,какво да те правя. Wink
4естито ти християн4е.  bouquet Много е сладка,и тя и Маги и ти,абе готино семейство сте...пу пу да ви наакат кокоШките  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт