Споделете 3.1

• 13 150
  • 347
  •   1
Отговори
# 165
Споделям, че днес свърших много работа по един творчески проект и съм доволна от себе си - научих много  Mr. Green. Дечко ми е изпълва сърцето и душата от радост - вчера беше много послушен при педиатърката и се опитваше да й каже името  Mr. Green. Днес ми каза че не иска да му слагам капки в устата  Laughing.

Калида, бяхме на бебешката среща, много беше забавно. С Калоян на Лили се съюзиха и започнаха да се мотаят заедно, да крещят и да играят на прибиране  Laughing.

На всички на които им е тъжно - по една голяяяяма прегръдка от мен!  CTramell, вярвам че всичко ще се оправи! Hug Hug Hug

Шаркчице, няма лошо, дай Боже да чуеш за ооще по-голяма цифра и да е нещо, което да ти доставя удоволствие. Кросич, успех!   bouquet

Шани, и аз искам такава надница - 3 минути-10 кинта, то ... златна мина направо  Wink.

Честит празник на Ирена!

# 166
Днес се запознах с една съфорумка, тя си знае коя е   bouquet
Дадох интервю за радио Пловдив.
Доволна съм.

Шарки, много си амбициозна.  LaughingВ новата работа ще имаш ли повече свободно време?
Eдва ли.......................
Обаче аз, като един екс-даскал, държан 6 години на хляб и вода-тоест, на под 200 лева заплата, сега нямам насита.
Уффффф....не ми обръщайте ФнимАние.
КРОСИЧ-чувствата са взаимни!!!  bouquet

# 167
  • Paradise
Май вече не знам какво искам. Sick Embarassed
Не стигА, ЧЕ почнах нова работа за добри пари, ами сега се оглеждам и за още ПО.
Днес ми казаха нещо по телефона, което хвърли в смут душицата ми. Пак за работа идеше реч.
Някой кандидат да ме нашляпа по въздебелото дупе? newsm78 Mr. Green

ааа, колкото повече, толкова повече Simple Smile Simple Smile Simple Smile

хич няма и да те шляпаме, щот няма за какво Wink
нали все пак за пари работим, а не за чест и слава

# 168
Споделям......

Днес съм го ударила на поезия.

Споделям също, че много ми харесват стиховете на песните на Любо от група Те.

Хайде спирам до тук със споделеното, че не е типично по принцип за мен да споделям, пък днес  съм май и на вълна "споделяне"  - на най-съкровени чувства newsm73 Two Hearts
чрез стихове

# 169
Споделям или по-точно оплаквам се за моите си тривиални неща. Днес цял ден нямаме вода. Аз за щастие не успях толкова да го усетя, защото реших да се проявя като примерна студентка и от 9 до 15 бях на лекции. Когато обаче се прибрах към 16 часа единственото ми желание беше да се изкъпя и да си измия косата, която отдавна е за миене и вече на нищичко не прилича. Изненадка обаче, нямаме вода. Отварям сайта на ВиК и там пише, че до 18 часа нямало да имаме. Поуспокоих се и се примирих, че след 2 часа все пак ще се изкъпя. Когато в 18:10 нямаше и помен от вода звъняхме и там ни включиха съобщение, че до 23 часа нямало да има вода Close Почти полудях, защото наистина исках да се изкъпя, а и утре рано сутринта съм на упражнения и няма да имам време за това. Излязохме с приятеля ми, отидохме на гости и сега към 23 часа се прибираме с надеждата, че поне ръцете и зъбите си ще мога да измия като нормален човек и ще отида до тоалетната. Предполагам, че който е изчел историята до тук не се и съмнява, че вода отново нямаше. Отново звъним и за голямо учудване този път имахме честта да разговаряме с истински, жив човек. Той любезно ни обясни, че водата щели да я пуснат към 3-4 часа и утре вода щяло да има. Отново побеснях, но така или иначе нищо не можеше да се направи и се надявах единствено утре сутринта като стана в 6 часа, за да ходя на лекции да имам с какво да се измия. Е, остана си едно съмнение в мен разбира се, защото вече толкова пъти са ме лъгали, че изобщо се чудя още как им се връзвам. И тъй като това съобщение, което аз написах вчера вечерта беше орязано (подозирам, че правописната проверка е виновна) и го дописвам чак на следващия ден мога да ви кажа какво всъщност стана. Аз се отказах да ходя на лекции и да ставам в 6 часа и реших да се наспя. Към 8 часа се събудих и понеже много ми се ходеше до тоалетната реших да стана. Отидох, свърших си работата и с надежда дърпам товато на тоалетната като се надявам да видя течаща вода. Е не видях! Толкова побеснях, че се отказах да спя повече и тръгнах да им звъня. Пак си пуснали съобщението хората, до 12 часа нямало да имаме вода. Това прави общо 26 часа без никаква вода (ако разбира се изобщо я пуснат и тогава, защото аз вече много не се надявам).
Това е, изплаках си мъката. Омръзна ми просто да живея така, откакто съм се пренесла е голям купон - всеки месец по няколко дена няма вода, а през останалото време за разнообразие ни спират я тока, я топлата вода. А така ми е омръзнало вече да се ядосвам за глупости Sad

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 09:35 от Бухтичка

# 170
Искам да се оплача,че днес ми беше много смотан ден. Започна от следобед. Чаках кротко на светофар да мина, през това време един забързан луд си направи левия завой почти на червено с бясна скорост, изпреварвайки другите завиващи, и без малко да отнесе 2 момичета от пешеходната пътека, а след това да се блъсне челно в мен. Размина се за секунди.
Вечерта вкъщи дъщеря ми повърна 2 пъти и се разстрои от това, а умната и леля и даде да изяде шоколадов бонбон  #Cussing out.
На малкия му никнат зъби, не спи хубаво, а приспиването няма да го коментирам.
За капак се обадихме на родителите на свеки, които живеят на края на едно малко , далечно село. Новината при тях е, че са им откраднали животните, а на кучето в двора са му изболи очите #Cussing out #2gunfire.

# 171
Шани,рекламата на Макдоналдс бие твоята тарифа-там козметичка дръпва само една лентичка с кола-маска за има-няма секунда време и ето,вече си е изработила заветните 1.99лв за да си купи хамбургера от рекламата.

# 172
Бухтичка, явно си в нашия квартал и ние нямаме вода. Даже тази сутрин върнаха малчо от градината. Имаше само едно дете в групата, всички други по роднини и приятели. Добре, че още мога да си го гледам и не съм тръгнала на работа. И още нямаме вода, няма и как да сготвя, ще пържа яйца май ooooh!.

# 173
  • София
Отдавна следя темичката и реших да се пробвам, белким ми олекне.

Бясна съм, че в къщи тече ремонт вече втора седмица и живеем в бежански лагер.
Бясна съм, че партньор се опитва да ме прецака с пари. Засега си трая, защото ако се обадя, знаейки какво съм л..., ще станем на кълбета и ще трябва да напусна...първо трябва да се успокоя...
Объркана съм, че стара любов, щастливо женен и с дете, след 5 години изведнъж се появява на хоризонта и започва да ми мъти главата и то в момент, в който се чувствам самотна (любимия го няма).....
Детенце е с възпалени очета и не се оправя вече цяла седмица...
Ей на, наревах се....

# 174
Бухтичка, явно си в нашия квартал и ние нямаме вода. Даже тази сутрин върнаха малчо от градината. Имаше само едно дете в групата, всички други по роднини и приятели. Добре, че още мога да си го гледам и не съм тръгнала на работа. И още нямаме вода, няма и как да сготвя, ще пържа яйца май ooooh!.
Явно да. И приятелят ми пак се обаждал и му казали, че до 15 часа няма да има вода. Което прави 29 часа без вода #Cussing out И дори не е сигурно дали ще я пуснат тогава.

# 175
Искам да изкажа благодарността си на всички за поздравите вчера ..  Heart Eyes

Много ме развълнувахте, но от купони нямаше време да се сколасам пред комп. дори и след полунощ, за да ви благодаря от сърце ...   bouquet

За днес какво да споделя, освен че имам мускулна треска и едва ходя неразкрачена ( това от тичането напред назад вчера и танците снощи, не от друго ...  Laughing) ... и въпреки много чистене снощи, и за сега имам ... а съм строшена отвсякъде  Laughing

# 176
  • Варна
Сънувах ужасен сън, още не мога да се отърся - че пак съм в Щатите да работя, но на някакво гадно място, нямам импулси в телефонната карта, не знам кода на БГ да се обадя, непрекъснато ревях за детето си и давах на някакво друго да суче. После интервюирах Карбовски, който каза, че чакал син през март и аз му викам "Зодия Риби са кофти"...абе абсолютен кошмар и пълна лудост, изпитах невероятно щастие, че се събуждам.

# 177
  • Пловдив

Споделям, че днес съм много щастлива, защото моята прекрасна дъщеричка става на 5 год.Сутринта бяха невероятни подготовки за празненството в градината, а довечера ще е същинското празнуване. Приготвила съм й голяма изненада - страхотно детско парти!
 Дано и Вашият ден е така прекрасен!   bouquet  bouquet  bouquet

# 178
  • София
soff да ти е жива и здрава куклата   bouquet Весело изкарване !!!

daffodil аз спрях да им обръщам внимание на моите кошмари, защото така зачестиха, че ако и на тях обръщам внимание трябва да се метна отнякъде  Crazy

Аз от вчера се опитвам да се разболявам Sad Грип ли е или съм настинала не знам, но ме е страх да не прихване и детенце, че тамън оздравя. Навън е едно сиво и мрачно, и това още повече ме скапва, но поне като излезна ще ми е хладно и в градския транспорт ще е по-поносимо. Надявам се днес всички документи за яслата на Бобо да са изрядни и живот и здраве от Понеделник да тръгне.

# 179
Бухтичка, водата дойде!
Получих си и експресната пратка, която чакам от сряда(Спиди естествено), всичко вътре е наред.
Следобед се очертава разходка в обновения ни парк, забранен вече за кучкари Grinning, за кучета е предвидена друга алея в района.
Та така, радостно ми е bowuu

Общи условия

Активация на акаунт