Отговори
# 285
  • София
Алекс, Честит Рожден ден!
Желая ти, от този ден нататък, всичко да е по-добре. Да имаш крепко здраве, повече време за почивки, по-малко проблеми и много повече радости. Нека и поводите да празнуваш да се увеличават и винаги да бъдеш с едни гърди напред пред конкуренцията! 

# 286
От профила на сериала

Един хубав колаж

# 287
Алекс!
Бъди здрава, истински щастлива и свободна, заобиколена от любими хора и верни приятели. Нека прекрасните моменти,  поводите за радост и усмивка са безброй.

# 288
  • София
Да ви поднеса един чаровен Керем в петък.

И един Серкан Болат - Робот. Робот, но красив робот.

# 289
Марги, той на хубави неща я е научил. Ама май за сега са взели само този урок 😏

# 290
  • Пришълец
Напредват Налбантова, бавно и сигурно Joy
Щях да добавя снимка в предишното  мнение, но погрешка съм го измела и сега думите ни са малко във въздуха. Извинявам се.

# 291
Алекс честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!

Бърборанке, опитай с най-обикновена паста за бръснене изчезват и стари петна. Намазваш и да постои 24 часа, после переш.

Сценаристите пак ни подлъгват за епизода в събота, ще приготвим голямат кошница и после всички фенове ставаме хейтъри. Flowers Hibiscus

# 292

От официалния профил на продуцентите:

... не искат да се прави рекордът ли...??? Нещо не схващам

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 11:07 от mi_si

# 293
Миси, ето самия пост, за да схванеш контекста. Според мен отговарят "искаме да помогнем ,защото не сме ние тези, които искат 3м, други го искат. Не го правим." Според мен в смисъл да не се настройват срещу продукцията , защото не продукцията моли за туитове , а просто разпространяват кампанията на феновете.

Честита да си ни Алекс Heart , жива и здрава  , все така горда майка , мъжът ти да продължава да те слуша и да ти оставя свободна събота вечер за нас Stuck Out Tongue Winking Eye

Очакванията ми за епизода са абсолютно нулеви, да не кажа че минаха в границата на отрицателните числа, никакви кошници вече Joy Още не съм гледала последния епизод , но ми стана много мъчно, четейки вашите коментари. Не искам да имаме още една такава отчаяна седмица , оплаквайки епизода, оплаквайки фрагманите, чета всички мнения и те са напълно обосновани, вие не сте виновни за нищо , не ми разбирайте грешно , просто искам да усещам предишното вълнение  , четейки вашите постове , усмивката да не слиза от лицето ми докато чета, това искам, но за да се случи отново това май няколко сценаристи трябва да претърпят самолетна катастрофа Joy Мисля, че написах най-дългото изречение на света само със запетайки Joy извинявам се , но често забравям да слагам точката Joy

Спам за книги
Скрит текст:
За финал ви препоръчвам една книжка , лека , забавна, снощи стоях до 4ч да я чета Ill има я тази седмица в Лидл за 8,89лв.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 11:40 от mikipoli

# 294
А може ли превод на това, което казват продуцентите?

# 295
Мики, много ти благодаря за разяснението, че наистина се обърках ... Grinning

# 296
  • Кърджали
Продуцентите казват, че не те са започнали акцоята за 3млн туита, а други -част от феновете. Те само искат да помогнат доколкото могат.Ако пък толкова пречи, да не помагат.

То на една част от феновете угодия няма честно казано.

# 297
  • Пришълец
А тези туитове реално допринасят ли за нещо, че аз съм малко боса по въпроса Joy Разхождам се уж из Туитър, ама толкова подробности ми убягват, че не е истина...

# 298
  • Кърджали
Да ти кажа, не знам и аз. Ама пък щом от години всеки нов епизод на всеки сериал върви с хаштаг би трябвало да не е съвсем без да се взима под внимание

# 299
  • София
Честит рожден ден, скъпа Алекс!!! Heart

Бъди здрава, щастлива и много, много обичана!
Благодарим ти, че ни помагаш с думичките, за да е пълна нашата картинка.
Желая много здраве, благоденствие и успехи на теб и цялото ти семейство.
Нашето момче също те поздравява, вече е вдигнал градуса в твоя чест. Wink

П. П. Нямам търпение за епизода утре - ей така по традиция си го очаквам. Стига да не свършва филмчето, ще съм доволна. Съботите няма да са същите без нашия сериал. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт