Отговори
# 540
Благодаря за преводите на всички момичета, които ги правят! Hug
Не знам могат ли вече да променят Джерен към добро и дали могат с Еда да са приятелки..
Добре, че Мело е до Еда. Много хубаво приятелство имат.
А Серкан май ще ни лази по нервите малко тази вечер..

# 541
Не искам хубавия ми Ферит даа е с Джерен,дано само да ѝ помогне да се излекува...

# 542
  • София
Пак не можах да разбера? Какъв урок? Какво смята да прави Серкан и защо?? Нали е със Селин, какъв му е проблемът тогава?! Еда може да си прави каквото иска. Wink

# 543
Еда: Докато аз не смея да го докосна, той не си спомня. Искам нашите моменти, искам предишния Серкан. Вече не знам как да се държа, какво да правя. Искам да се откажа, но не мога
Мело: Еда, умът му може да те е забравил, но сърцето- не. Искаш всичко да стане веднага, но трябва време. Той не ти ли беше казал, че ако дойде 100 пъти на този свят и стоте ще бъде влюбен в теб? Той започва отново да се влюбва в теб. Полудява от ревност, когато има някой друг до теб. Ще дойде време, когато ще се смеем на тези моменти.
Мело дори и да направи някои глупости преди, винаги е подкрепяла Еда Heart
Енгин е събрал всички табели и каза на Серкан, че е измислил план как да притиснат Еда и Дениз, но засега няма да го казва

# 544
Ф: има и други начини да ми благодариш, има лекар, при когото искам да отидеш
Джерен: Мислех, че ще поръчаш нещо за себе си
Ферит: Твоето спокойствие ме прави щастлив

# 545
Ще пиша на Фокс да махнат тези скапани цигулки 💔
Пеперудке, в началото се дразнеше, не беше чак такава дразнителка. Хем си бяха приятелки, хем изпитваше чувства.
Не вярвам аз в това. За да стане един човек толкова гаден, то той е имал такива заложби в себе си. Просто е трябвало нещо да ги отключи. Хапчетата за какво бяха, някой помни ли?
Не искам да вярвам, че е била приятелка на Еда само заради тях, а в действителност да е подло, розово фламинго. Ама няма да се изненадам. Явно в този сериал ни подтикват да спрем употребата на крилати и пернати, защото са отровни 😒

# 546
Ех, Джерен развали едно страхотно приятелство. И аз започнах да се съмнявам в желанието си добричкият Ферит да е с Джерен.

# 547
  • София
Мело в началото на сериала беше голяма пеперудка и малко ме дразнеше, но сега е истинска подкрепа за Еда и й казва много смислени думи. Радвам се, че поне тя остана до Еда и й е истински приятел в този труден момент. Heart

# 548
Ох, като гледам Еда толкова тъжна и ми иде да фрасна Серкан, пък може да си спомни тогава. Smiley Вече като чуем цигулки и само такива тъжни моменти ще се сещаме, спомени..

# 549
Нашата де не иска да го отрови с тия ягоди Wink

А: Имам чудесна идея да разкриеш Дениз и Еда
С: какво имаш предвид?
А: никой няма да може да избяга
С: кажи ми
А: Не мога да ти кажа сега, но ще те уведомя, след като организирам всичко, ти се фокусирай върху работата си сега

# 550
Еда Серкан ли ще трови с тези ягоди?

# 551
И мен яко ме дразнеше Мело в началото. Сега имам други дразнители, начело с наш Серкан. Trollface

# 552
Е: защо ме гледаш така?
  С: Очаквам да затвориш...
Е: искаш ли малко ???
  С: Аз съм алергичен
Е: Правилно! Забравих, понякога забравям някои спомени, които имах..

# 553
Дениз: Единственото, което можеш да направиш е да се омъжиш за Серкан
Селин: Така е, трябва да го накарам да седне на сватбената маса.
Еда каза на Дениз, че иска да говори със Серкан. Дениз я излъга, че Селин минала през кафето и казала, че ще ходи да си избира булчинска рокля, дори Серкан настоявал да я шият по поръчка
Еда: Времето е прекрасно, нали?
Серкан: Чак прекрасно...
Еда: Да, любими
Серкан: Какво? Ааа
Еда: По пътя си купих ягоди, ухаят прекрасно.. какво?
Серкан:Чакам да свършиш да говориш
Еда: Искаш ли ягоди?
Серкан: Алергичен съм
Еда: Вярно, мозъкът ми изтрива такива ненужни факти
Серкан ѝ каза, че е била права, че любовта е толкова важна, че не може да се забрани. Еда не може да повярва, каза му, че и без това не може да забрани любовта на място, на което е тя. Серкан каза, че точно това искал.
Ердем носел кафе на Лейля, а тя се чуди как е разбрал, тъкмо ѝ се пиело
Джерен не е отишла при психиатъра.

# 554
Youtube - 73 066, опа, станаха 73 138.. Добре де, докато напиша и отидохме на 74 002 😆
Оф, 74 784, за сега 🤯

Общи условия

Активация на акаунт