Отговори
# 330
Алекс, май и подарък ти е купил,а?

# 331
# 332
Мила Алекс, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана, мечтана и желана, радостна и щастлива, слънчева, сияйна и прекрасна! Сбъдни всичките си чудесни мечти! Весело празнуване и наздраве за твое здраве!

Много ти благодаря, че ме запозна с чаровния мъж от снимката, който те поздравява за рождения ти ден!

# 333
  • Кърджали
Наистина направихте деня ми много усмихнат и топъл. Колкото и да Ви благодаря ще е малко.
Утре ще пропусна да гледам серията с вас, но поканих приятелки да отпразнуваме повода. Ще пийна и по една чаша за вас.

Мира 😍

# 334
Честит Рожден Ден, Алекс! Жива и здрава да си и да ти се случават само хубави неща!

Я, Керем почерпил за мое здраве. 🤣😜🤣Това се казва добро момче
Ако се е и постригал малко цена няма да има. 😂

* момичета Неслихан да не би да потвърждава че Керем и Ханде са заедно?
Какво значи този пост - промо на епизода утре ли е? Прощава се с тях?
Или е общи приказки от сорта на  "красотата ще спаси света"

# 335
Нашият наистина изглежда, че е с намален перчем Wink

# 336
  • Монтана
Алекс, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, защото здравето е това, от което се нуждаем най-много , за да осъществим мечтите си за щастие и благополучие!
Бъди щастлива, момиче, влюбена и обичаща живота, усмихната и успешна!
Страхотен Празник желая от сърце!

# 337
Flowers RoseАма наистина Керем черпи за твоя рожден ден, Алекс!   Кога друг път е било такова черпене!  Никога!
Ей, даже и съседите щастливи да поздравят нашата рожденничка! 
AЛЕКС, скъпа, Честит Рожден Ден!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Да си жива и здрава и да се радваш поне колкото Керем на снимката по-долу!   И наздраве!  Wine Glass Wine Glass

Видиш ли , и Керем черпи на сета за твоя рожден ден! Наш човек той..

# 338
  • Кърджали
Написала е "Хубавица, пред която губиш ум и един красавец. Този, който ви е събрал (във а предполагам има предвид ) заслужава аплодисменти.

# 339
  • София

Серкан ,гледа Еда и си мисли,,,Като слезем от подиума ,ако Дениз  целуне Еда ,целувката същия вкус като когато аз я целунах ли ,ще има?.НО,никой освен мен не трябва да я догосва.Какво ще каже Селин/.А аз какво да правя,сватба ли да вдигам или да целувам докато си спомня?

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 20:35 от Leddel

# 340
Добра вечер! Чета ,че с последната целувка Серкан бей искал да пробва нещо  от рода колко от любовта към Еда си спомня .Абе ей, будала , ти харесваш ли я тази жена или не , побиват ли те тръпки като я гледаш, изтръпва ли ти мозъка от ревност , когато друг се навърта около нея или напротив?Какви са тези игри от рода"обича ме, не ме обича". тука има -тука няма. Ако изпитваш нещо от гореизброените , награбвай я и дим да те няма , щото иначе хубавата ябълка козелът ще я изяде!!! И хич не чакай спомени да се връщат , щото те могат и въобще да не се върнат и тогава -"Що ги ручахме жабетата?"

Честит рожден ден , Алекс!

# 341
От днес:

Revolving Hearts

# 342
Този път мисля, че по-малко снимки ни показаха от обикновено. Дано да бъдем приятно изненадани.

# 343

Мила Алекс,честит рожден ден!

# 344
  • София
Отново първо място за Керем Бурсин за последната седмица на месец февруари 2021:

Колкото Серкан Болат с действията си предизвиква нашите негативни мисли и емоции, толкова Керем Бурсин ни радва  с позициите си в всякакви класации!

Общи условия

Активация на акаунт