Отговори
# 345
# 346
  • Пазарджик

Честит рожден ден Алекс! Бъди здрава, благословена и много щастлива!
Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 347

Мислите ли, че връхните дрехи са едни и същи??

# 348

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 21:53 от sani1212

# 349
Здравейте!
Реших и аз да почукам на вратата на темата, следя ви отдавна и ви се радвам много. Страхотна пъстра групичка сте се събрали, не мога да ви смогна на темпото, но вечер с удоволствие ви изчитам. Hug
Гледала съм Керем във "В очакване на слънцето" и много го харесах тогава, после само ми попадаше къде участва, докато не видях колко активна стана темата му и не реших да погледна какво се случва:grinning:Няма да се разпростирам, ясно е, че с Ханде са Nature Fire!
Специално влязох по повод рождения ден на Алекс - честита да си, прекрасна Алекс, бъди здрава и много, много щастлива с любимите си хора! Да ти се връщат стократно добрините, които правиш! Весел празник и днес, и утре:chocolate_bar:Wine Glass

# 350
  • София
Може и да ми се чудите, момичета, но тази песен изпълнена от бившият на Ханде ме накара да се замисля. Какво нещо е любовта. Един е щастлив, а друг страда. Колкото и да не съм му симпатизирала, сега малко ми стана мъчно за него. Явно много страда за Бамби. Но в живота е така. Когато притежаваш нещо и си мислиш, че то е твое завинаги и не го оценяваш когато трябва, идва момента да го загубиш. А след това е късно. Можеш само да оплакваш съдбата си.

С помощта на чичко Гугъл успях от части да преведа за какво пее Мурад. Може би не е точен превода, но все пак е показателно за кого е песента.
Ако могат момичетата които разбират, да го корегират.

"Не можах да обичам черните ти очи
Винаги съм ревнувал през годините
Подобно на птиците и двамата си изграждаме гнезда
Никой не трябва да ни разделя"

# 351
  • Пришълец
Dessira wavey
В последно време установих, че е много сладък младия Керем в сериала, който споменаваш - В очакване на слънцето. Опитах да го загледам, но ако трябва да съм честна с онова Ханде лично аз не можах да усетя химията, за която пишат феновете...

Ox Heart

# 352
Песента не е на Мурат. Много е стара, мисля че е от 1970 г. Използвана е в много филми, даже май и легендарната Тюркян Шорай я пее в някоя от Йешилчамските класики. Аз много я обичам. Ще потърся и превод на текста, защото вероятно е превеждан на български, ако не успея ще го преразкажем Wink

# 353
  • София
Песента не е на Мурат. Много е стара, мисля че е от 1970 г. Използвана е в много филми, даже май и легендарната Тюркян Шорай я пее в някоя от Йешилчамските класики. Аз много я обичам. Ще потърся и превод на текста, защото вероятно е превеждан на български, ако не успея ще го преразкажем Wink

Виж ти! Вярно ли е стара песен. Ама колко е актуална в момента.

# 354
Dessira wavey
В последно време установих, че е много сладък младия Керем в сериала, който споменаваш - В очакване на слънцето. Опитах да го загледам, но ако трябва да съм честна с онова Ханде лично аз не можах да усетя химията, за която пишат феновете...

Ox Heart
Аааа, Маргарита, предубедена си затова..Я си представи, че не си гледала преди това Керем с Ханде Ерчел.
А и пак гледаш онлайн. Имаше си я химията и толкова много целувки, тогава не бяха забранени. И това ти е първи турски филм,който гледаш онлайн.
 То може и аз да съм предубедена де.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 22:54 от Виолета Цветанова_563417

# 355
  • София
Dessira wavey

Ox Heart
Аааа, Маргарита, предубедена си затова..Я си представи, че не си гледала преди това Керем с Ханде Ерчел.
А и пак гледаш онлайн. Имаше си я химията и толкова много целувки, тогава не бяха забранени. И това ти е първи турски филм,който гледаш онлайн.
 То може и аз да съм предубедена де.
Аз също не мога да кажа, че има такава химия, та чак да ми трепне нещо. Да много хубава игра и на двамата, но аз ги виждах като професионални играчи. Нищо повече.

# 356
БлагаВест, песента я знам от сериала "Карадайъ" с Бергюзар и Кенан от преди десетина години и тогава съм сигурна, че страхотната Varna ни е превеждала текста, но сега няма шанс да го намеря с търсачката.

Ето един превод по смисъл, без да гарантирам, че е 100% верен Kissing Face

Не можах да те обичам до насита, чернооко мое момиче,
Винаги съм те ревнувал, години наред.

Нека като птиците двамата да свием гнездо
и Всевишният да не ни разделя цял живот.

Нека никой не застава между нас

Карат ме да страдам, не знам защо
Не се страхувам от теб, а от съдбата ми.

Всички ми се смеят, казват, че съм луд
Твоята любов ме побърква, чернооко мое момиче.

# 357
  • София
БлагаВест, песента я знам от сериала "Карадайъ" с Бергюзар и Кенан от преди десетина години и тогава съм сигурна, че страхотната Varna ни е превеждала текста, но сега няма шанс да го намеря с търсачката.

Ето един превод по смисъл, без да гарантирам, че е 100% верен Kissing Face

Не можах да те обичам до насита, чернооко мое момиче,
Винаги съм те ревнувал, години наред.

Нека като птиците двамата да свием гнездо

Нека никой не застава между нас

Карат ме да страдам, не знам защо
Не се страхувам от теб, а от съдбата ми.

Всички ми се смеят, казват, че съм луд
Твоята любов ме побърква, чернооко мое момиче.

Уау, много силни думи. Кате, благодаря ти за превода.
Ясно, песента не е негова, а само я изпълнява. Точно в синхрон със сегашното му състояние.  Търсил е целенасочено точно такъв текст. То е ясно, че няма да я забрави, но ... такъв е живота.

# 358
Алекс ,честита да си ! Бъди здрава и щастлива ,окрилена и вдъхновена ! 🍀🍫

# 359
От Неслихан

Общи условия

Активация на акаунт