Отговори
# 360

Първите две може да са Селин и Еда, но може да са Айдан и Айфер, тъмното човече може да е Енгин, може да е Дениз. Серкан ще има нужда от масаж, за главоболие - дано Еда да му го направи, после Еда ще хапне две парчета торта и ще се съберат със Серкан, жената с детето е руса и се надявам това да не е Селин бременна, а по-ското нещо с Пъръл ама да не са намерили червенокоса майка, явно Серкан ще си върне спомените - този мозък и тази избухнала бомба... може би Серкан ще се освести.

* Първите 3 може да са Айдан, Айфер и Сейфи с план за събиране на Еда и Серкан
- тортите може да са сватбените торти на Селин и Еда - може да направят двойна сватба

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 01:08 от kukli4ka456

# 361
Кукличка, отново интересни предположения правиш. И аз да се включа Blush с намигване. Мисля си дали ревюто няма да е на финала на 34 епизод. И може Селина да спечели нещо (ако е като конкурс). Това мургавкото може да е Ефе, който се появява изненадващо и Серкан го заболява рязко главата. Все пак и Дениз му образува достатъчно нерви, а сега и още един JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses За тортите ми допада идеята ти, вероятно си права. За русата жена с момченцето ми се иска да е Айдан с миник Серкан, вероятно нещо да си спомни Серко и така да се стигне до просветлението, което чакаме от зората на човечеството. Значи хич няма да вземам кошница утре. Първо ни спускат безкрайно малко информация, после ни казват колко ще ни хареса епизода (до сега не са познали, колкото пъти са го казали), и както се вижда Серкан ще ни къса нервите 2 часа, но няма да си спомни нищо още цяла седмица, така че... Пък ако вземат да ме изненадат и наистина епизода е УАУ няма да имат цена.

# 362
  • София
Кратки среднощни размисли! Flowers Hibiscus

След скритото послание, оставено ни от Неслихан, аз спокойно мога да пропусна 34 епизод и да чакам направо 35?! Само разсъждавам върху всички подсказки, намеци и открити обещания, че страхотния епизод ще бъде именно на 06 март, т.е. тази събота вечер? Сега ни подхвърлят стръв като за "големи шарани", че бомбата ще бъде чак в 35 епизод! Определено не трябва да се настройваме предварително за някакво развитие на събитията, няма да видим скоро Еда и Серкан открито влюбени и заедно! То и няма как да се случи скоро, след всички обиди, огорчения и рани  които взаимно си нанесоха! Още повече, че го има фактора  "партньорите им" в лицето на Селин и Дениз! Колкото и да се опитват сценаристите да покажат достоверно поведението на един човек със сериозна амнезия,  на мен все така ми е печално, тъжно и потиснато от проточилите се неизяснение отношения между всички герои в сериала (Еда, Серкан, Селин, Дениз, Джерен)! Всеки от тях пази някакви тайни, казва някакви недомислени думи, върши някакви спонтанни действия! Бъркотията стана толкова голяма, че трябва да сме повече от търпеливи, докато я разплетат сценаристите!

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Blue, писали сме буквално по едно и също време! Само ще допълня, че и аз няма да вземам кошницата, този път ще я оставя в килера, а ако вземат да ни изненадат, ще имаме повод да отворим шампанското! Sunglasses

# 363
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

И довечера - време за парти Wine Glass

# 364

Добро утро, момичета! 🥰
Пожелавам ви усмихната събота!
Днес е нашият ден, така че да се захващаме със задълженията от рано, за да можем довечера всички да сме на линия в киносалона! Интересно какво ли са ни подготвили СЦ, аз поне тръгвам с малката кошничка, за да не се разочаровам...
Хандемий и ДъБюрсин и те са св покрили, никакви вести или снимки (или live-oве 🤫) нямаме от тях, а на емотиконите на Неслихан много не вярвам, защото според нея и Алиджан и миналия щеше да е много забавен, ама..

# 365
# 366
Добро утро!
Маргарита Н., Hugясно е, че химията с това Ханде е на светлинни години, сравнение няма Hands Plus1
Досега не бях гледала Ханде Ерчел, но тук ми хареса, явно Керем добре я предразполага:joy:
Иначе за довечера не само с малка кошничка, ами даже без кошничка, явно чак в края на 35-ти ще си спомни Серкан Thinking
Имаше вчера една снимка, на която Еда и Серкан седяха с преплетени пръсти, дано тя да е от 34-ти и все пак, въпреки всичко сдобряването да е довечера.
А иначе, Магия, то за Неслихан и Алиджан сигурно е бил смешен епизода, те си се радват на глупостите Joy

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 07:57 от Dessira

# 367
Добро утро Момичета,

Десира добре дошла при нас, радвам се, че от време на време някой слиза от
                          балкона, пише и изказва мнение.Колкото повече сме толкова  по-интересна става темата.
                          Много харесвам различните виждания и расъждения.Joy
                                             За емотиконите на Айдан мисля, че и аз трябва да оставя голямата кошница в
                           килера, а това, че ни обещават епизод УАУ, въобще не вярвам, за кой ли път ни пускат по
                           пързалката, не искам да се разочаровам повече.Stuck Out Tongue Winking Eye
                                               Кукличка, винаги с удоволствие чета твоите разследвания и абсолютно винаги
                           намирам нещичко, което съм пропуснала и не съм забелязала. Такава съм си и добре,че ви
                           има та да ми отворите очите за някои детайли.Просто те бива в това и продължавай напред,
                           че  има такива шматки като мен, които са пропуснали важни детайли.Disappointed Relieved
                                                Харесах Керем преди години, след като гледах "В очакване на слънцето".така,че
                            това си остана от моя страна една голяма любов и възхищение.Двойката я възприех, но в
                            никакъв случай не е като сега.По моя преценка Ханде Ерчел е неговата половинка, много
                            бих шскала да ги видя заедно,но те си знаят.Heart
                                                 Нашия Хубавец явно още ще ни пили по нервите, а и тия двамата Кокошка и Денис
                            и те.Мисля си, че има такива хора в живота, добре, че в  любовта не съм ги срещала, а в
                             други житейски ситуации, като кърлежи са, ти ги гониш и ги плюеш, а те си мислят, че роса
                             ги роси, нещастници.Това човек да няма никакво самоуважение е много лошо.
                                                  В събота някой винаги пишеше, да си свършвате домакинска работа и довечера
                              в киносалона.
                                                  Желая ви един прекрасен ден с много позитивизъм и усмивки, макар и денят да
                               не е слънчев.Flowers Hibiscus

# 368
Добро утро момичета! Успешен и слънчев съботен ден!
Днес е нашия ден. Дано довечера да преживеем много положителни емоции. Очаквам с нетърпение епизода довечера, ще бъдем заедно.

# 369
Tanita53, благодаря, докато се ориентирам кое-как се прави тук...
Всички пускат страхотни коментари, много цветна и уютна тема Flowers Bouquet
Приятен и успешен ден, до довечера, дано не ни изпилят нервите много разните там кокошки и друга фауна Stuck Out Tongue Winking Eye
П.П. Някоя добра душа дали има линк с превод на другия сериал на Керем, Aynen, aynen? Преди n-брой теми си спомням, че беше пуснат, но не знам как да го намеря сега.

# 370
Добро утро! Никога не съм се занимавала с емотиконите , които чат пат ни пускат, но от последните ми харесват последните две-евентуално на нашия Убавец ще му просветва, а дано ,щото взе да ми омръзва това негово мотаене, въпреки че е нормално и разбираемо във времеви план.Аз мисля, че целта на филма е да покаже ,че  амнезията не може да бъде пречка за две души, които се обичат, а не дали за 2 месеца , две години и не знам колко време Серкан бей би си върнал паметта.Той може и въобще да не я върне и пак да се влюби в Еда. Време е да се наблегне на любовта и чувствата между тях и то да е на преден план.
До довечера!:sparkling_heart:

# 371
🌼Добро утро, слънчеви момичета 🌼!
     Малко да подгреем за довечара🤭
https://www.instagram.com/p/CMAOOrtDOrp/?igshid=rofdoctkukbt
   🙂🙃И разбера се закуска за начало
                            на деня 🙃🙂
Скрит текст:

# 372
  • София
Добро утро, дружки! Какво е днес? Днес е съботааа. Нашият ден.

Каквото и да правите днес, правете го по-бързо, защото в 19 часа киносалонът отваря. Време е за поредната доза Еда и Серкан.

Снощи си припомнях любими моменти от 5-ти епизод и си мислих колко много ми липсва вайбът от първите епизоди. (Разговорът им в ресторанта, докато възрастната двойка спореше, че това са те след 25 години, ако се оженят, беше много хубав.) Обаче дори не мога да си представя сериалът ни да свърши... и съботите вече не са това, което бяха. Ето защо нито бързам Серкан да си спомня, нито искам да ги събират скоро, защото това ми намирисва на онази думичка с "Ф", която не искам да споменавам, камо ли да мисля за нея.

# 373
Добро утро желая ви прекрасен ден:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Sunflower

# 374
Гледа ми се един гонещ и търсещ Еда Серкан. Той трябва да спре да бъде груб към Еда.
 Еда не  трябва бързо да му прощава. Иска ми се да го поизмъчи малко 
От друга страна обаче искам една влудяваща  любов отново. Да тя се заражда, но е прекалено ,,вяла ".
За Селин и Денис не искам да мисля сега.

Общи условия

Активация на акаунт