Отговори
# 375
  • София
Привет и от мен в този леко мразовит съботен ден! Дори и мразовит, е нашият ден и ние всички сме ентусиазирани (кои повече, кои по-малко, в зависимост от очакванията, т.е. от големината на кошницата!)! Grinning

И за да ви подготвя за епизода довечера, ви оставям един откраднат от интернет пространството колаж на нашата "най-любима, незаменима и обичана" в сериала героиня Селин в различните й превъплъщения от епизодите!

Хубав ден, работете усърдно и довечера знаете къде и кога ще се срещнем! Nature Snowflake

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 12:16 от nrgmama

# 376
  • Пришълец
Скрит текст:
🌼Добро утро, слънчеви момичета 🌼!
     Малко да подгреем за довечера🤭
https://www.instagram.com/p/CMAOOrtDOrp/?igshid=rofdoctkukbt
Скрит текст:
   🙂🙃И разбера се закуска за начало
                            на деня 🙃🙂
Скрит текст:
Мъж, та дрънка! Crazy Каква харизма само...
Отсега заявявам желание да се явя на кастинг, да ме вземат за негова колежка в следващ проект. Тъкмо феновете няма да са предубедени към едно ново лице, непознато.... Ще я докараме  химията, а за да е всичко точно и откъм физика ще се прежаля да ме напъхват в костУмчета като от дефилето, което предстои довечера - вместо с 5-6 см по-висока, ще изглеждам с толкова по-ниска от него  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Нинче, това в скритото изглежда домашно приготвено - браво, възхищавам се на чуждите умения. Мен ме е срам да си призная, но готвя само защото трябва, кулинарен инвалид съм си Joy

# 377
Мисля си от сутринта, дано надеждите ми към епизода довечера се оправдаят.
Не искам да се надявам напразно, но като дойде събота вечер започвам да се вълнувам като че ли ще получа нова играчка. Лудост ли е, не знам.
 Знам че не съм сама в ,,лудостта” ми. Дано сценаристите са измислили нещо оригинално.

# 378
# 379
Процентите за епизода довечера..., които досега никога не са излезли верни Wink

# 380
https://www.instagram.com/p/CMErok_KPBO/?igshid=1vcokgkyla4zj
Обещани 100 про от продуцентите! 🌝
Редакция: с misi и sani сме писали едновременно. Тези продуценти още ли мислят, че им вярваме на процентите?🧐

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 12:19 от Ели-mama

# 381
# 382
  • София
Както обикновено ни заблуждават сценаристите! Според мен със сигурност 100% ще имаме:
1) Серкан, който продължава да се държи като ......;
2) Селин, която продължава да преследва и да държи изкъсо Серкан;
3) Дениз, който продължава да играе игрички в съюз със Селин;
4) Джерен, която от най-верна, близка и предпочитана довереница за Еда се превърна в нещо напълно различно;
5) Еда, яростно враждебна към всички обиди, гневни думи и пренебрежително отношение на Серкан и с очи пълни със сълзи!

За другото, все още се надявам на приятни изненади! Sunglasses

# 383
Най-после е събота!😍

# 384
  • София
От тази снимка ми става горещо! Nature Fire Серкан какво ли й мисли на Еда... или Керем на Ханде?! Smiling Imp С този многозначителен поглед, където я гледа, аз лично се разтапям, за нея (Ханде / Еда) не знам. Smirk

# 385
  • Пришълец

Съботите наистина не са това, което бяха покрай сериалчето и всички вас, момичета... Тайничко се надявам Али да е на линия довечера Grinning

# 386
На линия е Али довечера, обещавам Smile Hug
Тайничко се надявам Али да е на линия довечера Grinning

# 387
  • Пришълец
На линия е Али довечера, обещавам Smile Hug
Златна си ни и ти. Знаем за слабостта на Алекс към шоколада, ама твоята не е ясна, че да те зарадваме...
И това става като за начало Stuck Out Tongue Winking Eye https://twitter.com/i/status/1367478381772701696

# 388
  • София
Али > Heart

Момичета, ние излизаме на разходка, кой идва с нас?

Времето да не ви притеснява, Сириус е калено куче, а Керем обеща ръкавици и шал + топла прегръдка. Scream

# 389
Привет и от мен , слънчеви момичета !😊😊

В очакване на новия 34 епизод. Дано има нови моменти и приятни изненади ! И един по-различен поглед при заснемането на сериала.Вижте колко се забавляват актьорите и каква атмосфера има....

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=498776781526654& … =1375760872437240

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 13:36 от akvamarin007

Общи условия

Активация на акаунт