Отговори
# 390
# 391
Златна си ни и ти. Знаем за слабостта на Алекс към шоколада, ама твоята не е ясна, че да те зарадваме...
И това става като за начало Stuck Out Tongue Winking Eye https://twitter.com/i/status/1367478381772701696
Ами моята слабост са турските сладкиши- баклавички, тулумбички, локум... ама най- любимият ми турски сладкиш е Керем (и неговата баклава, разбира се Joy ) Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 392
  • Кърджали
На линия е Али довечера, обещавам Smile Hug
Златна си ни и ти. Знаем за слабостта на Алекс към шоколада, ама твоята не е ясна, че да те зарадваме...
И това става като за начало Stuck Out Tongue Winking Eye https://twitter.com/i/status/1367478381772701696
Отказвам се от шоколада, искам това. (разтвкоха мк се и очите и мозъчните клетки) Спешно.
От сега ви пожелавам Серкан Болат по-малко да ви ядосва довечера. И да ви зарадва с нещо хубаво накрая.
Аз ще гледам преди да си легна или незнайно кога.Но ще ви чета, за да знам какво изпускам.
А сега изчезвам, че ми измислиха още задачи и днес няма да се спра...
А вке не изписвайте света, че това после иска и четене

# 393
Целта тази вечер: Sunglasses

- Първият милион под 1 час и 10 мин
 - 200 000 - в Ютуб
 - 3М
Ново:

Sparkling Heart Stuck Out Tongue Winking Eye Sparkling Heart
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 14:00 от mi_si

# 394
От FOX
Виждаме любовта в твоите очи!

# 395
mi_si, това в скрития текст е уникално Joy Joy Joy
Опитвам и аз да вмъкна нещо, което ми хареса, но май излиза само като линк, дано се отваря:
https://twitter.com/mesela0211/status/1367952180624437256?s=20

# 396
Ново от сета:

и от Ханде:

# 397
От Ханде:hearts:

# 398
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus първа събота вечер от 3 месеца съм без мъж и без деца урааа Joy отивам да свърша малко задачки и после съм на линия да туитвам Joy не ми се вярва днес да направим 3м, не ми се вярва даже и 2м да станат , но все пак ще се включа Blush да перифразирам "и да паднем и да бием пак ще се напием" Joy в нашия случай "и скучен да е , и хубав да е епизода , пак ще го гледаме" Joy
Бокс сцената изглежда обещаваща , дано да не по-кратка в епизода, отколкото във фрагмана , че и този филм сме го гледали няколко пъти Joy
Дано да започнат вече и страданията за Селин , че и ние малко да се порадваме...

# 399
На линия съм отсега, чакам хаштагът, за да се включа в туитването. Три милиона едва ли ще стигнем, но колкото толкова.  Simple Smile

# 400
Ееееех  Миси, много се смея на скрития текст 😂 .
То поглед, то чудо е този Керем, прегряхме отвсякъде, само да не проговори сега, че не знам накъде повече да горим 😂😉🙃.

Марги 🥰,
Скрит текст:
Да, домашно производство е 😉 и то мое 😋, но и аз не умея много,
правя само две-три неща, които ми се получават 😂. Все с едно и също ги храня домашните 😂😄🤣
Невероятни са 🥰

БРО, готова съм за разходката 😉

# 401
# 402
  • София
Привет и от мен  
Днес както му е реда и се полага, отдадох почит към моите най-близки хора, мама и тати. Нали е задушница.

Сега ще си довърша туй-онуй в къщи и довечера на линия.
А преди това да подгреем подобаващо. Невероятна красота и хармония.

Да вярваме ли на очите си   

# 403
Здравейте, момичета,
Честита Баба Марта и Трети март, със закъснение.
Много здраве и късмет.
Алекс, Честит Рожден Ден със закъснение. Пожелавам ти море от любов, лавини от щастие и планини от шоколад🎉🥳🍾🥂🎁💐❤!
Dеssira, добре дошла 🌺
Съгласна съм с много от мненията, че сериалът вече не е себе си. Фактът, че Еда и Серкан от седмици не са в класацията за най-обсъжданите двойки е достатъчно красноречив, че самата двойка е изгубила своето очарование. А това не говори добре за сериал, който претендира, че е романтичен.
Скрит текст:
Новите СЦ убиха магията, митологията и символиката на нашата двойка и превърнаха романтичния и многопластов Серкан в просто един безпаметен (че дори и на моменти безмозъчен) грубиян. Реплики като “Никой освен мен не може да те докосва” или “докато теб те има ще бъдеш само ти” на мен вече не ми се струват съдържателни, защото СЦ отидоха твърде далеч, поне за моя вкус със Серкан и Селин, то не беше държане за ръце, в миналия епизод той й галеше косата и т.н. Това видео много добре представя обезличаването на всички жестове и думи:
https://twitter.com/onlyy_bursin/status/1366015032258138113?s=21
Диалозите също не са достатъчно смислени и съдържателни. В миналия епизод, стихът на Йоздемир Асаф (“Искам да те търся преди да те намеря”) според мен щеше да бъде много по-силен в монолог на Еда. В началото на сериала Еда имаше толкова красиви монолози като “Серкан Болат е магьосник”... Един от проблемите на новите СЦ е тайминга и кохерентността на сценария. Някои сцени изскачат изневиделица като надпреварата с коли и вечерята в края на миналия епизод без да има логична последователност. В миналия епизод, ни оставиха като зрители в неведение за толкова много неща: как изведнъж Серкан реши да кани Еда на вечеря; кой изпрати снимките; какво каза Джерен на Серкан и т.н. Струва ми се, че СЦ бъркат някои елементарни сценаристични способи. Разбирам, че искат да изненадат зрителя, но да го оставиш на тъмно не е най-добрата тактика.
Честно казано, след тези два фрага не съм ентусиазирана за епизода довечера. Пак ще продължаваме с игричките на дребно и буксуването на едно място. В Туитър, някои от големите акаунти, които следя като Dizzy for Dizi призовават да не се използва хаштага на епизода, а #edserXhanker в комбинация с #SenÇalKapimi. Вече и фенбазата е разделена и като гледам няма особен ентусиазъм за 3 млн туита...

Съжалявам, че мнението е минорно и негативно, но трудно намирам поводи за радост от сериала в последно време.

# 404
Как ще минат девет месеца, Енгин, кажи ми?

Общи условия

Активация на акаунт