Защото си абсолютно права. Съгласна съм с всичко написано. А клипчето - паралел на ЕдСер със Серкан&Селин... то ме довърши.
Тъжно е, че толкова прекрасен сериал, с такава красива любовна история и двойка с такъв потенциал като ХанКер / ЕдСер стана жертва на... и аз не знам на какво - на нечии интереси за нещо, ние само можем да гадаем за какво. Сценаристите наистина объркаха много неща и ще им става все по-трудно да ги оправят. Магията на сериала я има, винаги ще я има, но нещо липсва. Чувството не е същото. Аз обаче не мога да се примиря, че сериал с толкова успешен старт, приковал толкова зрители пред екрана, ще завърши безславно и с провал. Продължавам да мисля позитивно и се надявам да изплуваме, сценаристите да се вземат в ръце и да напишат нещо, което да се хареса на аудиторията. Гледала съм много сериали и има един такъв момент на творческо безсилие при сценаристите, което в момента се случва при нас, за съжаление. Наистина стискам палци да намерят верния път, за да продължи сериалът до края на сезона и да звърши логично, хубаво и вълнуващо. Няма да свалям розовите очила, не искам, не мога.
Рязко ми се дояде нещо сладко след тези красоти дето сте качили и след предложението за разходка...
Мила Друон, и аз си измрънках мрънкянето за сериала, че даже и за думата с "Ф" си казвах, че по-добре, отколкото, това което в момента предлагат. Права си, разбира се! Ама на мен весел чай ли някой ми сложи, пчеличките ли ми жужат от наближаващата пролет, ама много ми се гледа ЕдСер и съм доволна и на малкото красиви и емоционални сцени. Отсявам си цветята от тръните напоследък и само се радвам на двамата калпазани! А, те всякак ме радват - и в сериала, и в реала! Даже, колкото Серкан ви ядосва в сериала, аз малко се дразня на Хандемиии в реала - малко ми е дръпната напоследък!
Момчето си счупи ръцете да я снима и да й харесва всичко, пък тя на мимоза ли се прави, що ли ...?
Не защото е нашето гардже, ама е прекрасен този Керем - и като човек, и като мъж, и като актьор. Обсъждали сме го вече. Ханде също не му отстъпва - красива и отвън, и отвътре. Ама стига се е дърпала де.
Дано сценаристите излязат от тази дупка и да не се тревожим всяка неделя, а да си завършим подобаващо. 

В Туитър има и обнадеждени коментари, че Дениз ще види за пореден път, че няма как да бъде с Еда и това било хубаво, ама..
Не защото е нашето гардже, ама е прекрасен този Керем - и като човек, и като мъж, и като актьор. Обсъждали сме го вече. Ханде също не му отстъпва - красива и отвън, и отвътре. Ама стига се е дърпала де. 

Препоръчани теми