Отговори
# 405
🌼Добро утро, слънчеви момичета 🌼!
     Малко да подгреем за довечара🤭
https://www.instagram.com/p/CMAOOrtDOrp/?igshid=rofdoctkukbt
   🙂🙃И разбера се закуска за начало
                            на деня 🙃🙂
Скрит текст:

Ех Ниника,каква красота си сътворила,не може да не е и вкусно!
Браво на теб,както казват в нашия сериал-"здраве на ръцете ти"
Чудесна виртуална закуска!
Хубав ден и до довечера!!!!:hibiscus:

# 406
Някой е гадал по емотиконките

# 407
Вижте, какво са забелязали, някои фенове.

# 408
И после, ама ние сме само приятели ..... Wink
https://www.youtube.com/watch?v=vSrtEYItmQI

# 409
  • София
Друон, в сърцето ме застреля с твоя коментар. Broken Heart Защото си абсолютно права. Съгласна съм с всичко написано. А клипчето - паралел на ЕдСер със Серкан&Селин... то ме довърши. Cry Тъжно е, че толкова прекрасен сериал, с такава красива любовна история и двойка с такъв потенциал като ХанКер / ЕдСер стана жертва на... и аз не знам на какво - на нечии интереси за нещо, ние само можем да гадаем за какво. Сценаристите наистина объркаха много неща и ще им става все по-трудно да ги оправят. Магията на сериала я има, винаги ще я има, но нещо липсва. Чувството не е същото. Аз обаче не мога да се примиря, че сериал с толкова успешен старт, приковал толкова зрители пред екрана, ще завърши безславно и с провал. Продължавам да мисля позитивно и се надявам да изплуваме, сценаристите да се вземат в ръце и да напишат нещо, което да се хареса на аудиторията. Гледала съм много сериали и има един такъв момент на творческо безсилие при сценаристите, което в момента се случва при нас, за съжаление. Наистина стискам палци да намерят верния път, за да продължи сериалът до края на сезона и да звърши логично, хубаво и вълнуващо. Няма да свалям розовите очила, не искам, не мога. Revolving Hearts

# 410
Lollipop Рязко ми се дояде нещо сладко след тези красоти дето сте качили и след предложението за разходка... Sweat Smile
Flowers Rose Мила Друон, и аз си измрънках мрънкянето за сериала, че даже и за думата с "Ф" си казвах, че по-добре, отколкото, това което в момента предлагат. Права си, разбира се! Ама на мен весел чай ли някой ми сложи, пчеличките ли ми жужат от наближаващата пролет, ама много ми се гледа ЕдСер и съм доволна и на малкото красиви и емоционални сцени. Отсявам си цветята от тръните напоследък и само се радвам на двамата калпазани! А, те всякак ме радват - и в сериала, и в реала! Даже, колкото Серкан ви ядосва в сериала, аз малко се дразня на Хандемиии в реала - малко ми е дръпната напоследък! Joy Момчето си счупи ръцете да я снима и да й харесва всичко, пък тя на мимоза ли се прави, що ли ...? People Eyes

# 411
Кой ще развали довечера нещата на нашите ....

# 412
Минавам и аз набързо, но като попадна във вихрушката на работата и няма край... Но довечера съм на линия, разбира се. ❤
Съгласна съм с druon  и Бро, обаче няма да се откажа от сериала ни, докато не свърши, а се надявам това да не се случи скоро. Струва ми се, че СЦ се вкараха в много жестока дупка с тази амнезия и толкова много неща надробиха, че сега не могат да излязат от там. С идеята фа направят нещата интерсни, вкараха толкова много интриги, че сме си направо драма, а не ромком.
Имам нужда да видя нещо позитивно вече по отношение на Еда и Серкан и тяхната връзка. Дано го видим довечера, аз на Неслихан на емоджитата не им вярвам, съжалявам.
Хайде, да идва довечера и да видим какво са ни подготвили. 💓

# 413
  • София
Ели-мама, взе ми думите - аз също напоследък се чудя на Ханде. Имам чувството, че Керем я ухажва, но тя му бяга по тъча. Момчето всичко наред й харесва, снима я, прави й комплименти. А тя много тежко го раздава. Unamused Не защото е нашето гардже, ама е прекрасен този Керем - и като човек, и като мъж, и като актьор. Обсъждали сме го вече. Ханде също не му отстъпва - красива и отвън, и отвътре. Ама стига се е дърпала де. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 414
Прави сте за всичко, което се случва със сериала, но просто не мога да си представя съботите да не се съберем в темата и да чакаме новият епизод. Сериалът си зае голяма част от живота и ежедневието ми (малко тъжно може да прозвучи), но на мен ми е много хубаво. Trollface Дано сценаристите излязат от тази дупка и да не се тревожим всяка неделя, а да си завършим подобаващо. Flowers Hibiscus

Сакото дали е същото ?
Не и се сърдете на Ханденцето, той нашият никак не е редовен в социалните мрежи. Когато трябва момичето ни се отчита. Свито е девойчето.

# 415
  • София
Според мен палтата са различни. По закопчаването отпред си личи. Но че са в тон, в тон са. Wink

И нещо, което искам да споделя - аз съм от тези ХанКер шипъри, на които много им се иска, ама гледат да не досаждат излишно. Не търся постоянно под вола теле и не се хващам за всяка “улика”. По-спокойно го раздавам. Кротко си стискам палци. Обаче забелязах нещо, което просто ми избожда очите - Керем никога, ама никога не е лайквал снимки на друга своя колежка или приятелка (не визирам гадже, а просто приятел от женски род) така, както сега харесва всичко на Ханде. Навремето само на Серенай така й харесваше почти всичко. Това ме кара да се замисля и не мисля, че отношението му е просто колегиално и/или приятелско. Нито на Нилпери, нито на друга негова колежка / приятелка харесва и коментира така активно нещата в Инстаграм. Just saying. Sunglasses

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 16:25 от Бърборанка с розови очила

# 416
За съжаление е на Гамзе ...
Вижте, какво са забелязали, някои фенове.

# 417
Привет, мили момичета! Нашият ден е, та дори и почти нашият час стана. Дано хубава бомба е епизода, че и ние да се порадваме! Smile
За съжаление и аз видях тази снимка на Дениз в залата. Не могат нашите един разговор да проведат без да ги прекъсне някой. Sweat Smile В Туитър има и обнадеждени коментари, че Дениз ще види за пореден път, че няма как да бъде с Еда и това било хубаво, ама..
Ново:

С превод:
"Годината, която забрави, беше най-хубавата година в твоя живот!"

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 16:38 от hopexx

# 418
Ели-мама, взе ми думите - аз също напоследък се чудя на Ханде. Имам чувството, че Керем я ухажва, но тя му бяга по тъча. Момчето всичко наред й харесва, снима я, прави й комплименти. А тя много тежко го раздава. Unamused Не защото е нашето гардже, ама е прекрасен този Керем - и като човек, и като мъж, и като актьор. Обсъждали сме го вече. Ханде също не му отстъпва - красива и отвън, и отвътре. Ама стига се е дърпала де. Stuck Out Tongue Closed Eyes
+ 1 Heart

# 419
🌼Добро утро, слънчеви момичета 🌼!
     Малко да подгреем за довечара🤭
https://www.instagram.com/p/CMAOOrtDOrp/?igshid=rofdoctkukbt
   🙂🙃И разбера се закуска за начало
                            на деня 🙃🙂
Скрит текст:
Какво подгряване,то направо прегряхме ⚡🔞🆘

Общи условия

Активация на акаунт